Fit Club 🏋🏻‍♀️

Usenilir mi canım hiç ya sahur benim olmazsa olmazım yapmayınca orucum eksik gibi hissediyorum ayrılmaz ikili sahur ve iftar aşk ❤❤❤
Ben gozümü zor açıyom sahurda yaa. Kaza tutarken sahura kalkmıyorum bile. Aksamdan yiyorum. :)

Az önce karın germe ameliyatı olmuş Amerikalı hatunların mesaj yazdığı bir foruma denk geldim. Valla benim böyle dik yürüme hayalimi falan biraz ertelemem gerekiyor galiba, çünkü en erken dik yürüyen üç haftada yürümüş hatta yedi sekiz hafta dik yürüyemeyenler var aralarında
Yarın Türk hava yollarını arayıp dönüş uçuşum için tekerlekli sandalye isteyeceğim. Çünkü okuduklarımdan anladığım kadarıyla benim havaalanında oradan oraya yürüyebilme ihtimalim sıfır.

LadyMiami su bir de yesillik
Ins o sandvicte minicik de olsa yesillik vardir
Vardi la sizde ha
Onuda sen yapiver
Cocuk odasinin fotosunu atayim mi sana ? Fena sinirliyim. Legolari satisa verecegim diye tehdit ediyorum
Yap kizzz plieesss
Aynen ama hiç sanmıyorum.
Gett bamyajunior
O yeahhh. Once bakim bi mekik nedir

Buralardutluk baya inatçı
Bulasik yikadim diye bahane mi olur, sanki biz yikamadik
Ben yikamiyorum. Kullanip cope atiyorum

Çok geçmiş olsun

Bugünkü planim pazara gitmek
Pazara gidersem balik alirim, aksama balik salata menusu yaparim, gitmezsem de evde bisi kalmadi makarna falan olabilir ancak

Sporda da planim 10 bin adim, full body 45 dak, 15 dakika esneme şeklinde bakalim.

i p e k challenge fikrin varsa simdiden söyle dunku mekikleri de cekicem.

Pazara gitmen daha hayırlı bence.
Hem yürüyüş olur, hem menü güzel olur

Pazara gitmen daha hayırlı bence.
Hem yürüyüş olur, hem menü güzel olur

Bana kalsa ben fittiri fittiri gezicem zaten de, esimin kucuk sipaya bakmasi lazim, musait zaman kollamam lazim, ya da onu ds goturucem, o zaman da tum enerjimi feda etmis olutum

8000 adımın üstüne çıkmak sen herkesi etiketle kuzu davet et bu yarışa.
bugün kosturmali gün olacak benim için.
Siz 8000 lerim düşünürken ben 10. 000 lerde gökyüzünde olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…