Masallah sen veBenim diyet cok basarili, dunden bugune 1 kg gitmis, hedefime ulasmisim
Her gun 1 versem bu haftasonu diyeti birakiyorum
Neyse haftaya yanlislik olmasin, bence bugunu baz alalim, dun demek ki hala regl siskinligi varmis.
Bugun 65.0
Gunaydin kizlar dun paylaşamadim 10k adim olmustu ,
Sabh kahvalti yapmadim
Ogle 2yk bulgur ,salata
Aksam etsote su 1.5lt oldu
Kızlar sizin yemek listeniz ve benim ferman gibi olan yemek listemCuma menum
Sabah 3 cubuk kasar, protein icecegi
Oglen Yogurtlu pancar ve ton
Aksam 2 ince dilim pizza ,Minik dilim pasta
Su 2L
Adim 12bin
İlk gün korktugum gibi olmadı bi arkadaş buldu uyumlu oldu ama zaten bi saatti ilk gün. Asıl pazartesi belli olacak haftasonu acayip islerim var yığınla malzeme lazım
Senin app hangisi? Birde okadar kaloriyi nasil yaktinBen kalori sayiyorum diye detayli porsiyon yazmiyorum, zaten uygulumaya girerken canim cikiyor,
Bak bu dun
Eki Görüntüle 3298545 Eki Görüntüle 3298546
Senin app hangisi? Birde okadar kaloriyi nasil yaktin
Selam kızlar
Hemen kilomu söyleyeyim ölçü de aldim ama simdi yoldayim eve gidince paylaşırım. Okul malzemeleri toplamaya çıktım.
Güncel 75.1 kg A Arrietty_
İlk gün korktugum gibi olmadı bi arkadaş buldu uyumlu oldu ama zaten bi saatti ilk gün. Asıl pazartesi belli olacak haftasonu acayip islerim var yığınla malzeme lazım
Aynen canım ilk gün iyi oldu. Pazartesi artık 4 saat gidecek. Bakalim şimdilik enerjiler güzelAma senin eksilmen baslamis bile demekki senin yolun daha dogru ,benim vucudum biraz yavasladigi icin hemen fazlasınında eksigininde farki belli oluyor dogru olman vucudunun istedigi porsiyon aslinda
Sizinki ne kadar iyiymis ilk gun sıkmadan 1saat ,baslangici guzel gecmis ins.sonraki gunleride guzel gecer
Alys tavsannesi Melegimkorusun ölcum yaptiniz mi?
Eve simdi girdim
Hemen bahceye koltuga attim kendimi.
Ölcum almam lazim aksam yemegi oncesi