Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bizim kizlardan gecmis ben varim mekige. Amma velakin coxukl yatinca. Kazik kadar oldu kizim. Hala spor yapinca rahat birakmiyor. Bildirim yapinca yazarim ne kadar yaptigimi i p e k

Suan aglayasim var
Oyyy kıyamam seni anlıyorum baby benim de başımda var
Buralardutluk baya inatçı
Bulasik yikadim diye bahane mi olur, sanki biz yikamadik
Dut işte ya yine güldürdü
20 mi o ne çok az en az 50 olmalı canım düz bir karın istiyorsan
Hangi kedi kuşunu urkuterek hızlı yaklaşır ki baby?
İnsanların gözünü korkutmamak lazım

Ben 20 ile açılış yaptım arttıran olmadı senden 50 alalım o zaman

Gün içinde 1 avuç kaju
Tarçınlı türk kahvesi
Yağ yakan kahve

Akşam 20:00
1 kepçe kuru fasulye
3 yk pilav
2 sap brokoli
1 br ayran
Kuchisabishii sedulu

Çok yedim bugün ama menüm güzel bence
Biraz dinlenip alt kata inerim sporumu yapmaya.
Yatmaya çıkarkende 3 kat çıkıyorum zaten, oda merdiven çıkma sayılır

Gecmis olsun Simdi iyisiniz dimi?

Toparlamak uzereyiz kuzum tesekkur ederim daha iyi olucaz

Gecmis olsun,

Ben de tatil bekliyom, yoruldum iyicene.
Tatil sonrasi gel bekleriz.

Ahh iste buna hayir diyemem ,❤ ne kadar tatilde evyorgunlugu olsada disari cikmak cok daha yorucu tatil hepimize iyi gelsin

Bizim kizlardan gecmis ben varim mekige. Amma velakin coxukl yatinca. Kazik kadar oldu kizim. Hala spor yapinca rahat birakmiyor. Bildirim yapinca yazarim ne kadar yaptigimi i p e k

Suan aglayasim var
i p e k bende su an deniycem ayakbasti parasi gibi olsun kac oldugunu sayabilirsem yazarim,usttume atlayan çocuklari uyutunca

Benim 50 mekik rutinim oldu kuzu zati uyuyamıyorum yapmadan vicdan falan yapıyorum

İyi akşamlar...
17:00 küçük kase yayla çorbası, 2 tavuk budu izgara,1 bardak tuzsuz ayran, lahana salatası.
3 litre su
2 kupa kahve.
Kaç gündür bize bi şeyler oldu bebeğim hasta benimde sabah kalktığımdan beri boynum tutulmuş başlmı döndüremiyorum yastığa koyamıyorum kaldım böyle fenada ağrı veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…