Fit Club 🏋🏻‍♀️

Geldik mi yine ayni kiloya
Neler yiyeceksin bugun. Plan yaptin mi ?

Bak seninle bu hafta herseyi ayni yapmaya calisalimm mi ? Cocuk pesinde kosturma sayesinde adimlarin kac oluyor

Tesekkurler. Daha iyiyim
Sıvı diyet yapacam. Yarın başlicam.
Sabah bal yedim pancar suyu falan içtim bu gün 12de 2 haşlanmış yumurta yiyeceğim akşamda hala ne pişireyim diye düşünüyorum

Sıvı diyet yapacam. Yarın başlicam.
Sabah bal yedim pancar suyu falan içtim bu gün 12de 2 haşlanmış yumurta yiyeceğim akşamda hala ne pişireyim diye düşünüyorum
Koca bir tabak salata da yap canım .
Bagirsakla ilgili bir sorunun var mı?
Metabolizman cok yavaş gibi sanki.

Valla kıskanmıyoruz çünkü bizde de durum pek farklı değil. Her şeyde fiyatlar %30 ila %70 arttı. Hatta akaryakıta %100’ün üzerinde zam yapıldı bir yıl içersinde. Bu Pandemi bitmeden hiçbir şey çözülmeyecek anlaşılan.

Burdada durum ayni. Türkiye kadar sürekli etiket degismesede herseyin fiyati artti. Yeni yilda,sut,un,tereyag Vs dahada pahali olacakmis.

Benzine hic deginmek istemiyorum. Ayda 1 fulledigimiz arabayi nerdeyse 3defa fuller olduk.

Burdada durum ayni. Türkiye kadar sürekli etiket degismesede herseyin fiyati artti. Yeni yilda,sut,un,tereyag Vs dahada pahali olacakmis.

Benzine hic deginmek istemiyorum. Ayda 1 fulledigimiz arabayi nerdeyse 3defa fuller olduk.
Maalesef tüm dünya korkunç bir dönemden geçiyor. Bu Pandemiyi çıkaranın Allah belasını versin

Bir de bu Pandemiyi bahane edip kanun falan hiçe Sayan tipler var mesela bizim iş yeri sahibimiz normalde %5’ten fazla artırmaması gerekirken %30 kira artışına gitti Pandemiyi bahane etti. Bunun haricinde de yiyecek içecek korkunç bir şekilde yükseldi bizim gene durumumuz iyi Allaha şükür herkes kadar etkilenmiyoruz ama yanımızda yöremizde düşük maaşlı insanların durumlarını görünce gerçekten çok üzülüyorum elimizden geldiği kadar kendi çalışanlarımıza yardım ediyoruz ama dışardakiler maalesef çok evsiz kalan var çünkü kiralar 2-3 misli arttığı için evlerinden atıldılar hiç bu kadar sokakta yaşayan insan görmemiştim hayatımda, ilk defa bu kadar sokakta her köşede yaşayan insan görüyorum artık, Allah yardımcıları olsun ne diyim .

Ulkede sistem duzgun olmayinca maalesef ac gozlu insanlar ne kadar doyumsuz oldugunu birdaha gostermis oluyor.
Ben bu konuda yasadigimiz ulkenin insanligini, hak yemeyisini seviyorum

Çok dengeli bir Türk kahvaltısı yaptım.
Peynir zeytin simit salatalık kapya biber ve yumurta beyazıyla omlet. Omleti istememiştim ama getirdiler yedim mecburen

Televizyon seyretme sporuma bir de oyun oynama sporu ekledim müthiş kalori yakıyorum

Eklentiler

• 07D765C6-440C-4330-9CBB-BDA9CA2A78C9.png
    529,3 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…