- 4 Kasım 2018
- 26.202
- 108.682
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #12.701
Ben yikamadimBuralardutluk baya inatçı
Bulasik yikadim diye bahane mi olur, sanki biz yikamadik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yikamadimBuralardutluk baya inatçı
Bizim kizlardan gecmis ben varim mekige. Amma velakin coxukl yatinca. Kazik kadar oldu kizim. Hala spor yapinca rahat birakmiyor. Bildirim yapinca yazarim ne kadar yaptigimi i p e k
Suan aglayasim var
Kız öyle böyle bulaşık değil daha da bir kısmı duruyo durun yarın hep beraber çekekBuralardutluk baya inatçı
Cok kotu artik. DayanmiyorumRahatlaaaaaaaa
Sanane cocuklarin odasindan, birak dagitsinlar.
Kız öyle böyle bulaşık değil daha da bir kısmı duruyo durun yarın hep beraber çekek
EvetKocaya yikattin dimi,
Kiyamadim bak ben
Ahahah allah razı olsun apla allah tuttuğunu altın etsin apla allah darda koymasın aplaaaaAaa yemek yarismasina sunum yaptiysan hak verdim bak, coktur onun işi.
Hadi yirttin
Ikimiz yarin yapalim, ben de tika basa doluyum şuan. Adimlarimi tamamlayip komsuya caya gidicem bi de
Ayni bizim evSalon ve odalari
Toplamiyorum bakalim, arkadas davet edecekmis, mecbur toplayacak
Eki Görüntüle 2970108 Eki Görüntüle 2970110
Ayni bizim ev
Bugun okullar kapandi burda. E biz calisiyoruz. Annem bakacak 3gun. Haftasonu evdeyiz,ardindan 2gun daha bakacak. Sonra esim tatil. Neyse anneme birakmak istemiyorum is biraz o yuzden topluyorum. Yoksa haftasonu temizliyoruz hep birlikte ite kaka,soylene soylene
Gideyim cilt temizligi yapayim
Sen evden calisa biliyorsun neyseki.Galiba burada da kapatacaklar
Artik nabicaz bilmiyom, haftaya stres yemesi yapiyom diye gelirim
Bugün konuştum keyfi yerinde zor@Migim gel artık
20 mi o ne çok az en az 50 olmalı canım düz bir karın istiyorsanHerkesi akşam mekigine davet ediyorum.
Kuchisabishii
Alys
@Migim
@Emma3
D u t
Kahve __Kokusu
@ASSOSyal
@Lori
sedulu
@Tavsannesi
LadyMiami
Göbekler dümdüz olsun.
Ben 20 diyorum açılışı yapıyorum var mı arttıran ?
Birine vekaleten el versem o benim yerime çekse sayılıyor mu?Kız öyle böyle bulaşık değil daha da bir kısmı duruyo durun yarın hep beraber çekek
Düz bir karın demeyin bana20 mi o ne çok az en az 50 olmalı canım düz bir karın istiyorsan