• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Yarından OMAD bırakıyorum.
Yeniden aralıklı oruca dönücem kan değemini yükseltene kadar biraz fazla yemek yemem lazım🤨
Ben ameliyat yüzünden kan kaybettim diye bir haftadır kırmızı et ağırlıklı ciğer kelle paça ne bulsam yedim şu an enerjim çok daha iyi şükürler olsun beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor.

Kan degeri yemekle yükselmiyor ki obezitenin çoğu kansiz🙈
Sen ka yapıcı şeyler ye iç.
Bal, pekmez şerbeti, ıspanak kavurma , ekmeksiz et haşlama falan.
Hem zayiflarsin hem kanın olur 🤷‍♀️
Çok doğru. Unlu şekerli yiyeceklerin hiçbir faydası olmuyor sadece vücudun karbonhidratı yakması için fazla çalışmasına sebep oluyor özellikle de benim durumumda sporda yapmadığım için çok tehlikeli bir durum o yüzden ekmeksiz yiyorum her şeyi. Alfa RR Alfa RR
Gerçi dün akşam çiğ köfte ve kıymalı pide yedim ama pişman değilim :KK70::KK70::KK70:
Malum Türkiye’de sadece beş günüm kaldı Türk yemeklerinden yemek istiyorum doğal olarak.
Eki Görüntüle 2971409

Sahurum 🙂🙈

Kendime verdiğim sözü tutuyorumdur 😍

Sıfır ekmek👍

Pekmez şerbeti salata ve su

Yeter 👈😉
Keşke yanında bir tane haşlanmış yumurta yeseydin😉

Günaydın kızlar bugünden itibaren yalnızım artık, annem otel odasından sıkıldı evine gitti ben tek başıma kaldım. Kendimi baya iyi hissediyorum kendi işlerimi görebiliyorum kendime bakabiliyorum o yüzden izin verdim gitmesine, kadıncaz odanın içine tıkılıp kalmıştı. 😊
Benim cildimin bazı materyallere alerjisi var, dün doktorun verdiği korse kaşıntı yaptı çok rahatsız oldum çıkarmak zorunda kaldım, sadece bir tane korseyi tişörtümün üstünden taktım ama sağlam oldu sorun olacağını düşünmüyorum. Korse giymekdeki amaç hem dikişleri korumak hem de ödemi azaltmak, o yüzden de sıkı olması gerekiyor bayada davul gibi sıkı oldum yani daha fazlası olamaz😉
Bugün de planım akşama kadar televizyon seyredip candy crush oynamak, zaman durdu sanki hiç geçmiyor. Hiç alışık değilim böyle hareketsizliğe. 🙄🙄

Çok doğru. Unlu şekerli yiyeceklerin hiçbir faydası olmuyor sadece vücudun karbonhidratı yakması için fazla çalışmasına sebep oluyor özellikle de benim durumumda sporda yapmadığım için çok tehlikeli bir durum o yüzden ekmeksiz yiyorum her şeyi. Alfa RR Alfa RR
Gerçi dün akşam çiğ köfte ve kıymalı pide yedim ama pişman değilim :KK70::KK70::KK70:
Malum Türkiye’de sadece beş günüm kaldı Türk yemeklerinden yemek istiyorum doğal olarak.

Keşke yanında bir tane haşlanmış yumurta yeseydin😉
Akşam ipin ucunu az da olsa kacirdiysam sabah bunun acısını çıkarırım kendimden.
Bu taktik hayat kurtarıcı benim için.
O yumurtanın yenmemesi gerekiyordu o yüzden yemedim🤣

Gunaydin kizlar,

yarin tarti gunumuz,

bugun hafif gecirelim, agir spor yapmayalim

benim planim sporda on bin adim,

oglen de

2 dilim tb ekmegi ile tavuklu peynirli sandvic, bol yesillik,
1 porsiyon meyve

Gunaydin kizlar,

yarin tarti gunumuz,

bugun hafif gecirelim, agir spor yapmayalim

benim planim sporda on bin adim,

oglen de

2 dilim tb ekmegi ile tavuklu peynirli sandvic, bol yesillik,
1 porsiyon meyve
Selam canım bende bir şey yemedim daha. Yağ yakan kahve yapıp içtim sadece.
1-2 saat sonra yiyip günü kapatmayı planlıyorum.
Yarın tartıda ki rakamı merak ediyorum, sabah önceki güne göre az miktar artıydım.
Suyu bol tutmaya niyetliyim bugün, içince açlığıda bastırıyor.
Birde yeşil çayı haftalardır hiç içmediğimi fark ettim.
Günde bir kupa yeşil çay yazdım kendime.

