Fit Club 🏋🏻‍♀️

Merhaba kizlar

Bugunku planim

Ogle
Yumurta, 1 dilim tereyagli ekmek, peynir zeytin

Ara
Meyveli yogurt

Aksam
Dunden kalan kiymali harc ile makarna

Simdilik 1450 kalori hesapladim

Aksam da salona gidicem, bu hafta cok hafif sporla baslamayi dusunuyorum, soyle her kas grubunu birer kez calistirir gelirim
Senin menulerine bayiliyorum, keske ben de kopyalayabilsem :KK48:

Ben de durum raporu vereyim, buraya geldigim ilk haftadan haftasonu cok kotu gecti. En guzel yaptigim cuma gunu yarim saat PT, hala yuruyemiyorum :rolleyes:
Cuma arkadaslar geldi, aksam yemegi de yedim, ustune de birkac kadeh sarap, peynir ve kraker 🙈
Ctesi spor ustune icki tum gun yattim, fena hangover olmusum. Neler yedigimi hatirlamiyorum ama bugun cozutmadim.
Pazar tum gun disarda gecti, sabah bacon sandvic aksam da fish & chips yedim ama midemi bozdu sonrasinda 😕
Su duzgun hic icemedim. Hala da kotu :sinirli:
Bugun biraz daha iyiyim, sabah 1 adet Weetabix ve sut, oglen kiymali patlican yemegi, kucuk yogurt ve yarim elma. Simdi latte iciyorum. Aksam plan belli degil ama yapabilirsem 20dk yoga planim var. Bir de yeni is basvurusu yapmaliyim 3 gun icinde ilan kapaniyor, bana sans dileyin 🙂
Henuz tartilamadim. Olculerimi de almali miyim?

Ben de durum raporu vereyim, buraya geldigim ilk haftadan haftasonu cok kotu gecti. En guzel yaptigim cuma gunu yarim saat PT, hala yuruyemiyorum :rolleyes:
Cuma arkadaslar geldi, aksam yemegi de yedim, ustune de birkac kadeh sarap, peynir ve kraker 🙈
Ctesi spor ustune icki tum gun yattim, fena hangover olmusum. Neler yedigimi hatirlamiyorum ama bugun cozutmadim.
Pazar tum gun disarda gecti, sabah bacon sandvic aksam da fish & chips yedim ama midemi bozdu sonrasinda 😕
Su duzgun hic icemedim. Hala da kotu :sinirli:
Bugun biraz daha iyiyim, sabah 1 adet Weetabix ve sut, oglen kiymali patlican yemegi, kucuk yogurt ve yarim elma. Simdi latte iciyorum. Aksam plan belli degil ama yapabilirsem 20dk yoga planim var. Bir de yeni is basvurusu yapmaliyim 3 gun icinde ilan kapaniyor, bana sans dileyin 🙂
Henuz tartilamadim. Olculerimi de almali miyim?

hadi iyi sanslar ☺️

Haftada 2, haftada 1 de tenis dersi alicam, toplamda 3 yeter.

Bu hafta cok cok hafif tutucam ama, ay isinirken bile yoruldum 🤪

Bugun yarim saat yaptim geldim, bu hafta boyle geciririm.
Ben de başlıyorum tenise! :) pazarları bir saat 🤞

Etkinlik bisi olmazsa ben de begeniyorum 😀

Su an tek eksigim su, hatta basim agriyor az iciyorum diye, gene de icmiyorum, hic sevmiyorum. Ancak salatalik su bu eklersem iste
Sen bize sebze hatırlatıyorsun hep, ben de senin suyunu takip edeyim o zaman, hatırlatırım ☺️

Selam kizlar dunun menusu ,

Ogle yarim kase yayla corbasi
Aksam 1porsiyon kuru fasulye ,1dilim ekmek
Aralarda detoks suyu ictim ,siya bugunde devam edicem acligimi biraz kirdi
30dk leslieyle gune basladim

Bugun cok tembeldim, anca kalori hesabi yaptim, asmamisim sukur

Sabah
Meyveli sut

Oglen
1 tatli 1 tuzlu ekmek

Ara
Meyve
Kuruyemis

Aksam
Baklagillibtarhana corbasi
Salata

1500 kalori

6k da adimim var, 10 k ya tamamlasam yetecek, gece calismam lazim ama, olmayabilir de.

Hello babies👋♥️
Oyle yorgunumki bu saatte yataga girdim.
3 gundur oyle guzel haberler aliyorum 🙏🏻
Meslegimde buyuk adimlar attim. Motivasyonum yerine geliyor sukur🙏🏻

Ay hadi hayirli ugurlu olsun sekerim 🤩
Senin gibi caliskanini bulmuslar odullendirsinler bi zahmet 👏🏽

Iyi aksamlar kizlar ,
Sabah mesaji yazdim sanip cikmisim ayakta uyuyorum sanki,
gunu menusuyle bitiriyim

Tek ogun aksam ,
1kase kapuska ,salata , 1 dilim ekmek

ogleden sonra 1dilim mango ve kahve
1.litre su

Merhaba kızlar
Artık iyileştim gibi
Bugünkü menü
Kahvaltı
Bir yufkanın yarisindan patatesli gozleme ( oglanin okula yapmistim ona yapinca ben de yedim )
Salatalık tulum peyniri cay

Akşam
Karisik kizartma ( airfryda yagsiz ) bir patlican 2 havuc 2 kabak dilimledim kizarttim üzerine süzme yoğurt ve baharatlar ekledim.

Su 1 lt epey az
Acik havada yürüyüş yaptım biraz
10k adım oldu bugün

Ben aksam mesaisindeyim
Bide regl im,bas agrisindan ustune tuz biber.
Hic dikkat etmedim. Ne alemdeyim acaba 🤦

Eve gidip uyumak istiyorum. 5 saat uyku ile kaliyorum aksam mesaisi olunca. Sabah cocuklar ile birazda olsa vakit gecirmek icin kalkiyorum.

Bu aralar uyuyamiyorum bende geve ya uyaniyorum yada cok gec yatiyorum😪
reglimede az kaldi tartidan sonra olur umarim

Sabah 20dk leslie
Yarim.brokoli corbasi
Aksam
3kofte ,salata ,2yk kadar patates salatasi
1.5litre su

Bugun birkac gune gore daha dolu menuydu yarini daha hafif tutmak niyetim

X