Olur ikisinden biri.Cuma/Cumartesi hangi gun uyarsa diyelim mi, ben cumalari tartilmaya aliskinim.
Ben ilk gun hep Gaza geliyorum..
13bin adimim var. Icinden 5bini ,kosudan.
Aksam yazarim ben günün ozetini. Eve simdi girdim,hemen firina somon atip Yanina salata yapacagim
Günaydin
Spor salonuna yazildim
Bugun ve yarin aksam mesaim var. Mesaiye gitmeden spora gidecegim. Haftada iki ile baslayim.
Güzel plan. Ben sabah erken kalktim cocuklari yolladim yattim.Ben de merdiven cikarak basladim
Iyi yatmisim, o bile yoruyor.
Sabah vaktim yoktu, cok hafif bir kahvalti yaptim,
Oglene isyerinde sandvic,
Aksama humus ve sebze olacak menude.
Oturup agliyacagim simdi
Fat secret indirdim . Ozaman ki kilom cikti karsima62 diyor yaa
Alys sayayim bende kalori istikrarli olurum insallah
Is sonrasi kosuya anlastim arkadas ile. Canim cikacak
Ben simdiden döndüm fakat tartiyi sizinle ayni gun paylasayim.
Lori sedulu tavsannesi siz ne zaman geliyorsunuz? Nerelerdesiniz
Melegimkorusun normalde bu zamanlarda tatilde oluyorsun sanki. Hele bir ses ver
@Sismaniye gel dombili bacim
Oy kuzu.Selam kizlar ,sabah tartilmistim yazdiklarinizi gormeden oyle abartsiz dev ediyorum zaten 3 4 gundur ayni kilodayim diye dusunuyorum ben uyarim kararlasan gune
Kucuk mirosumda bugun okula basladi birkac gündür onu hazirlamaya calisiyoruz ,yinede ilk gun krizi yasandi tabiki birkac gun sonra her sbaha spor eklemek niyetindeyim
bence hepimiz olcum alalim. fresh startOy kuzu.
6 yasinda mi?
Bu cuma ama isteyen cumartesi de tartilabilir. Ölcümde al sen
Kızlarrr selammmAlys sayayim bende kalori istikrarli olurum insallah
Is sonrasi kosuya anlastim arkadas ile. Canim cikacak
Ben simdiden döndüm fakat tartiyi sizinle ayni gun paylasayim.
Lori sedulu tavsannesi siz ne zaman geliyorsunuz? Nerelerdesiniz
Melegimkorusun normalde bu zamanlarda tatilde oluyorsun sanki. Hele bir ses ver
@Sismaniye gel dombili bacim
Okulunuz hayırlı olsun başarılarla dolu bir eğitim hayatı olur inşSelam kizlar ,sabah tartilmistim yazdiklarinizi gormeden oyle abartsiz dev ediyorum zaten 3 4 gundur ayni kilodayim diye dusunuyorum ben uyarim kararlasan gune
Kucuk mirosumda bugun okula basladi birkac gündür onu hazirlamaya calisiyoruz ,yinede ilk gun krizi yasandi tabiki birkac gun sonra her sbaha spor eklemek niyetindeyim
amin insallah teşekkür ederimOkulunuz hayırlı olsun başarılarla dolu bir eğitim hayatı olur inş
Oy kuzu.
6 yasinda mi?
Oy kuzu.
6 yasinda mi?
Kızlarrr selammmben de dönmeye karar vermişken sizlerin de yeniden başlamış olmasına çok sevindim keşke kilo korumak için buralarda olsak ama gerçekler öyle değil. Ben haziran ayında gitmişim. 2 ay kayınvalidem Türkiye’den yanımıza gelmişti. Sonrasında bizim tatil ve Sonuc 5 yıldır çıkmadığım kiloya çıktım. Ben bugün tartıldım 74,3 yani ben de başlıyorum. Bende su ve spor hiç yok onları yoluna sokmam gerekiyor.
O zaman haydi başlıyoruz