Bacimin 2 kucuk sipasi bendeler ikiside positif
Kaptanım hemen bilgilerimi yazıyorum beni de listeye eklemeni rica ediyorum mümkünse acilen dalıyorum aranıza müsadenizle :)
Yaşınız : 39
Boyunuz: 169
Mesleginiz: Grafiker
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : Evlendikten sonra 10 yılda 20 kg aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : Kendime kıyafet alamıyorum ne giysem yakışmıyor, kollestrolüm tavan, şekerim sınırın üstünde, çömelip kaltığımda bacaklarım ağrıyor, kısacası bu yük bana fazla geliyor.
Şu anki kilonuz: 75,7 kg
Hedef kilonuz : 65 kg
Arrietty_
Gunaydin kizlar.
Saat 5.15
Menü takibi yapacagim bu hafta.
Bu demek oluyor ki menu tablosu aramiza dönüyor
Benim kizinda bu hafta sinav haftasiydi yawbizim cocuklarin okulda da durum benzer, tam da sinav haftasi, kotu olmus.
ayyyy harikasın işte aradığım çılgın burada demek. Süpersin valla kapışalım, savaşalım, ezelim birbirimizi ben varım.Hosgeldin
Kapisakmi kiz
hoşbulduk canım benimhosgeldin yeniden
Kaybeden cumartesi aksami twerk yapip video atacak tamammiayyyy harikasın işte aradığım çılgın burada demek. Süpersin valla kapışalım, savaşalım, ezelim birbirimizi ben varım.
hoşbulduk canım benim
Sabah Kahvaltım:
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlama yumurta
5 yeşil zeytin
2 bardak çay
Ara:
1 Türk Kahvesi
Sakinleştirici bitki çayım :)
1 maden suyu
Hosgeldin kizzayyyy harikasın işte aradığım çılgın burada demek. Süpersin valla kapışalım, savaşalım, ezelim birbirimizi ben varım.
hoşbulduk canım benim
Sabah Kahvaltım:
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlama yumurta
5 yeşil zeytin
2 bardak çay
Ara:
1 Türk Kahvesi
Sakinleştirici bitki çayım :)
1 maden suyu
Kiz sen bana yetiştin miiii inanmıyorum resmen 91 diyo seni gececem kızım dur sen hele dürttün beni şimdiKaybeden cumartesi aksami twerk yapip video atacak tamammiben cumartesi 91,4 tum
Hosgeldin kizz
Kiz sen bana yetiştin miiii inanmıyorum resmen 91 diyo seni gececem kızım dur sen hele dürttün beni şimdi
Muhahahaha ben 140+ tan geliyorum yavruuuuuCidden E English_teacherrrLori siz fena kapisirsiniz
Yemek isini kapadim simdi.
Bugun is yerinde ki fizioterapist (dogrumu yazdim bilmiyorum) 30dk vaktim var sabah spora Ama ne yapcam bilemiyorum dedigimi duymus baska bir is arkadasim ile konusuyordum. Cocuk 4.30 da kalkip 5-6.30 a kdr spor yapiyor.
Neyse gel ofisime plan yapalim,verimli 30dk olsun dedi
Soyle 1saat sonra sakin oluyor is. Yanina gideyim ne diyecek
Kapisiyoz ulenE English_teacherrr kapisiyozmu len
anamm sende herkese gider yapıyorsun bütün grup senle kapışacak bak üzerinde sorumluluk arttı dur bakim twerk neymiş kız anammm cahilim ben :)))))Kaybeden cumartesi aksami twerk yapip video atacak tamammiben cumartesi 91,4 tum
hoşbulduk Ayşe ablam , ayy ben sana abla diyordum dimi çok severdim seni hala seviyorumHosgeldin kizz
Kiz sen bana yetiştin miiii inanmıyorum resmen 91 diyo seni gececem kızım dur sen hele dürttün beni şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?