- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
66
Aslinda sabah sinir olmustum. Gram oynamamisti tarti
Sok
Resmen bilimle celisiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
66
Aslinda sabah sinir olmustum. Gram oynamamisti tarti
Sağol yavrum neyse ki gidayla alakali bir sey rahatladık.
Evet bak kafayi tartiyla bozunca gram oynamiyor azicik relax olmak lazım dicem de ben de yaz geldi strese girdim yahuHep stressden veremiyorum
3 saat uykuyla 2. gecemdeyim
Yuruyus bana gore degil pek ama hergun 30 dk dans mans takilicam 1 ay boyuncaAdim yarisi yapalim mi
Lori sedulu Alys @Melegimkorusun @tavsannesi Sismaniye @AppLesma
En az yuruyene spor cezasi 3 farkli egzersiz cezasi ,kac tekrar olacagini yarisi kazanan belirliyor. Ne dersiniz ?
37 yasimda yurumeyi ogreniyorum
Benim dedin rahatladim. Ben kendimden suphelenmistim
sexy sempazem gelmis hosgelmisSelam kızlar nasılsınız
Beni hatırlayan var mı?
Özledim burayı ve sizleri.
Ben bir nevi inzivadaydım, en son ne zaman siteye girdiğimi bile unuttum. Ruhsal anlamda yorucu bir süreçti, geçti gitti çok şükür.
İşi bıraktım bu arada, evdeyim artık. Ama diyet/spor ve kendime ayıracağım vakit ile ilgili düzen kuramadım. İnsan çalışırken daha disiplinli oluyormuş.
Sanırım en son sizlerle diyet arkadaşlığı yaparken tartılmıştım. O zamanlar aldığım hiç bir kıyafetin içine giremiyorum Başlangıç kiloma döndüm büyük ihtimalle.
Gördüğüm kadarıyla sizler hala doğru yoldasınız.
Buranın disiplinine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Yeniden aranıza girebilir miyim?
Kural kaide ne varsa hepsi kabulüm.
zibariyorlarHadi kolay gelsin
Genclere izin ver takilsinlar
SelamSelam kızlar nasılsınız
Beni hatırlayan var mı?
Ben bir nevi inzivadaydım, en son ne zaman siteye girdiğimi bile unuttum. Ruhsal anlamda yorucu bir süreçti, geçti gitti çok şükür.
İşi bıraktım bu arada, evdeyim artık. Ama diyet/spor ve kendime ayıracağım vakit ile ilgili düzen kuramadım. İnsan çalışırken daha disiplinli oluyormuş.
Sanırım en son sizlerle diyet arkadaşlığı yaparken tartılmıştım. O zamanlar aldığım hiç bir kıyafetin içine giremiyorum Başlangıç kiloma döndüm büyük ihtimalle.
Buranın disiplinine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Yeniden aranıza girebilir miyim?
1.5 saat sonra. Bu gece de calisacam sonra 3 gun izilinliyimmKiyamam. Ne zaman Eve gidiyorsun ?
Bu son gece isi mi?
Selam kızlar nasılsınız
Beni hatırlayan var mı?