• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kuchisabishii Kuchisabishii corba yap corba ic 😋

Sana menu😉
Düşünmek falan yok, bak ne kadan faydaliyim.
Cocuklar da sever.

Bal kabakli, bol sebzeli mercimek corbasi 🤗
Yanina tabiki bol ekşili kis salatasi.

Corbayi dev yap, 3 gun içersin 🙈

Varsa et/tavuk bulyon da ekle corbaya. Hatta krema 😋
Sutlac yiyorum 🥲 Cay kasigi ile 😂 kenari ne pisletmissim. Ama sicak 😂 kasigi kenraya siyiriyorum 🙈

Eklentiler

• 16398322466495960991808798469044.jpg
    16398322466495960991808798469044.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 27
Yerinde saymakta iyi birşey bende buralarda takılmasam her hafta 100 200 gr alarak ilerliyorum bunada şükür.. Hoş buhafta şaşırdım çokta dikkat etmemiştim ama kızın okulu hareketlendirdi az beni ondn sanırım. Bu hafta aynıyız seninle 59u görmek için çabalayalımmı bu hafta 59 u ilk gören kim olacak.. 59 u görmek benc ebize
Cabalayalim canim aslinda regl oncesi 60.05 i gordum ama ikimizinde zararli vazgecemedikleri var biz seninle uzun surede yavas yavas veririz bence yine ben gecen sene aralikta baslamistim haziranda hedef kilodaydim

H3RA_ H3RA_ hala tartilamadin mi 😀

Ne var aksam menüde, ben cok aciktim 😆
Yoğundu kuzu bu saate kadar.
3.doz aşımı olacağım şimdi hastaneye geldim. Randevu saatine kadar temizlik yetişsin diye koşturdum.
Halsiz olursam yarın bir şey yapamam.
Akşam tam belli değil, yani bellide ben ikna olamadım 😂
Mutfak eşimin bugün akşam balık ve salata çeşitleri yapacak. Ama kızımda dışarıda yemek istiyor.
Bana fikrimi sordular “herkese uyarım yaşamak için yiyorum sadece” dedim, gıcık oldular 🤭
Havam batsın 😂
Motivasyonu bozmamak için bu kafadan çıkmamam lazım, yoksa pizzacı süper olurdu 🤪

Ahahahah
Yazin aldigim mini kot etegi simdi taytla giyiyorum, ama yine de giymeye devam 😂

Yanliz acilir nasilsa (ya da kilo veririm) diye aldigim bir kot pantalon var, alt bacaktan sıkıyor, ben alt bacaklari inceltemedigim için o sekilde giyiyorum, tayt gibi oluyor o kisim 😂
Ben tayt faan değil direkt çorapla giyiyorum mis gibi seksi de oluyor 😀 kışlık şort alicam bende yazlık şortlar yirtikli pirtikli 😀 alt bacak için april han da var bir iki video bi göz at istersen

Back