Fit Club 🏋🏻‍♀️

İyi akşamlar kızlar
Bugün epey yoğundum sabahtan kv gidip evini sil süpür onu yıka derken öğlen oldu. Okul daha acilamadi bizim temizlik yapiliyormus.

Sabah 10.30
2 haşlanmış sosis
Domates ve salatalık birer adet
50 gr tulum peyniri
Kahve

Öğlen 15
Karışık sebzeli gözleme ve ayran

Akşam daha anca yiyeceğim
Midye ve bira olacak

O kadar yoruldum ki hak ettim kızım dedim kendi kendime
Kalori saydim ama 1200 anca ediyor yediklerim ekmeği tamamen kestim.
Diyetlik lor peyniri aldim bugün yagsiz tuzsuz kahvaltilarda onu tuketicem. Bu ay acayip gaza geldim.
Bi de okul açılaydı iyiydi

Günaydin
Hafif kas agrim var yinede bugun is sonrasi spora gidecegim. Yarin yegenimin dogum gunu var. Is sonrasi sehirdisinda olacagim. Ordada planim sadece protein tuketmek

Kizida yanimda goturcem spora. Yasak olmadigini duyunca nasil sevindik ikimizde.
Benim vicdanim rahat olacak,Oda annesi dibinde oldukca mutlu olacak

Neyse ben kalori sayima basladim bugun ciddi ciddi . Biraz rahat keto yapacagim. Onemli olan proteini yuksek tutmam. Sonrada saglikli yag miktarini
Meyvemide yiyecegim. Daha sIkI keto belki ilerde olur. Once Boyle yavas yavas baslayim.

Ilk ogunumu yedim
Kucuk havuc 4 adet. Humus a bandirdim.
Taze uzum Birde. Tahmini gramlarini yazdim. Genelde pek yanilmiyor tahmini yazdigimda.

1 L su bitmek uzere.

Gunaydin kizlar ,herkes baslamis gordugum kadariyla dun sporum yok ama tum gun ayaktaydim yollar asiri trafikli gunun cogu yolda gecti,cocuklarda yol boyunca sikintidan bizi sisirdi muhtesem bi gundu yani
u aralar biraz ailevi sorunlarda var iyice stresliyim , yarin tartilicaz unutmadim

Tiktokta bi kadın var Tiffany’s plate diye. Keto tarzı bir sey yapiyor sanirim. Cig sebze tuketiyor chiken apple sosis mi ne ondan yiyor habire hardala batirip batirip gordunuz mu hic ?

Ee ama cok sessiz hala burasi

Eve geldim. Hemen maden suyu alip bahceye ciktim. Hava cok guzel.

Bakalim kucuk hanim yürüyüs ve sporumu evde yapma planima ne diyecek gelince.

Ben sabahi atladim

Oglen ekmek, ve sebzeli omlet
Arada yogurt ve meyve
Aksama da taze fasulye

1200 kalori ile bitiricem gunu bakalim yapabilirsem.

Saat 17.38
Sinirden kuduruyorum. Ikimizde calisiyoruz ama Eve gelince herseye ben kosturuyorum. Yemek piserken sporumu yaparim dedim. Mutfak ve salon gocuyor.
Soylene soylene bulasik yikadim.
Aksam yemegi ya atliyacagim. Cünkü kendime birsey hazirlamak icin vaktim yok. Yada protein icecegi ile gecistirecegim.

Sonra spor sonra cocuklar vakit gecirecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…