- 4 Kasım 2018
- 26.217
- 108.723
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #12.841
Kiiz.
Oo masallahOruç tutmaya birlikte tutuyor olmamıza çok sevindim.
Yalniz ben çok hızlı kilo veriyorum bugün tartildim acaba tartı mi bozuk deyip devamli sağına soluna baktım..
Ama dün çocuk hasta oldu diye iftarda bir şey yedim mi yediysem ne yedim onu bile tam hatırlamıyorum.
Cumartesi günü çok merak ediyorum kac kiloya dusucem.
Kendimle alakalı şunu soyleyebilirim en az 1 kilo gitmiş olacak o zamana kadar en fazla ne kadar bana da sürpriz olacak işte bu
Oo masallah
Minigede cok gecmis olsun.
Ne kadar devam edeceksin oruc ile ?
Benim regl dun bitti.
Wc cikamadim sabah,tartildim yinede.
+300grdayim. Hala regl den dolayi biraz sislik var diye dusunuyorum
Sahurda ne yedim ?
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 tane yaş hurma
1 bardak su ( daha çok içmek istedim ama midem kabul etmedi)
Bu kadar yeter
Oruç tutmaya birlikte tutuyor olmamıza çok sevindim.
Yalniz ben çok hızlı kilo veriyorum bugün tartildim acaba tartı mi bozuk deyip devamli sağına soluna baktım..
Ama dün çocuk hasta oldu diye iftarda bir şey yedim mi yediysem ne yedim onu bile tam hatırlamıyorum.
Cumartesi günü çok merak ediyorum kac kiloya dusucem.
Kendimle alakalı şunu soyleyebilirim en az 1 kilo gitmiş olacak o zamana kadar en fazla ne kadar bana da sürpriz olacak işte bu
Resmi görünce aklıma ilk gelen ohh buz gibi hava, 3 kat calori yakmıştır oldu :))Kiiz.
Korkmu filminden cikmis gibi bu goruntu
Oylesi mantiklioooo
bu sen bu ay diger regle kadar devam edersin, 15.30 mu demistin iftari, super
Resmi görünce aklıma ilk gelen ohh buz gibi hava, 3 kat calori yakmıştır oldu :))
Soğuk havayı da hiç sevmem, Ağustos girdiği gibi yaz bitiyor diye üzülürüm oysa ki :))
Oylesi mantikliocak regline kadar devam
15.5015.40 gibi evde olurum
Sahur acele oldu benim.15-20 dk zamanim vardi.
1,5 dilim köy ekmegi
Uzerine Lor peyniri
15 adet siyah zeytin
500 ml su
Aksama yesillik ve suyu halledicemkoy ekmegi guzel bence sahur icin. hem de wc icin ha ha.
dun 3 dilim ekmek yedim, cok makbule gecti
vaktin oldugunda ama su yukaridaki menuye az yesillik eklesen dadindan yenmez.
Benim de yuruyus alanim
Benim de yuruyus alanim
Neresi burasiBenim de yuruyus alanim
Ben uçak biletlerimi daima 5-6 ay önceden alıyorum çünkü tarihi yaklaştığı zaman çok pahalı oluyor. Zaten dünya genelinde uçak biletlerine yaklaşık %30 zam geldi. Eskiden 1000- 1200 $’a alıyordum şu anda yaklaşık 1500 $ civarında Türk hava yolları ekonomi olan biletler, business olan sürekli değişiyor yani koltuk sayısı azaldıkça fiyat yükseliyor ben çok erken aldığım için ucuza aldım 3500 e almıştım. Otel ya da uçak biletini mutlaka çok erkenden almak gerekiyor yoksa çok pahalı oluyor.LadyMiami dönüşte benim kızı vereyim yanına. Gurbet ellere yollayacağım kuzumu hiç değilse yolda gözüm arkada kalmaz
Şaka bir yana uçak biletleri ne kadar oldu. Şimdiden almak mantıklı mı?
Bu hafta çalışacağı yer belli oldu. New Jersey’de tatil kompleksi gibi bir yer. Sahibi ile iş görüşmesi yaptılar çok babacan bir adam dedi.
Temizlik sonrası oda denetleme yapacaklarmış. Referans olarak bana sorsalardı işe alınmazdın dedim, küstü gitti odasına
Topladım dediği odadan 1 makine çamaşır, 2 poşet çöp çıkar
Ben dün akşam sadece kırmızı et ve salata yedim.Hiçte etli salatalar aklımıza gelmiyorlavaş ekmekle hayallerim hep
Çok teşekkür ederim inşallah ben de öyle umuyorum dikişlerim açılmadan 2 hafta daha geçirebilirsem harika olacak inşallahGecmis olsun ve hayirli olsun ameliyatin ayaga kalkinca hic zorlanmadan toparlanicagini dusunuyorum☺
Ben de dün ciğer yemek istedim ama restoranda ciğer kalmamıştı şansımdan, yoksa kan kaybettiğimden midir nedir canım acayip ciğer falan yemek istiyor normalde çok sevdiğim bir şey değil.LadyMiami nin cani cekti, hepimize de cektirdi
Benim favorim de cag kebaptir, üstüne tanimamTR deki is yerime yakin güzel bir yer vardi, bazen haftasonu bile giderdik esimle 1 saat yol cekip de
Sana reçete olarak bol kırmızı et, ciğer, pekmez falan yazıyorum, zaten bunlar çok kilo aldıran şeylerde değil yanında salatayla harika gider, hem de kilo verirsin.Dün oğlumu doktora götürdüm kendimde kan tahlili yaptırdım. Anemi varmış. Kanım çok az çıktı. İnternetde araştırdım kan azlığı onlarlara kilo veremiyormuş.
Gerçekten benim de çok fazla borçlarım var aslında bu kış aylarında bir kısmını tutabilsem harika olur, benim tek problemim çocukların okul saati ile iftar saatinin aynı saate denk gelmesi onları almaya gideceğim saat tam iftar saati oluyor.Evet canim.
Borclarimi hesapladim da. Baya varmis
Hiç sorma ben de çok özledim bir an önce gitmek istiyorum. Bir de şu maske takma olayına da gıcık oluyorum havaalanından çıkar çıkmaz çöpe atacağım.
Yağmur Özışık on Instagram: "Her gün yapılması gerekenleri konuşuyoruz. Bugün de yapılmaması gerekenleri konuşalım... 3 günden fazla detoks YAPMA! Vücudunun ihtiyacı olandan fazla su İÇME! Sabah kahvaltısında az YEME! 3 bardaktan fazla bitki çay
384 likes, 18 comments - gununsaglikliyemegi on December 9, 2021: "Her gün yapılması gerekenleri konuşuyoruz. Bugün de yapılmaması gerekenleri konuşalım... 3 günden fazla detoks YAPMA! Vücudunun ihtiyacı olandan fazla su İÇME! Sabah kahvaltısında az YEME! 3 bardaktan fazla bitki çayı, 2...www.instagram.com
Selam
Iyilestim sanirken iyilesmemissim.
Sabah beri usume vardi. Ogle molasinda atesimi olceyim dedim. 38.2
Eve geldim hemen. Kizim rahat birakmiyor. 30dk uyumusum. O ara biraz dusmus. Aktif olmaya bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?