Yarın tartıda ki rakamı merak ediyorum, sabah önceki güne göre az miktar artıydım.

iyi dedin, ben de yesil cay iceyim :nazar:

Akşam ipin ucunu az da olsa kacirdiysam sabah bunun acısını çıkarırım kendimden.
Bu taktik hayat kurtarıcı benim için.
O yumurtanın yenmemesi gerekiyordu o yüzden yemedim🤣
Oruç tuttuğun için söyledim. Malum su da içmıyorsun. Yumurta sadece 60 kalori olup protein değeri yüksek, tok tutan orucun en iyi dostlarından biri olduğu için yeseydin iyi olurdu, diyetine zararı olmaz aksine faydası olurdu. Ben olsam haşlayıp dilimleyip salatamın üzerine koyardım. Bak şimdi canım istedi😋😜 ama yiyemiyorum maalesef otelde kalıyorum evimde değilim istediğimi canım istediği zaman yiyemiyorum. 😊😉

Ben bunların hiçbirini içmiyorum🙄🙄🙄

Eklentiler

• 7AE0DA03-F0F4-46D8-ACF7-05156E44F17D.jpeg
    7AE0DA03-F0F4-46D8-ACF7-05156E44F17D.jpeg
    141,3 KB · Görüntüleme: 26

naptin?
zor kapattim ben gunu, yiyecek cok seyim birikmis :KK48:

2 saatlik yeme araliginda:

Bol yesillikli tavuklu sandvic
1 muz
kucuk kase meyveli yogurt
1 kase cekirdek
2 hurma

:KK48:

bu da menu bildirimim olsun, sporu da on bin adim yaparim, tarti oncesi bu kadar.

Kuchisabishii Kuchisabishii nasilsin?

Ayvanın faydalarını okudum az önce say say bitmez özellikle diyet yapan kilo vermek isteyenler için çok güzel bir meyve alternatifi. Benim bunu Amerika’da yemem çok zor, çok nadiren görüyorum markette ama sizler burada yiyebilirsiniz, mevsimi şu anda başka meyveler yerine daha çok bu tür zayıflatan meyveler yemenizi tavsiye ederim. Çok da severim kendilerini ama maalesef yaşadığım yere yılda bir kez falan geliyor🙄🙄

Eklentiler

• D494281A-DE84-4BEC-A95D-D386B033B46F.jpeg
    D494281A-DE84-4BEC-A95D-D386B033B46F.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 28
naptin?
zor kapattim ben gunu, yiyecek cok seyim birikmis :KK48:

2 saatlik yeme araliginda:

Bol yesillikli tavuklu sandvic
1 muz
kucuk kase meyveli yogurt
1 kase cekirdek
2 hurma

:KK48:

bu da menu bildirimim olsun, sporu da on bin adim yaparim, tarti oncesi bu kadar.

Kuchisabishii Kuchisabishii nasilsin?
Süper menü olmuş.
Bende 14 gibi öğünümü yaptım kapattım günü. Ama iyi yedim :KK48:

Yağ yakan kahve
Duble türk kahvesi
1 şişe maden suyu
1 lt su

14:00
1 kase tavuk suyuna çorba
1,5 şiş kadar Adana kebap (4 köfte kadar)
3-4 yk kadar bulgur pilavı
Yarım lavaş
Yarım kase kadar yeşillik

Yeşil çay içiyorum şu anda. Akşam en fazla bir mandalina yerim.
Bugün dışarıda yürüyüş yapmayı planlıyorum. Hava soğuk dışarı çıkmayı gözüm almazsa koşu bandında 10.000 adım yaparım. Adım sayarımı buldum bu arada. Bir ceketimin cebinde kalmış.

Ayvanın faydalarını okudum az önce say say bitmez özellikle diyet yapan kilo vermek isteyenler için çok güzel bir meyve alternatifi. Benim bunu Amerika’da yemem çok zor, çok nadiren görüyorum markette ama sizler burada yiyebilirsiniz, mevsimi şu anda başka meyveler yerine daha çok bu tür zayıflatan meyveler yemenizi tavsiye ederim. Çok da severim kendilerini ama maalesef yaşadığım yere yılda bir kez falan geliyor🙄🙄
Eşim çok alır bizde, dilimleyip limon sıkarız üstüne daha leziz olur.
Dün bir zayıflama ile ilgili koçluk yapan biri insta hikayesinde paylaşmıştı.
Yaş hurmanın üstüne tahin ve fındık döküp tatlı niyetine tüketiyorlarmış. Çok lezzetli diye anlatıyordu.
Canı tatlı çekenlere fikir olsun.

Back