Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam kızlar
Bugünün menüsü

Kahvaltı 10.40
2 haşlanmış sosis
Salatalık ve domates
30 gr lor peyniri
Kahve

Ara 16.30
Düğün vardı apartmanda düğün yemeği yedim tabldotta
Tavuklu çorba
Tavuk yemeği içinde bezelye de vardı
Nohutlu pilav ve ayran

Akşam 19.30
5 tatlı kaşığı süzme yoğurt bi salatalık pul biber nane karıştırıp yedim.

Su 2 lt
Yürüyüş yaptım.

Ay yarın anaokulu açılacak nihayet bakalım nasıl geçecek günüm. İlk defa okula gidecek şimdiden başladı öğretmenin yaninda dur demeye 😀 okula alistirmasi icin pedagog onaylı kitaplar falan sipariş verdim. Şu süreci rahat atlatsam bari.

Aksam
2 yumurta hasladim
2 parmak kasar
1 sise protein icecegi ictim

Nasil uykum var. Bøluk porcuk olacak

Su 2,5 L
Spor
300 ip atlama

Ve 15 dk da bu egzersizler
4 mu 5 mi be tur oldu.
12300 de adimim var.

1431 kalori tuketmisim
1000009587.jpg

Saat 17.38
Sinirden kuduruyorum. Ikimizde calisiyoruz ama Eve gelince herseye ben kosturuyorum. Yemek piserken sporumu yaparim dedim. Mutfak ve salon gocuyor.
Soylene soylene bulasik yikadim.
Aksam yemegi ya atliyacagim. Cünkü kendime birsey hazirlamak icin vaktim yok. Yada protein icecegi ile gecistirecegim.

Sonra spor sonra cocuklar vakit gecirecegim.
Bi de bana sor, ikimiz de evden calisiyoruz. Ben ogle arasinda yemek yapiyorum, aksam bitirir bitirmez mutfaga girisiyorum,yemek hazirligi ev isleri su bu. Herif kisisi isi bitince kanepeye, balkona.
Ustune bi de kendime kahvalti, kahve falan alacakken kokmustur diye yarisini da faydasizla paylasiyorum 🤣
Inan paylasmasi olmasin diye bazi gunler yulaf yiyorum yahu 🥹

Saat 17.38
Sinirden kuduruyorum. Ikimizde calisiyoruz ama Eve gelince herseye ben kosturuyorum. Yemek piserken sporumu yaparim dedim. Mutfak ve salon gocuyor.
Soylene soylene bulasik yikadim.
Aksam yemegi ya atliyacagim. Cünkü kendime birsey hazirlamak icin vaktim yok. Yada protein icecegi ile gecistirecegim.

Sonra spor sonra cocuklar vakit gecirecegim.
Geceleyin cezalandiriver gı😆

Bi de bana sor, ikimiz de evden calisiyoruz. Ben ogle arasinda yemek yapiyorum, aksam bitirir bitirmez mutfaga girisiyorum,yemek hazirligi ev isleri su bu. Herif kisisi isi bitince kanepeye, balkona.
Ustune bi de kendime kahvalti, kahve falan alacakken kokmustur diye yarisini da faydasizla paylasiyorum 🤣
Inan paylasmasi olmasin diye bazi gunler yulaf yiyorum yahu 🥹
Herifin sayesinde zayifliyacan ya la😆

Günaydın kızlar 🤗
Hemen dünkü menümü atayım

12:00
2 yumurtalı kırmızı biberli omlet, 5 siyah zeytin, çeyrek avakado, domates, 45gr kadar Karabuğday unlu ekmek üzerine biraz krem peynir sürdüm ve yeşil çay

15:30
2 dilim ananas, 10çiğ fındık , 1 kare bitter çikolata

19:00
Döner( tabakta) , salata ve küçük parça ekmek

Su: 1,5-2lt
Spor: 19000 küsur adım

Ayak bileklerim hala ağrıyor 🙈 3 gün arda arda yürüdüm bugün niyetim Leslie sonra çarşıda işlerim var yürüyerek giderim sanırım

Aksam
2 yumurta hasladim
2 parmak kasar
1 sise protein icecegi ictim

Nasil uykum var. Bøluk porcuk olacak

Su 2,5 L
Spor
300 ip atlama

Ve 15 dk da bu egzersizler
4 mu 5 mi be tur oldu.
12300 de adimim var.

1431 kalori tuketmisim
Eki Görüntüle 3297769

Hersye kostururken kendi yemeğimiz kaliyor sonrada ogunler sasiyor kuzum ,sana yardımci olabilcek kimse yok mu en azindan yemek isini halletse evi toplasa gunde 1 2 gun bence sana etkisi büyük olur

Hersye kostururken kendi yemeğimiz kaliyor sonrada ogunler sasiyor kuzum ,sana yardımci olabilcek kimse yok mu en azindan yemek isini halletse evi toplasa gunde 1 2 gun bence sana etkisi büyük olur
Yok yok ben adamin basina kalkmaya devam edeyim 😂
Trip atsin dursun 💁

Ben yemegi hazirlarken Oda salonu kaldirsa yeter zaten. Sigara keyfi,sonra koltuga yayildigini gordukce heyheylendim 😂 salon mutfak bir birde. Gozume batiyor 😁
Izin gunlerinde yapar, ama benim ihtiyacim is sonrasi.

Neyse yumurta hasladim naan ekmegi yedim Birde 😤

Son düzenleme:
X