Kalori saymak bana cok zor geliyor, seneler once bir kere my fitness pal denemistim ama haklisin yine denemekte fayda var, bakalim sifremi hatirlayabilecek miyim
Omni cikmadi ben de, bu ulkede yok herhalde. O zaman ben de myfitness ile 1600-1700 kalori hedefleyeyim. Gerci ben senin kadar spor yapmiyorum ama onu da arttirmak lazim.. ay nereden baslayacagim, yemegi kis, spora basla, suyu arttir
Omni cikmadi ben de, bu ulkede yok herhalde. O zaman ben de myfitness ile 1600-1700 kalori hedefleyeyim. Gerci ben senin kadar spor yapmiyorum ama onu da arttirmak lazim.. ay nereden baslayacagim, yemegi kis, spora basla, suyu arttir
Farka bak fitnesspal ile arasındaMaintenance Calorie Calculator
This maintenance calorie calculator allows you to calculate how many calories your body needs to maintain your current weight.www.omnicalculator.com
Ver kisisel bilgilerini en detayindan ben bakayim ahahahah
Farka bak fitnesspal ile arasındabir de haftada sadece yarım kilo vermek istiyorum yazmıştım oraya 1200 kalori dediğinde
Selam kızlar
Menü şöyle
Kahvaltı
Salatalik peynir kahve
Ara
Bi tane avuç buyuklugunde pişi
Akşam
Salata ve 3 yk makarna
Su 1 lt bugün
Spor leslie 3 mile
Oğlan hastalandı gibi okulda öğretmen aradı gidip aldım. Bu gece artık bol bol ateş takibi yaparım. Uykusuz ve dengesiz beslenme düzeni oluyor cocuk hastayken.
Ölçü de cumartesi alirim.
Bi kaç gün okula yollamam artık açık hava yürüyüşü iptal oldu bu hafta
Haklisin aslimda canim surekli aymi seyleri tuketir oldum onu da etkisi olabilir ,meyveyi baya bosladim yazdan sonra buna dikkat ediyim bir haftaAslinda en iyisi degistirmek.
Atiyorum bu hafta normalde diyetinde olmayan seyler tuket, vucut sasirsin.
Meyve az yiyorsan normalden fazla ye mesela, kaloriye dikkt et tabi, sonraki hafta eskiye don gibi.
Ne guzel herseyden yemissin iste ,sporda var ohh missBen cok iyi gidiyorum maasallah 2 gundur hahahah
Sabah
Haslanmis yumurta, salatalik
Ogle
1 dilim ekmek, peynirli salamli
1 dilim ekmek, fistik ezmeli recelli
Domates
Ara
Meyve
Mini cikolata
Aksam
Kiymali patlican yemegi
Yogurt
45 dak bisiklet
10 k adim tamamdir
Bundan sonrasi benden bedava
Aa hatirladim evet. Yesilcay ve sutlu diyetdi
Haklisin aslimda canim surekli aymi seyleri tuketir oldum onu da etkisi olabilir ,meyveyi baya bosladim yazdan sonra buna dikkat ediyim bir hafta
Ne guzel herseyden yemissin iste ,sporda var ohh miss
BiliozCok sismanim.
Cok sismanim.