Fit Club 🏋🏻‍♀️

s
Buyur katil,
Az kisiyiz,
Haftalik kilo takibi yapiyoruz, gunluk de spor ve menu
A Arrietty_ eger duzenli bildirim yaparsan seni ilk sayfadaki tabloya da ekler. Genelde katilanlar 3 5 gunden sonra kactigi icin hemen eklemiyoruz
üper beni şimdiden eklersen en azından kilo değişimini görmüş olurum gruba başladığım andan itibaren. yoksa diyete motivasyonum olmayacak

Selam kizlar

Keto ya tam uymasam da regl de olsamda ilk haftadan cok memnunum

2 gündür spor yok. Persembe is sonrasi toplanti olunca gec gelmistim. Dunde oglum sinif arkadasinda kaldi,onu birakip kiz ile gezmelere ciktik. 20gibi Eve gelmistik

Aksam spor salonuna gidecegim

Hello kizlar

Sabah
Peynirli ekmek, havuc

Ogle/atistimalik
Kurabiye
Soft dondurma

Aksam
Kofteli corba
Yesil mercimek corbasi
Pirasa

1500 kalori etti bunlar

250 kalorilik odul hakki verdim, aksam sinemasinda degerlendirilmek uzere

15 k adim

Iyi aksamlar
Bugun free gun gibi takildim
Su ketoya Adam gibi kafayi vermek icin, aksama kadar keto tarifleri yaptim

Günaydın kızlar
Güncel 74.7 kg
-600 gr
A Arrietty_
geri donusun muhtesem olucak gibi
Gunaydin

Gecen cuma 55.8
Gecen cumartesi 55

Bugun 54.6

Bence bi pizzayi hakettim
masallah sen 6lilarda degil miydin ,bn onuda mi yanlis gordumki
Günaydin kizlar
Gecen hafta 76,6
Bu hafta 75,3
-1,3
Gayet guzel vermissin canim dikkt edemedim dedigin halde
Selam kizlar.
Kardesimin kayinbabasi ölüm döseginde. Onlar Tr ye gittiler ben onlarda kaliyorum cocuklara bakiyorum.
Oyuzden ses cikmadi benden. Pazartesi insallah masallah basliyorum bende
gecmis olsun canim ins.guzel haberlerle dönerler

geri donusun muhtesem olucak gibi

masallah sen 6lilarda degil miydin ,bn onuda mi yanlis gordumki

Gayet guzel vermissin canim dikkt edemedim dedigin halde

gecmis olsun canim ins.guzel haberlerle dönerler

Ahahaha
6lilara alisamadiysam demek

A Arrietty_ kiz 5 leri 6 yla degistirsene kilo bildirimimde

Mevcut kilom 64.6

iyi pazarlar kızlar nasılsınız? Ben tartı resmi çektim ama atamadım bir türlü.
Bu hafta spor yapamadım arada kaçamaklar da oldu. Bu hafta çooook stresliydi önümüzdeki haftayı da atlatırsam rahatlarım umarım. Suyu sadece sabah ilaç içerken içiyorum sanırım Bugün regl oldum onun da şişliği var sanırım
Geçen hafta: 73
Bu hafta: 73.9 (+900gr)
A Arrietty_

Eklentiler

• D2BB5872-7FD4-4351-8518-8AB68BA1E7DB.jpeg
    46,6 KB · Görüntüleme: 26
Iyi pazarlar canim.
Ben spordan mi be, baya enerjigim
Kitap molasi verip kendi odamida kaldiriom mi isim kalmiyor.

Regldendir . Sen regl de bol su ic. 1,5 litre hedefle eger 1 i normalde tamamliyamiyor isen bugun ki su hedefin 1 olsun. Hergun 500ml arttir

İyi pazarlar
Günüm yoğun. Okul için sigara böreği yapıyorum oğlana yarın gidecek. Toparladı gibi 3 günde. Ateş yok dünden beri burun akıntısı da geçti. İlaçlar ve vitaminler toparladı demek ki sadece üşütmüş.

Akşam yemeğine bezelye var. Pilavda var ama ben yemiyorum. Karb kestim gibi bir sey. Sadece meyve sebzeden alirsam. Ekmek makarna pilav yemiyorum şimdilik.

Regl de yakın benim bir iki güne olurum ama tabi diyete engel değil kararlıyım epey yılbaşına kadar 13/14 kg vermem lazım. ( 15 yazmiyorum psikolojik sınır )

Bugün bi saat leslie yaptım anam agladi bulursam videoyu yollarım buraya hem tempolu yürüyüş var sonrasında dumbell ile calistiriyor

Bu video bunun bir de 5 mile versiyonu vardı bu kanalda o da başka güne artık. Çok hamlamış vücudum

Iyi bari kuzucuk hemen toparlamis.
Hedefim cok iyi
Ben sayi belirlemedim. Su ilk ay cm ve kilo ne alemde olacak ona bakayim.

Sporsuzlukdan surunuyoruz. O hamlamayi bende hissediyorum.
Normalde kaldirdigim agirligin cok altinda kaldirdim bugun tum vucudu calisirken

Cocuklar ile biraz Kosu /yürüyüs yaptim. Biraz da top pesinde kosturdum. Birbirlerini yedikleri icin yarim kaldi

Dun bildirimden sonra regl oldum bende ,su an chloe yi yapmadim ama yarin yaparim ilk gunden zorlamak istemedim dun tansiyonumda yuksekti basimin agrisi hic gecmedi ,yorgunluk stres oldukca yemek yer oldum bende

Dun bildirimden sonra regl oldum bende ,su an chloe yi yapmadim ama yarin yaparim ilk gunden zorlamak istemedim dun tansiyonumda yuksekti basimin agrisi hic gecmedi ,yorgunluk stres oldukca yemek yer oldum bende

Regllen uzme vucudunu, bir iki gune baslarsin

Ya da bekle beni o kiloda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…