Sabah uyandim yuruyuse ciktim. Eve gelip evi temizledim yemek yaptim. 15.00-18.00 arasi uyudum. 21.45 isbasiSabahtan kalori uygulamasina girmedim yediklerimi,
Simdi girdim 1800 kalori hesapladi
Sabahtan gireydim onlem alirdim,
Bu da bana ders olsun
Adimlari artik yatarken paylasirim ,Lori bi paylassin da ona gore
iyimi simdi?Ben bi eve geceyim adimlari yazicam kızlar
Kv rahatsızlandı apar topar hastaneye geldik
Kaptanim oğlum hasta enfeksiyon ciğerlerine inmiş. Ateşli öksürüyor. Ben elimden geldiğince dikkat ediyorum spor yapamıyorum. Uykusuzum . Bu hafta fena yani beni affedinAdim yarisi yapalim mi
Lori sedulu Alys @Melegimkorusun @tavsannesi @Sismaniye AppLesma
En az yuruyene spor cezasi3 farkli egzersiz cezasi ,kac tekrar olacagini yarisi kazanan belirliyor. Ne dersiniz ?
Ben bi eve geceyim adimlari yazicam kızlar
Kv rahatsızlandı apar topar hastaneye geldik
Kaptanim oğlum hasta enfeksiyon ciğerlerine inmiş. Ateşli öksürüyor. Ben elimden geldiğince dikkat ediyorum spor yapamıyorum. Uykusuzum . Bu hafta fena yani beni affedin
İyi yavrum yedigi bir sey dokunmuş değerleri iyi çıktı. Dün istifra edince korktuk.iyimi simdi?
Geçmiş olsunKaptanım oğlum hasta enfeksiyon ciğerlerine inmiş. Ateşli öksürüyor. Ben elimden geldiğince dikkat ediyorum spor yapamıyorum. Uykusuzum . Bu hafta fena yani beni affedin
Ay her seferinde bizde sövüyoruz. Metal pipet aldikŞu karton pipet kimin fikriyse agzina arı sıçsın
Su orucumu sonlandirdim.
Is yogunlugundan
Yarin 13-23 e kdr caliscagim
Ay her seferinde bizde sövüyoruz. Metal pipet aldikmilkshake alinca cocuklar,Eve gelince hemen onu atiyorlar.
Resmen karton yiyoruz ya
Suyumuzda bile varYakinda yanimizda tasinaya baslariz,
Ulan matarayi tasi, bos canta tasi, onu tasi bunu tasi, istemiyom disari cikmak artikben ki omrumu sustainability e adamisim, yetti gari deyip plastige bogcam kendimi , benim omrumce kullanacagim plastigi saniyede atik olarak ureten sirketler var neticede