- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #12.981
Tebrik ederimGecen hafta
71,4
Bu hafta
70,9
Fark
-500gr
Fotoyu ceviremiyorum bu telefondan
Ben de verdin sanıyorum farka bakıp almışsın meğer
Bence de öyle yap da dinle dengele bari. Yarından itibaren de 2 -2.5 litreyi geçme, meyve sularını da sudan sayman gerekiyor.Bu gün su içmiyum bende 1 litre falan içeyim
Salata ye hemen gelir tuvaletWc cikamadim. Gerci dun birsey yiyip icmedim. Nasil cikacaksam.
Tartilayim.
Suya abanmam lazim,dun susuz gecti diye.
Fakat agzimin cok garip tadi varm pcr sonucuda cikmadi hala.
Vaaay tarih de eklicez. Bayıldım en azından sahtekarlık olmazGecen hafta
71,4
Bu hafta
70,9
Fark
-500gr
Fotoyu ceviremiyorum bu telefondan
Salata +su + hareket
Doktora gittim geldim dikiş yerlerim bayağı bir iyileşmiş göbeğimde baya göbek şeklini almış artık maşallahyürümem de %85 normale döndü, bugün çok gezesim var ama yalnız olduğum için canım dışarı çıkmak istemiyor keşke kardeşim yanımda olsaydı bir yerlere gezmeye giderdik.
Ben de verdin sanıyorum farka bakıp almışsın meğer
Kız sen kendini hiç mi sevmiyorsun bu yapılır mı ya hu
Selam kızlar, sabah tartıldım hedefimi tutturamamışım ama eksiyim geçen haftaya göre.
İsim ve tarih koymayı unutmuşum birazdan tekrar tartılıcam.
Bende de var kansizlikAman dur gözünü sevem,
Alfa RR bir sey yemiyor ki, muhtemelen suanki saglik sikintilari sebebiyle veremiyor.
Kansizlik + regl düzensizliği.
Baya fark etti tebrik ederimGri üstüm olan fotoyu ocakta cekmisim. Chloe sonrası before after yapmışım. Sarı üstüm bugünden. Aynı eşofmanı giyince aklıma geldi kiyaslama yaptım. Şimdi bu eşofman belimde zor duruyor lastik sıkıp duruyorum. Fotoğraflar kiyaslama yapmak için güzel motive ediyor. Pes etmeden devam. Bu sene hedef bol kasçok uzun bir yolum var daha.
Eki Görüntüle 2972090
Darısı size. Ben buraya eski kıyafetlerimi giyme hedefiyle başladım. Şu an keyifli keyifli giyiyorum mutlu oluyorum. Bir daha sporu birakmak yok diyet belki yalpalayabilir aradaBaya fark etti tebrik ederim
yeni ve bedenine göre kıyafet al muhtiş motive olur devam etDarısı size. Ben buraya eski kıyafetlerimi giyme hedefiyle başladım. Şu an keyifli keyifli giyiyorum mutlu oluyorum. Bir daha sporu birakmak yok diyet belki yalpalayabilir arada
Aldım kız almam mi hiçyeni ve bedenine göre kıyafet al muhtiş motive olur devam et
Bende de var kansizlik
Ama pekmez ve su karıştir iç iyi oluyor
Ben hiç sevmem ama sağlık için içmem gerekiyor
10 dk Sabah esneme sporu yaptım çok rahatladım spor çok iyi geliyo yürüyüş dişinda esneme sporu yapmanı tavsiye ederim
Gri üstüm olan fotoyu ocakta cekmisim. Chloe sonrası before after yapmışım. Sarı üstüm bugünden. Aynı eşofmanı giyince aklıma geldi kiyaslama yaptım. Şimdi bu eşofman belimde zor duruyor lastik sıkıp duruyorum. Fotoğraflar kiyaslama yapmak için güzel motive ediyor. Pes etmeden devam. Bu sene hedef bol kasçok uzun bir yolum var daha.
Eki Görüntüle 2972090
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?