Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ekmek hiç mi yemedin?

Şimdi size 7 aylık hamile olduğum fotoyu atıcam normalde insanlar hamile olduğunda kilo alır ama ben kilo vermiştim 54den 49 kiloya inmiştim doğuma girerken 65 kiloydum

Karbonhidrat tüketmemeye çalışıyorum 2 ayda 1 dilm ekmek yedim sadece
Hem böyle beslenip hem kilo verememiş olman gerçekten çok tuhaf.
Ben senin troitlerinin hiç çalışmadığını düşünüyorum bu beslenmeye karşı kilo aldığını söylediğin için.
Hiç normal değil yani.
Üzüldüm de bu duruma

Ben 1 yıldır üzülüyordum sonra takmadım artık bünyem diyete alıştı

Hastayim biraz. Iyilestim derken iyilesmemissim. Galiba 1gun aktif degildim
Kizin alisti mi?nasil gidiyor o durum ?

Bence cok guzel eksi
İşte 1 gün yokluğun okadar uzun geldi ki bana seviliyorsun sen olmadan çok eksik kalıyoruz sanırım. İyiki varsın.. Kızım umutsuz vaka gibi son buhaftayıda deneyip kaydını sildirmeyi düşünüyorum. Öğretmeni güleryüzlü sevecen değil kızım ısınamadı sanırım benimki bayağı bi nazlı büyüdü prenses edalarında orada 20 çocuktan biri olmak istemiyor. Pisikologu çok seviyor mesela daha çocukla iletişim olarak kendini geliştirmiş birisi ben varken onunlada sınıfa gitmiyor Aslında asıl sorun kızımın benden ayrılmak istememesi babası 2 gün götürdüğü zaman güzel katılım gösterdi yarım saat kadarda olsa benimle sınıfına bile girmek istemiyor bırakıp gitmeyeyim diye yapışıyoruz okul kapısında. Eşimde mesleği icabı herzaman götüremiyor kafam birdünya hala daha alışamazsa şubatta ben başladığımda yanımdaki anasınıfına kaydını yaptırıp yapışık şekilde ilkokullarda takılırız diye düşünüyorum. O okuldayken sinemaya tiyatroya gitmek spor salonuna gitmek hayaldi hayal olarak kalacak sanırım :))
Böyle tartıda artı görünce niye kendimi yordum keşke yeseydim her şeyi diyorum zaten kilo alıyorum en azından midem bayram ederdi
Yemeden kilo böyleyse yesen yuvarlanarak kilo bildirimi yapardın bence :)) şaka bir yana troidlerine falan baktırdın mı anormal bi durum var sanki
Cabalayalim canim aslinda regl oncesi 60.05 i gordum ama ikimizinde zararli vazgecemedikleri var biz seninle uzun surede yavas yavas veririz bence yine ben gecen sene aralikta baslamistim haziranda hedef kilodaydim
Aynı takımda aynı anda başlamıştık kuzum aralıktan hazirana bende 56 ile izne ayrılıp dönüş yapamayanlardanım.. Menümü bile yazmaya yüzüm yok 20 cm uzunluğunda cevizli sucuğu yedim 4 tane un kurabiyesi yedim yemeklerde bol kepçe duygusal açlığım var sanırım evde kalmak bana yaramadı kendimi işe yaramaz hissediyorum şubat gelsede bir tempo yapsam başlasam okula bi düzenim olsa diyorum evde mutfaktan geçerken ağzıma 10 fındık bir mandalina atabiliyorum..
Ben 1 yıldır üzülüyordum sonra takmadım artık bünyem diyete alıştı
Üsttede yazmıştımda doktora gittinmi arkadaşım çok garip yani kilo vermeliydin sen ben kendi verdiğimi sana vermek istiyorum senin hakkındı okadar dikkatliydiki menülerin insan şaşırıyor.

Ates yok. Oksuruk ve berbat tad var hala.
Ne iyi yapmissiniz. Tabi fiyatlar insanin canini skiyor ben tv izlemiyorum hic. Ama durumun berbat oldugunu esim sayesinde biliyorum.
Az yemişsin bugün, akşam bir çorba içseydin keşke.
Mandalina niye kötü yaptı ki, midende ekşime falan mı oldu?
Mandalina guzeldide sonra kotu Tad olustu.
Mideme dokunmadi. Sonra Tad birakmasa yerdim daha
Nasil 7aylik hamilelik kiz bu

Ay tesekkur ederim. Utandim
Inatci minik bence tum dertleri Anne ile. Fakat ana yuregi iste. Subat da mecburi baslayacagi icin belki size ozaman daha kolay olur. Biraz daha buyudugunde hayal olarak kalmaz yaparsin hepsini

Anemi kan azlığım var sadece başka bir sorunum yok.

Hiç kimse inanmıyordu hamile olduğuma 8-9 ayda kilo almaya karnım çıkmaya başladı

Benim yuregim kaldirmiyor kuzum haber izlemeyi

Bu meyveleri ödülden sayarim

Oh afiyet olsun.
Oruca devam mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…