Kiz hem salondaAksam
2 yumurta hasladim
2 parmak kasar
1 sise protein icecegi ictim
Nasil uykum var. Bøluk porcuk olacak
Su 2,5 L
Spor
300 ip atlama
Ve 15 dk da bu egzersizler
4 mu 5 mi be tur oldu.
12300 de adimim var.
1431 kalori tuketmisim
Eki Görüntüle 3297769
Bi de bana sor, ikimiz de evden calisiyoruz. Ben ogle arasinda yemek yapiyorum, aksam bitirir bitirmez mutfaga girisiyorum,yemek hazirligi ev isleri su bu. Herif kisisi isi bitince kanepeye, balkona.Saat 17.38
Sinirden kuduruyorum. Ikimizde calisiyoruz ama Eve gelince herseye ben kosturuyorum. Yemek piserken sporumu yaparim dedim. Mutfak ve salon gocuyor.
Soylene soylene bulasik yikadim.
Aksam yemegi ya atliyacagim. Cünkü kendime birsey hazirlamak icin vaktim yok. Yada protein icecegi ile gecistirecegim.
Sonra spor sonra cocuklar vakit gecirecegim.
Geceleyin cezalandiriver gıSaat 17.38
Sinirden kuduruyorum. Ikimizde calisiyoruz ama Eve gelince herseye ben kosturuyorum. Yemek piserken sporumu yaparim dedim. Mutfak ve salon gocuyor.
Soylene soylene bulasik yikadim.
Aksam yemegi ya atliyacagim. Cünkü kendime birsey hazirlamak icin vaktim yok. Yada protein icecegi ile gecistirecegim.
Sonra spor sonra cocuklar vakit gecirecegim.
Herifin sayesinde zayifliyacan ya laBi de bana sor, ikimiz de evden calisiyoruz. Ben ogle arasinda yemek yapiyorum, aksam bitirir bitirmez mutfaga girisiyorum,yemek hazirligi ev isleri su bu. Herif kisisi isi bitince kanepeye, balkona.
Ustune bi de kendime kahvalti, kahve falan alacakken kokmustur diye yarisini da faydasizla paylasiyorum
Inan paylasmasi olmasin diye bazi gunler yulaf yiyorum yahu
Salona gidemedimKiz hem salonda
Hem evde yapma, dinlen aradaki gunlerde, cok yorma kendini
Aksam
2 yumurta hasladim
2 parmak kasar
1 sise protein icecegi ictim
Nasil uykum var. Bøluk porcuk olacak
Su 2,5 L
Spor
300 ip atlama
Ve 15 dk da bu egzersizler
4 mu 5 mi be tur oldu.
12300 de adimim var.
1431 kalori tuketmisim
Eki Görüntüle 3297769
Yok yok ben adamin basina kalkmaya devam edeyimHersye kostururken kendi yemeğimiz kaliyor sonrada ogunler sasiyor kuzum ,sana yardımci olabilcek kimse yok mu en azindan yemek isini halletse evi toplasa gunde 1 2 gun bence sana etkisi büyük olur
Bununla doydun mu gerçektenBen sabahi atladim
Oglen ekmek, ve sebzeli omlet
Arada yogurt ve meyve
Aksama da taze fasulye
1200 kalori ile bitiricem gunu bakalim yapabilirsem.
Bununla doydun mu gerçektenben bu kadar yesem sanırım çok mutsuz olurum