Senin menulerine bayiliyorum, keske ben de kopyalayabilsemMerhaba kizlar
Bugunku planim
Ogle
Yumurta, 1 dilim tereyagli ekmek, peynir zeytin
Ara
Meyveli yogurt
Aksam
Dunden kalan kiymali harc ile makarna
Simdilik 1450 kalori hesapladim
Aksam da salona gidicem, bu hafta cok hafif sporla baslamayi dusunuyorum, soyle her kas grubunu birer kez calistirir gelirim
Haftada kac gitmeyi dusunuyorsun?
1 haftadir gitmedim. Musait olmadim resmen. Fakat evime 1 km uzakda. Bahane iste.
Ben de durum raporu vereyim, buraya geldigim ilk haftadan haftasonu cok kotu gecti. En guzel yaptigim cuma gunu yarim saat PT, hala yuruyemiyorum
Cuma arkadaslar geldi, aksam yemegi de yedim, ustune de birkac kadeh sarap, peynir ve kraker
Ctesi spor ustune icki tum gun yattim, fena hangover olmusum. Neler yedigimi hatirlamiyorum ama bugun cozutmadim.
Pazar tum gun disarda gecti, sabah bacon sandvic aksam da fish & chips yedim ama midemi bozdu sonrasinda
Su duzgun hic icemedim. Hala da kotu
Bugun biraz daha iyiyim, sabah 1 adet Weetabix ve sut, oglen kiymali patlican yemegi, kucuk yogurt ve yarim elma. Simdi latte iciyorum. Aksam plan belli degil ama yapabilirsem 20dk yoga planim var. Bir de yeni is basvurusu yapmaliyim 3 gun icinde ilan kapaniyor, bana sans dileyin
Henuz tartilamadim. Olculerimi de almali miyim?
Senin menulerine bayiliyorum, keske ben de kopyalayabilsem
Ben de başlıyorum tenise! :) pazarları bir saatHaftada 2, haftada 1 de tenis dersi alicam, toplamda 3 yeter.
Bu hafta cok cok hafif tutucam ama, ay isinirken bile yoruldum
Bugun yarim saat yaptim geldim, bu hafta boyle geciririm.
Sen bize sebze hatırlatıyorsun hep, ben de senin suyunu takip edeyim o zaman, hatırlatırımEtkinlik bisi olmazsa ben de begeniyorum
Su an tek eksigim su, hatta basim agriyor az iciyorum diye, gene de icmiyorum, hic sevmiyorum. Ancak salatalik su bu eklersem iste
Atesi cikmamis,babasi ile evdeydi dun.Gecmis olsun bugun nasil?
Hello babies
Oyle yorgunumki bu saatte yataga girdim.
3 gundur oyle guzel haberler aliyorum
Meslegimde buyuk adimlar attim. Motivasyonum yerine geliyor sukur
Ben simdi eve geldimKizlar neredesiniz,
Yarin cuma
Ertesi gun cumartesi
pamuk eller cebe