- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.347
- 448
- 41
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #12.741
Yoh, kasığı ameliyatlı olanlar mekik cekemez öğretmenim benim gibi.Herkesi akşam mekigine davet ediyorum.
Kuchisabishii
Alys
@Migim
clara
@Buralardutluuugdu
@Kahve __Kokusu
@ASSOSyal
Lori
@sedulu
@Tavsannesi
LadyMiami
Göbekler dümdüz olsun.
Ben 20 diyorum açılışı yapıyorum var mı arttıran ?
Ben gozümü zor açıyom sahurda yaa. Kaza tutarken sahura kalkmıyorum bile. Aksamdan yiyorum. :)Usenilir mi canım hiç ya sahur benim olmazsa olmazım yapmayınca orucum eksik gibi hissediyorum ayrılmaz ikili sahur ve iftar aşk ❤❤❤
Vardi la sizde ha
Yap kizzz plieesssOnuda sen yapiver
Cocuk odasinin fotosunu atayim mi sana ? Fena sinirliyim. Legolari satisa verecegim diye tehdit ediyorum
Gett bamyajuniorAynen ama hiç sanmıyorum.
O yeahhh. Once bakim bi mekik nedirHerkesi akşam mekigine davet ediyorum.
Kuchisabishii
Alys
@Migim
clara
@Buralardutluuugdu
@Kahve __Kokusu
@ASSOSyal
Lori
@sedulu
@Tavsannesi
LadyMiami
Göbekler dümdüz olsun.
Ben 20 diyorum açılışı yapıyorum var mı arttıran ?
Bana tokanma
Ben yikamiyorum. Kullanip cope atiyorumBuralardutluk baya inatçı
Bulasik yikadim diye bahane mi olur, sanki biz yikamadik
Çok geçmiş olsunYine yağmurlu ve soğuk bir İzmir’den günaydın
Bugün ameliyattan sonra 5. Gün, dün gece ilk defa uyudumşükürler olsun. Birazda oturma pozisyonuna alıştım galiba.
Bacaklarımı hemen hemen tam uzatıyorum artık fazla bükmüyorum. Gerginliğim bi tık azaldı. Böyle böyle geçecek inşallah
Doktorum çok ilgili sağolsun sürekli mesaj atıp nasıl olduğumu soruyor. Moral veriyor.
Dün bana pansuman yaparken 2 gündür rüyalarıma giriyorsun dikişlerin açılıyor yeniden ameliyata alıyorum, kabusum oldun dedi
Dün akşam 2 kez hapşırdım aşırı canım yandı tarifi yok, inşallah iyileşene kadar öksürüp hapşırmam
Evimi eşimi çocuklarımı özlemek dışında bir şikayetim yok elhamdulillah
Benim üst beden 2, alt beden 1 numaralı resim :)) Abartılı armutumEki Görüntüle 2970299 Günaydın zayiflamak için yola koyulmuş güzel insanlar ⚘
Sahurda bugün listem:
1 bardak sıcak süt
Iki dilim ekmek
5 tane de küçük mandalina
2 bardak su
Senin eliptikten umutluyum,Benim üst beden 2, alt beden 1 numaralı resim :)) Abartılı armutum
Pazara gitmen daha hayırlı bence.Bugünkü planim pazara gitmek
Pazara gidersem balik alirim, aksama balik salata menusu yaparim, gitmezsem de evde bisi kalmadi makarna falan olabilir ancak
Sporda da planim 10 bin adim, full body 45 dak, 15 dakika esneme şeklinde bakalim.
i p e k challenge fikrin varsa simdiden söyle dunku mekikleri de cekicem.
Ondan bende umutluyumda hiç sevemedim yaSenin eliptikten umutluyum,
Duzenli yap, fark edecektir.
Omuz ds calistirdigi icin belki armudu da dengeler.
Pazara gitmen daha hayırlı bence.
Hem yürüyüş olur, hem menü güzel olur
8000 adımın üstüne çıkmak sen herkesi etiketle kuzu davet et bu yarışa.Bugünkü planim pazara gitmek
Pazara gidersem balik alirim, aksama balik salata menusu yaparim, gitmezsem de evde bisi kalmadi makarna falan olabilir ancak
Sporda da planim 10 bin adim, full body 45 dak, 15 dakika esneme şeklinde bakalim.
i p e k challenge fikrin varsa simdiden söyle dunku mekikleri de cekicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?