Yaa valla aynaya bakınca hiç öyle su gibi durmuyorbizim kursta 5 gün tatil vardı. Bugün kursa gittim arkadaşın biri diyor ki bugün çok fresh duruyorsun. İçimden dedim bu beş günde biraz daha şistim o genişlemeden fresch duruyordur yaa sağol deyip geçtim
Eve nasil ac girdim varya
Iki tost yedimgunu kapadim
Yoghurt yokdun hepsini brokoli salatasina kullandim
İyi aksamlar kızlar, bugün resmen çikolata krizim tuttu
Okulda öyle bi canım çekti ki bitter aldım 2kucuk kare yedim ama hala kesmedi beni
Sabah biberli peynirli omlet, yanında yine peynir ve zeytin yedim.
Öğle bol yesillikli salata tavuk sote
Ara öğün 2kucuk kare bitter çikolata
Akşam 1kase mercimek çorbası 1dilim tam buğday ekmeği
7bin adım
Şu Yok maalesef
Bugün icemedim normalde hep kendimi zorlayıp içiyordum.bugun aklıma gelmedi. Hala aklımda çikolata var ama onun için yatıp uyumayı düşünüyorumMenu gayet guzel,
Cikolatalar fazla degil.
Su olsun ama
Bugün icemedim normalde hep kendimi zorlayıp içiyordum.bugun aklıma gelmedi. Hala aklımda çikolata var ama onun için yatıp uyumayı düşünüyorum
Yok aslında gayette yokum ama yine de regl olduğum için sanırım tatlı biseyler arıyorumBen cikolatayi bazen yogurda falan katistirip yerim,
Ya da iste bir karisim yapiyorsam ona,
Karnin doyunca az cikolata da insani kesiyor.
Acken azicik cikolata yiyince haliyle hic kesmiyor, karnin hala ac , aklin kaliyor sonra bir de
Bir dene istersen baska bir gun.
Geçmiş olsun canım iyi gecelerMigrenim tuttu
Erkenden yatiyorum
Yagsiz nasil yapiyoz laMisir yagsiz yaparsan cok dusuk kalorisi aslinda, tam diyetlik atistirmalik bence.
Regl mi yaklasiyor nedir, aklimda tatli var ne zamandir , o yuzden misirla kapatirsan gunu guzel