Hello bebisCorbaci dan hello
Oglanin gelisimi, ozguveni icin harika birsey yavrumHello bebis
Afiyet olsun
Iki gun izinliyiz esim ile. Sonra 3 gun mesaimiz var.
Benim oglan tek kalmayi denemek istiyormus2-3 saat kaldigi oldu fakat bu sefer 8saat kalacak.
Kiz annemde kalacak 3gun.
Tamam deyip izin verdim oglana. Delilik mi bilmiyorum. Sinif arkadasi var. O kac senedir kaliyor,annesi ile tek. O yaparsam bende yaparim dedi. Hevesini kirmak istemedim
Canim hep tatli bisiler cekiyor. Regl de gecikti
Selam hanımlar hunharca temizlik vol 2 den merhaba
Uyanir uyanmaz tüm nevresimleri makineye attım yatak yorgan yastık allah ne verdiyse temizleyecem bugün
Hello bebis
Afiyet olsun
Iki gun izinliyiz esim ile. Sonra 3 gun mesaimiz var.
Benim oglan tek kalmayi denemek istiyormus2-3 saat kaldigi oldu fakat bu sefer 8saat kalacak.
Kiz annemde kalacak 3gun.
Tamam deyip izin verdim oglana. Delilik mi bilmiyorum. Sinif arkadasi var. O kac senedir kaliyor,annesi ile tek. O yaparsam bende yaparim dedi. Hevesini kirmak istemedim
Kolay gelsin bebis.Selam hanımlar hunharca temizlik vol 2 den merhaba
Uyanir uyanmaz tüm nevresimleri makineye attım yatak yorgan yastık allah ne verdiyse temizleyecem bugün
Hastalanmassin umarim. Kan degerlerine baktirdin mi? Bu ay hep Boyle hasta oldun olacaksin gibiydi.Bugun kalori hesaplamadim, bol ara ogunlu gun oldu.
Cok modumda degilim.
Yorgunum, her tarafim agriyor, hasta olmasam bari. Regl olcam da gibi.
Neyse menu yok
Adim 2 k.
Aksam yemeginden sonra hafif tempoda bir spor yapicam.
Hastalanmassin umarim. Kan degerlerine baktirdin mi? Bu ay hep Boyle hasta oldun olacaksin gibiydi.
Benimde 3 gune regl geliyormus. Hic istemiyorum
Strech out yapiyormusun diye sormayim. Yapiyorsundur kesin. Yaz alerjin var mi?Yok kan degerlerinden suphelenmiyorum da, bi training programi mi alsam diyorum. Hep kas agrisi normal degil sanki. Kas yapcam diye postu sermeyek
Oyle asiri bir sporum yok dusununce, haftada 2 gun calisiyorum sadece, butun hafta kas agrisi cekiyorum.
Harikasiniz