- 4 Kasım 2018
- 26.217
- 108.724
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #12.861
Kustum ya. O gitti artik.git dinlen, bir de orucsun.
Kustum ya. O gitti artik.
Annem yalanci iskembe corbasi yapti. Bol sarimsak ve limonlu..birazdan icecegim
Bunu söylediğimi duyan annem ‘bir de yiyebilsen’ diye dalga geçiyor benle. Korseyi o kadar sıktılar ki tabakların sadece yarısını yiyebiliyorum.Kustum ya. O gitti artik.
Annem yalanci iskembe corbasi yapti. Bol sarimsak ve limonlu..birazdan icecegim
Tesekkurler canim. Sanada gecmis olsunGeçmiş olsunKuchisabishii
Bugün benimde içim titriyor, boğazlarım yanıyor.
Yarın öğleye kadar çalışıp hafta sonu full dinlenmek istiyorum. İnşallah iş yerinde bir terslik olmaz da planıma uyarım.
Şimdi çay demleyeceğim kendime, bol limonlu içerim. İyi hissedersem spor yapmak istiyorum, kilo vermeye başlamışken planım bozulsun istemiyorum. Sonra motivasyonumda bozuluyor.
Başladım her gün pancar suyu falan içiyoru doktor ilaçta yazdı. Ama ilaç iştah açıyorBen uçak biletlerimi daima 5-6 ay önceden alıyorum çünkü tarihi yaklaştığı zaman çok pahalı oluyor. Zaten dünya genelinde uçak biletlerine yaklaşık %30 zam geldi. Eskiden 1000- 1200 $’a alıyordum şu anda yaklaşık 1500 $ civarında Türk hava yolları ekonomi olan biletler, business olan sürekli değişiyor yani koltuk sayısı azaldıkça fiyat yükseliyor ben çok erken aldığım için ucuza aldım 3500 e almıştım. Otel ya da uçak biletini mutlaka çok erkenden almak gerekiyor yoksa çok pahalı oluyor.
Evladı uzaga göndermek çok zor Allah yardımcınız olsun.
Ben dün akşam sadece kırmızı et ve salata yedim.
Çok teşekkür ederim inşallah ben de öyle umuyorum dikişlerim açılmadan 2 hafta daha geçirebilirsem harika olacak inşallah
Ben de dün ciğer yemek istedim ama restoranda ciğer kalmamıştı şansımdan, yoksa kan kaybettiğimden midir nedir canım acayip ciğer falan yemek istiyor normalde çok sevdiğim bir şey değil.
Sana reçete olarak bol kırmızı et, ciğer, pekmez falan yazıyorum, zaten bunlar çok kilo aldıran şeylerde değil yanında salatayla harika gider, hem de kilo verirsin.
Gerçekten benim de çok fazla borçlarım var aslında bu kış aylarında bir kısmını tutabilsem harika olur, benim tek problemim çocukların okul saati ile iftar saatinin aynı saate denk gelmesi onları almaya gideceğim saat tam iftar saati oluyor.
Hiç sorma ben de çok özledim bir an önce gitmek istiyorum. Bir de şu maske takma olayına da gıcık oluyorum havaalanından çıkar çıkmaz çöpe atacağım.
Geçmiş olsunSelam
Iyilestim sanirken iyilesmemissim.
Sabah beri usume vardi. Ogle molasinda atesimi olceyim dedim. 38.2
Eve geldim hemen. Kizim rahat birakmiyor. 30dk uyumusum. O ara biraz dusmus. Aktif olmaya bilirim
Bugün iftari biraz sağlıksız beslendim sanki.
O salata sofraya konmayinca kendimi iyi hissetmiyorum ya siz de öyle misiniz?
Adım olarak da 6000
Sahurda kendime sözüm var koca bir tabak salata yapacağım inşallah
Kan degeri yemekle yükselmiyor ki obezitenin çoğu kansizYarından OMAD bırakıyorum.
Yeniden aralıklı oruca dönücem kan değemini yükseltene kadar biraz fazla yemek yemem lazım
Çok yemek derken yani uzun süreli açlık yapmamı ömermedi aç kalmamayı demek istedim.Kan degeri yemekle yükselmiyor ki obezitenin çoğu kansiz
Sen ka yapıcı şeyler ye iç.
Bal, pekmez şerbeti, ıspanak kavurma , ekmeksiz et haşlama falan.
Hem zayiflarsin hem kanın olur
Kendini cok yorma bu ne hız20 bin
Bir de podcast actim, ne zamandir dinlemediğim cok sevdigim minimalistlerin podcastiniatayim bir on bin adim daha
Olsun önce sağlığına kavuş sonra diyet yaparsın çünkü sağlıksız bir şekilde iken diyet yapmanın sana hiçbir faydası olmaz.Başladım her gün pancar suyu falan içiyoru doktor ilaçta yazdı. Ama ilaç iştah açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?