- 15 Eylül 2023
- 352
- 437
üper beni şimdiden eklersen en azından kilo değişimini görmüş olurum gruba başladığım andan itibaren. yoksa diyete motivasyonum olmayacak
Selamsiz kilo tablosu yapmıyor musunuz? sadece vücut ölçülerini mi yazıyorsunuz?
geri donusun muhtesem olucak gibi
masallahGunaydin
Gecen cuma 55.8
Gecen cumartesi 55
Bugun 54.6
Bence bi pizzayi hakettim
Gayet guzel vermissin canim dikkt edemedim dedigin haldeGünaydin kizlar
Gecen hafta 76,6
Bu hafta 75,3
-1,3
gecmis olsun canim ins.guzel haberlerle dönerlerSelam kizlar.
Kardesimin kayinbabasi ölüm döseginde. Onlar Tr ye gittiler ben onlarda kaliyorum cocuklara bakiyorum.
Oyuzden ses cikmadi benden. Pazartesi insallah masallah basliyorum bende
geri donusun muhtesem olucak gibi
masallahsen 6lilarda degil miydin ,bn onuda mi yanlis gordumki
Gayet guzel vermissin canim dikkt edemedim dedigin halde
gecmis olsun canim ins.guzel haberlerle dönerler
Iyi pazarlar canim.iyi pazarlar kızlar nasılsınız? Ben tartı resmi çektim ama atamadım bir türlü.
Bu hafta spor yapamadım arada kaçamaklar da oldu. Bu hafta çooook stresliydi önümüzdeki haftayı da atlatırsam rahatlarım umarım. Suyu sadece sabah ilaç içerken içiyorum sanırımBugün regl oldum onun da şişliği var sanırım
Geçen hafta: 73
Bu hafta: 73.9 (+900gr)
A Arrietty_
Iyi bari kuzucuk hemen toparlamis.İyi pazarlar
Günüm yoğun. Okul için sigara böreği yapıyorum oğlana yarın gidecek. Toparladı gibi 3 günde. Ateş yok dünden beri burun akıntısı da geçti. İlaçlar ve vitaminler toparladı demek ki sadece üşütmüş.
Akşam yemeğine bezelye var. Pilavda var ama ben yemiyorum. Karb kestim gibi bir sey. Sadece meyve sebzeden alirsam. Ekmek makarna pilav yemiyorum şimdilik.
Regl de yakın benim bir iki güne olurum ama tabi diyete engel değil kararlıyım epey yılbaşına kadar 13/14 kg vermem lazım. ( 15 yazmiyorum psikolojik sınır)
Bugün bi saat leslie yaptım anam agladi bulursam videoyu yollarım buraya hem tempolu yürüyüş var sonrasında dumbell ile calistiriyor
Dun bildirimden sonra regl oldum bende ,su an chloe yi yapmadim ama yarin yaparim ilk gunden zorlamak istemedim dun tansiyonumda yuksekti basimin agrisi hic gecmedi ,yorgunluk stres oldukca yemek yer oldum bende