- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #12.961
Maşallah 41 kere azimli arkadaşım benimcobuk söyle ne yedin içtin
Maşallah orucun faydasıEki Görüntüle 2972010
Aksama kadar ac olacağım bir de bu sonuç bile beklediğim sonuç oldu .
O kadar aç kaldık değmez mi
Verilen kilo 1kg 200 gr
Maşallah deyin yoksa bir daha veremem kilo falan
Hedef : 53
Tebrikler
Yerinde saymakta iyi birşey bende buralarda takılmasam her hafta 100 200 gr alarak ilerliyorum bunada şükür.. Hoş buhafta şaşırdım çokta dikkat etmemiştim ama kızın okulu hareketlendirdi az beni ondn sanırım. Bu hafta aynıyız seninle 59u görmek için çabalayalımmı bu hafta 59 u ilk gören kim olacak.. 59 u görmek benc ebize iyi gelecek ne dersin bu hafta kapışalım mıBende bekledim ama olmadi
Guncel kg 60.65 yerinde sayma devam
Sali gunu yeniden oruca baslicam insallah
Daha kontrollu ve tatlisiz olmayi planliyorum
Maşallah çok güzelEki Görüntüle 2972010
Aksama kadar ac olacağım bir de bu sonuç bile beklediğim sonuç oldu .
O kadar aç kaldık değmez mi
Verilen kilo 1kg 200 gr
Maşallah deyin yoksa bir daha veremem kilo falan
Hedef : 53
Yerleri alışılagelmişin dışında ters olmuş bende muhteşem emoji yaptım - zannettim heyecanla maaşallah demiştim geri alayım maşallahımı ne yaptın böyle arkadaşım ödemdir inşallah moral bozmak yok haftaya verirsin inşallah
Hastayim biraz. Iyilestim derken iyilesmemissim. Galiba 1gun aktif degildimBuralardayım gelip okuyorum bazen çok geçmiş birikiyor okuyamıyorum tam bişey yazcam bişey oluyordiyet yapmayıda beceremiyorum şuara evde olduğumdan birde malum bi kötü alışkanlığım var bırakmaya çalışıyorum en azından azalttım ondanmıdır nedir ağzım boş kalmıyor. Buhaftada dikkat etmedim ama gece yemeyi kesmem ble işe yaradı güzel sonuç aldım. Sende yoktun bi süredir kuzum yazdında kaçırdım mı ben. Nasılsın iyimisin
Bence cok guzel eksiGeçen cumartesi 61.1
Bugün 60.5
Fark - 600gr
İçtiğim sebze meyve sularındandı galiba dün fena susuzluk çekiyordum o yüzden o kadar içtim. Normalde 2,5-3 litre içiyorumO içtiklerinin üzerine 4 litre su içtiysen böbreklerini çok yorar çok fazla içmişsin. Kahve ve çay haricinde içilen her şey sudan sayılıyor yani toplamda 3 litreyi geçmemen gerekiyor, dikkat et bu konuya. Allah korusun bol su içeceğim derken böbreklerini hasta edersin. Normal bir insanın su ihtiyacı 2 litreyi geçmez diyet yaptığın için hadi 2,5 litre olsun ama 3 litreyi geçme toplamda.
Geçike reglde var üstüneÇok fazla şey içtiğin için ödem yapmışsın fazla kilon da o yüzden çıkmıştır neredeyse 5-6 litre içmişsin benim saydığım kadarıyla o yüzden bugün kilonun fazla çıkması çok normal.Alfa RR
Böyle tartıda artı görünce niye kendimi yordum keşke yeseydim her şeyi diyorum zaten kilo alıyorum en azından midem bayram ederdiYerinde saymakta iyi birşey bende buralarda takılmasam her hafta 100 200 gr alarak ilerliyorum bunada şükür.. Hoş buhafta şaşırdım çokta dikkat etmemiştim ama kızın okulu hareketlendirdi az beni ondn sanırım. Bu hafta aynıyız seninle 59u görmek için çabalayalımmı bu hafta 59 u ilk gören kim olacak.. 59 u görmek benc ebize iyi gelecek ne dersin bu hafta kapışalım mı
Maşallah çok güzel
Yerleri alışılagelmişin dışında ters olmuş bende muhteşem emoji yaptım - zannettim heyecanla maaşallah demiştim geri alayım maşallahımı ne yaptın böyle arkadaşım ödemdir inşallah moral bozmak yok haftaya verirsin inşallah
Senle ben kurtulamadın bu 70lerdenGecen hafta
71,4
Bu hafta
70,9
Fark
-500gr
Fotoyu ceviremiyorum bu telefondan
Bence sen yememişsin ama baya içmişsinBöyle tartıda artı görünce niye kendimi yordum keşke yeseydim her şeyi diyorum zaten kilo alıyorum en azından midem bayram ederdi
EvetSenle ben kurtulamadın bu 70lerden
Bu gün su içmiyum bende 1 litre falan içeyimEn az iki kiloyu sudan say bence
Senİçtiğim sebze meyve sularındandı galiba dün fena susuzluk çekiyordum o yüzden o kadar içtim. Normalde 2,5-3 litre içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?