Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldumIyiyim iyi hafif geciriyorum sagol bebem
Sagol gaddarim
Eline saglik yavrukus. Ben sabit kiloma vardim sankim sankim ama son 10 kiloyu verecemmmmm
Ben ergin kirbacciydim hep zati
Hosgeldinn![]()
Masallah ne guzel baya adim atmissinMisafirim vardı bugün de koşturmayla geçti.Arrietty_
Hay ben seninGünaydın güzel.hanimlar herkese güzel haftalar![]()
Lori Kiz ben seni takımdan taniyo muyum sorcam sorcam unutuyorum ismin değiştiyse kızma bak bana başta soyleyim
![]()
Eeee kim benimle kapisiyor simdi?
Korkmayin len![]()
Neyse kapismak istion de hele banaEeee kim benimle kapisiyor simdi?
Korkmayin len![]()
Herseye varim cunku 100% kazanacagima eminimNeyse kapismak istion de hele bana![]()
Ula spora puan sistemi getireyim ozaman durHerseye varim cunku 100% kazanacagima eminim![]()
EkledimHerseye varim cunku 100% kazanacagima eminim![]()
Yaa ne bilim tanıdım aslinda da yine de emin olamadımHay ben seninla olum simdimi soruyorsun?
Ben kimim acep??
son bir defa yazacam bidahada yazmam ha
Memeli![]()
Bende 5000 e yaklaştım ev kosturmasindan daha yürüyüş yapamadım da yapacam fırsat bulunca inşallahE English_teacherrr le biz bugun yuruyoruz, bize dokanmayin :)
20 bin atacaz, dimi kiz Ayse? kactasin de bakam? ben 5 bin attim geldim, oturdum simdi.
HosgeldinKaptanım hemen bilgilerimi yazıyorum beni de listeye eklemeni rica ediyorum mümkünse acilen dalıyorum aranıza müsadenizle :)
Yaşınız : 39
Boyunuz: 169
Mesleginiz: Grafiker
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : Evlendikten sonra 10 yılda 20 kg aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : Kendime kıyafet alamıyorum ne giysem yakışmıyor, kollestrolüm tavan, şekerim sınırın üstünde, çömelip kaltığımda bacaklarım ağrıyor, kısacası bu yük bana fazla geliyor.
Şu anki kilonuz: 75,7 kg
Hedef kilonuz : 65 kg
Arrietty_