Fit Club 🏋🏻‍♀️

Menü yazayım
Kahvaltı yok gibi bir sey
Bi salatalik peynir ve cay

Sonra temizlik yaptim epey oglan hasta diye her yeri temizledim. Havalandirdim.
Leslie 2 mile

Akşam yemegi de
Körili tavuk ve makarna olacak.
Sanirim ben de hasta olucam ya halsizlik çöktü

Buldum yesilcay süt detoxunu

750 ml kaynar suda 3 yeşilçayı demliyorsun gün içinde iki saatte bir kupanın yarısına yeşilçay yarısına süt koyup içiyorsun çay kahve serbest başka bişey yemek yok.

Ertesi gün 2 saatte bir 2 yumurta salatalık çeyrek avokadoyu dönüşümlü olarak yiyorsun

ertesi gün yine süt yeşilçay

3 günlük detox
Taylan kümeli nin

Gunaydin kizlar, menulerim henuz cok iyi degil, istahim cok artmis, biraz zorlaniyorum ama aslinda dune kadar cok da fena gitmedim.
Dun de aksam yemegini atladim, sonrasinda esimle bira+cips keyfi yaptik
Yine de buraya geldim ve motivasyon basladi bile, kac kere teklif edilen abur cuburlara hayir dedim
Spor yapamadim, aslinda yoga yapmak istiyordum ama utu yaptim dag kadar, bu hafta da boyle olsun, haftaya bunu iyilestirmeliyim. Bu aksam PT var
Su icemiyorum, o konuda hala cok kotuyum
Ctesileri tartilacagim. Bu hafta cok gec basladim ama haftaya ctesi anlasilir nasil gidiyorum, cok mu kacamak yapiyorum
Alys menulerin cok guzel, severek takip ediyorum kalori programi kullanmaya baslayamadim henuz
sedulu gecmis olsun, meyve yemene dikkat et veya vitamin kullan bu aralar, simdi kis geliyor hava degisikligi de cok etkileyecektir
Lori selam naber? :)

Iyidir yavrum. Senden naber?

Kız sen döndün mü

Cips benim de sorunum.
Azla gecistirebiliyorum da bazen tutmuyor.

Ama o durumlarda en iyisi popcorn, yagdan kisip kaloriyi dusuk tutabiliyorsun, bolca da yiyebilirsin o durumda. Haftasonu cocuklarla film saati yapicaz, aklimda

Sabah
Yulaf lapasi, meyve

Ogle
2 dilim ekmek, Biri tatli biri tuzlu malzemelerle kalorilendirilmistir

Aksam
Karnabahar
Kuru fasulye
Uzum

1500 kalori
10 k adim

Ara atistirmaliklarimi kaldirdim bugun, cok da yogundum zaten vakit kalmadi iyi oldu sanki.

beni anca bu aklar paklar sanki ,havalar asiri sogudu burda 2gundur cok usuyorum su anda bile kalkip kocaman sweat giydim geri uzanmaya sabah cok iyiyim birseyim yok uyursam yada uzanirsam kalktigim anda acikmis olurum yine tahlil zamani geldi sanirim

İyi geceler kızlar ben de sifayi kapmisim bugün iyice belli oldu burnum tıkalı hapsirik falan hak getire
Kahvaltı
Sucuklu yumurta 4 çatal yedim.
Salatalık tulum peyniri ıhlamur

Akşam
2 dilim pizza
Su 2 lt
Leslie 5 mile yaptım oturmayı sevmediğimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…