Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam kızlar
Ay yogunluk bitmiyor bende. Oglan okula alisti sayilir. Bende uzun aradan sonra kitap okumaya zaman buldum
Aksam süzme yogurtla salata yapicam kendime. Regl hala devam bi bitse de kendime gelsem

Birkacinin cevabi geldi. Demir dusuk herzamanki gibi. D yi bekliyorum. Geriye kalan butun degerler normal

Bugün yediklerim
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Salatalık domates
30 gr tulum peyniri
Kahve

Ara
Oglanin ceyrek tostu

Akşam
Ton balikli salata 4 yk süzme yogurt

Su 1 lt şimdilik daha icerim ama.
Leslie boosted walk

gecmis olsun canim sen zaten konunun icindesin ama ilac yerine igne alsan nasil olur etksi
Doktora sordum,surekli dusuk zaten. Belli bir tedavi gerekmez mi. 1 ay yuksek doz hap alip sonra dusuk doz devam edince bir sure sonra patlak veriyor diye. Kan sonucu belli olsun konusalim dedi yarin mail gelir,sonuclar hakkinda. Bakalim ne diyecek

Fakat yorgunluk,bas donmesi,carpinti 6ayda bir yasadigim durum

Hello efem

Pek diyeti tutturamiyorum ya, dusuremedim kalorimi bu hafta, neyse salivermek istemiyorum, bu hafta sabit geleyim, haftaya allah kerim.

Sabah
Yulaf karisimi

Ogle
Tarhana corbasi
Salata

Atistirmalik
Yarim kek 160 kalorilik
1 avuc kuruyemis

Aksam
Bol sebzeli, balikli kepek makarna

1600 kalori

Benim sorunum protein tuketmemek kesinlesti,
Sabah 38 gr protein almisim, ogleni kolayca ettim ve de dusuk kalorili yediklerim yani.

Protein yemek de cok sikici ama yapiciz bisiler bakalim, bir tane ekmek kesfettim, bir adette 15 gr protein ve 210 kalori var, bir ekmege gore degeri cok iyi. Ara ara ondan alayim, yanina peynir falan proteini tuttururum kahvaltida.

anladim canim surekli olmasi dahada cok yoruyor vucudunu ,ins.cabuk gelir sonuçların

Menu

Sabah
Ekmek, peynir, salam 3lusu, toplam 400 kalori

Ogle
1 sebze kroket
Salata

Ara
Az kuruyemis
Sut

Aksam
Yesil fasulye
Bulgur pilavi
Yogurt

1450 kalori

Yatmadan adimlarimi tamamlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…