Yok canım dünden beri 4 saat gidiyor. Dün ortaligi ayaga kaldirdi yakarim sinifi diyeBugunde mi 1 saat gitti kuzucuk?
Kiyamam. Cilgin amaYok canım dünden beri 4 saat gidiyor. Dün ortaligi ayaga kaldirdi yakarim sinifi diye
Bugün de giderken agladi falan ama bi saat okul koridorunda gezindikten sonra sinifa girdi şükürruh hali değişken ilk defa benden ayri kalacak diye ödü koptu
Hem de ne çılgın okulu iptal ediyorum bitti gitti diye laflar falanKiyamam. Cilgin amaalisinca iyi olur ama. Ikinizede
Yok canım dünden beri 4 saat gidiyor. Dün ortaligi ayaga kaldirdi yakarim sinifi diye
Bugün de giderken agladi falan ama bi saat okul koridorunda gezindikten sonra sinifa girdi şükürruh hali değişken ilk defa benden ayri kalacak diye ödü koptu
AahahahhaBenim manyak sipa bir kez oyle tutturdu, gitmicem artik okula diyip yerlere atmalar falan. Meger odevi varmis, onu unutmusmeyse yaptik gecenin bir yarisi da gitti ertesi gun.
Sonra da diyor ki bir tek ben yapmisim
Dun chloe yaparken canim cikti ,onceden 10dk sonra zorlanirdim deniycem eve donunce
70 sn benden
60sn ye 3 kala titriyorum70 sn benden
60 tan sonra titreme değil de acı olmaya başladı bende 70 e tamamladım bıraktım. Yarın lesli sonrasında denerim bi daha60sn ye 3 kala titriyorumevden cikmadan 1 dk
Is yerinde x2 defa 1 dk. Wc e gittiler yapma hedefim koydum
Bakalim 60 sn i ne zaman gececegim
baya yapmissiniz bence ,sporu yaptim simdi deniycem 20 yapabilesem iyidir diyorum60sn ye 3 kala titriyorumevden cikmadan 1 dk
Is yerinde x2 defa 1 dk. Wc e gittiler yapma hedefim koydum
Bakalim 60 sn i ne zaman gececegim