Ben tek ogune karsi degilim. Bana gore onemli olan protein ve saglikli yag miktarin.Esim de böyle söylüyor ama diğer türlü tam yiyince kilo alıyorum.. tek öğün yiyorum o yüzden
Evet haklısın kuruyemiş kültürüm pek yok doğum yapınca yedim sonra almadım kaldı öyleBen tek ogune karsi degilim. Bana gore onemli olan protein ve saglikli yag miktarin.
Mesela Cay Yanina badem,ceviz de ekleye bilirsin. Boylece hem kalori miktarin yukseliyor hende yag miktarin.
Tek ögün ile kac kilodasin bakimEvet haklısın kuruyemiş kültürüm pek yok doğum yapınca yedim sonra almadım kaldı öyle
65tim en son tartılalı 1 aya yakın olucak ama verdiğimi sanmıyorumTek ögün ile kac kilodasin bakim
Insan merak eder fark ettimi diye65tim en son tartılalı 1 aya yakın olucak ama verdiğimi sanmıyorum
Eltim bi kaç kere diretti ama yok fobim varInsan merak eder fark ettimi diye
Tum hafta aktif olursan tablodasinEe kabul edildim mi ajsjsj
Askim tabloyu bosver ben aktif olurum buradaTum hafta aktif olursan tablodasin
Poncigim moncigim ama tablo isi vaktimi aliyorbosuna eklemeyim gitceksen
E ozaman hosgeldiiiin yarAskim tabloyu bosver ben aktif olurum burada
Züber canim ,aynen oyle amacok zorlandiginda kriz olmasin diye yerine tuketilebilecek alternatif bulmak lazim yoksa sonrasi pismanlik oluyorHangi meshur marka kiz?
Evet vucud alistigindan. Esimde 1-2 ye gunde diyor. Ama bu ayni sigarayi birakamayip 2 dal icmek. Sekeri birakmak istiyorum tamamen. Cünkü kilolarimin sebebi hep o.
yapmaya calistim diyorum bendeYapmayin len, bu ne, kim buldu bunu
Agirliksiz yaptim, zor bitirdim, agliyorum suanda
Protein barlar var aslinda.Ama cok buyuk. Kucuk kapakli kutu alip ,bari 3 e bolsem olur aslinda. Cantamda bulunsun.Züber canim ,aynen oyle amacok zorlandiginda kriz olmasin diye yerine tuketilebilecek alternatif bulmak lazim yoksa sonrasi pismanlik oluyor
Pek birsey yememissinMenum ,
Sabah 2kahve
Ogle 15h 1avuctan fazla leblebi
Aksam 18h sebze corbasi ,2kucuk kabak dolma ( ince bulgurlu )
Tekrar ac gibiydim 1activia
1100 cal
30dk chloe+yarim challenge
Su 2ye yaklasti