Fit Club 🏋🏻‍♀️

Unuttum onu Saka gibi. Kahveyi onun icin aldim. Gerci oturarak icemedim ki. 14.30 gibi sade kahve ile insallah yerim bitterimi

bana dert oldu, acim ya

normalde keto menulerinde cok doyarim acikmam ama bu sefer, gecen haftanin abur cuburlari duzenimi bozmus belli ki.

Günaydın.
İlaç içmem lazım inşallah bitiririm. Canım bişey yemek istemiyor

Eklentiler

• 90D2EE37-A149-4D74-ADA2-CBC3FD314E70.jpeg
    203 KB · Görüntüleme: 25
sen yazsaydın ben çarpardım ikiyle yav
İzmir’de Piyasası 20-30,000 arası kişinin durumuna göre ameliyatın şekline göre değişiyor. İstanbul’da bildiğim kadarıyla daha pahalı diğer şehirleri bilmiyorum. Bir de ben liposuction falan olmadım ben de hiç ekstra yağ yoktu sadece iç kasların dikilmesi ve fazla derinin alınması yapıldı. Gerçi hatırladığım kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam doktor liposuction fiyatı değiştirmiyor demişti. Ya da belki de tam tersini söylemiştir ben böyle anlamışımdır. En doğrusu bulunduğun şehirde ya da nerede yaptıracaksan oradan bilgi alman. Bir de bu işi çok sık yapan bir doktora yaptır, göğüs ameliyatı gibi değil çünkü daha spesifik bir ameliyat.
sporumu yaptim geldim sabahtan bildireyim de havam olsun, aksam adimlari ayrica bildirecegim, simdi 2500.

10 set:
100 ip atlama
10 pushup
20 squat

+ 10 dakika esneme

Özenmek ve kıskanmak arasında gidip geliyorum şu an.
corba icsene, hastayken en bi guzeli, bunu canin istemez tabi
Bir çorba yapanım bile yok

Zencefil, bal ve limonlu ıhlamur. Bugün su yerine bunu içmeyi düşünüyorum.

Eklentiler

• CF756EEB-AD35-4EA9-9519-73A62B236543.jpeg
    92,8 KB · Görüntüleme: 25
Bayildim
AC misin ?
O tek Kare bitter kahve Yanina nasil guzel oldu varya

bunlarla doymadim ben gene yaaaa
ama yemedim ara ogun falan, simdi aksami hazirlicam bakalim.
bu sefer doyarim ins.

yarin aksam bir yere davetliyim, et yemegi yapacakmis, yaninda salatasi falan olur, ins ketoyu bozmaz.

yine de ogleni es gecersem daha iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…