• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Iyi aksamlar eski arkadaşlar ve yeni gelen herkes uzun zamandir yazamadigim ici ozur dilerim Kuchisabishii Kuchisabishii hakkini helal et canim ., okadar ust uste seyler olduki neyseki gecti diyebiliyorum hatrinizi sormak icingeldim diyet yada sporu coktan boslamis durumdayim😌
Iyi aksamlar canim.
Ben izin istedin diye hatirliyordum canim. Hos yinede sorun olmazdi. Yaris yok nede olsa. Aramizdaki hos sohbeti ve zayiflamayi devam ettirmek icin buradayiz 🤭
Umarim sende cocuklarda iyidir ❤️

Iyi aksamlar canim.
Ben izin istedin diye hatirliyordum canim. Hos yinede sorun olmazdi. Yaris yok nede olsa. Aramizdaki hos sohbeti ve zayiflamayi devam ettirmek icin buradayiz 🤭
Umarim sende cocuklarda iyidir ❤️

Ayy insallah oyle yapabilmisimdir icim icimi yiyordu😪 ust uste 2kez hastalanmistik ustune aniden tekrar hastalik gecirdik cok sukur su anda sadece oksurukler kaldi az az ,
Ayagimi yaktim iyilestim oglumda burun operasyonu gecirdi Nerdeyse cogu sorunu hallettik noel tatilini bekliyoruz🥰
Sizler nasilsiniz hepiniz eriyip gittiniz mi yoksa🤭😍

Iyi aksamlar eski arkadaşlar ve yeni gelen herkes uzun zamandir yazamadigim ici ozur dilerim Kuchisabishii Kuchisabishii hakkini helal et canim ., okadar ust uste seyler olduki neyseki gecti diyebiliyorum hatrinizi sormak icingeldim diyet yada sporu coktan boslamis durumdayim😌
Sikinti yok bende bi 1-2 hafta izin aldim. Nasilsin? Hersey yolundami kuzu?
Bosladin oldu bitti gitti😅 simdi napalim? Die hard devam ediyormuyuzzz?

Ayy insallah oyle yapabilmisimdir icim icimi yiyordu😪 ust uste 2kez hastalanmistik ustune aniden tekrar hastalik gecirdik cok sukur su anda sadece oksurukler kaldi az az ,
Ayagimi yaktim iyilestim oglumda burun operasyonu gecirdi Nerdeyse cogu sorunu hallettik noel tatilini bekliyoruz🥰
Gecmis olsun♥️ Simdi iyisiniz dimi?

Biraz özel olcak ama ne kadara yaptı birde tam karın germe ameliyatımı oldun
Benim durumum biraz farklı. Hem hastanede bir gece yerine iki gece kaldım, hem özellikle suit oda istedim suit odada kaldım, hemde 2 yakınım daha Türker Beye benimle beraber biri göğüs büyütme ve biri küçültme ameliyatı oldu, ayrıca eşim doktor diye bana çok özel bir fiyat verdi, doktorlar diğer doktor yakınlarına böyle jestler yaparlar, o yüzden herkese verdiği fiyat değil, siz kendiniz telefon edip sormanız lazım. 😉
Tam karın gerdirme oldum. Ama Miami'de ki gördüğüm kadınınki kadar kesilmemişti benimkisi, onunki yanlardan bile kesilmişti hem boydan boya hem yanlardan kesilmişti. Ayrıca ortadan da göbeğe doğru yukarıya bir Çizik kesilmişti. Benimki neredeyse sezeryan kadar kesilmiş, daha kısa bir kesim var çok güzel derli toplu olmuş. İnşallah bir an önce iyileşirsem iz kalsa bile böyle bikiniden falan görülecek gibi değil çok ideal ayarlanmış. Maşallah dedim görünce. ☺️

Selam 👋♥️
06.00: yarim muz
08.00: yarim muz
10.00: 1 kase mercimek corbasi
12.00: tavuk sandwich
15.00: 2 kuru incir
16.30: sehriyeli tavuk corbasi
Su: 1 litre🙈
Kuchisabishii Kuchisabishii sedulu sedulu @H3RA_
Biz bu hatuna su içmeyi nasıl öğreteceğiz? 🙄🙄🙄

Günü kahvaltıyla kapatamadım ama erken kapattım. Akşam için fırında mucver yapmıştım ondan 2 dilim yedim. Kek gibi dilimler. Akşam 6 da yemek işim bitti. Yarına ölçüm alicam bir haftada ne olmuş bi bakayım. Bu sıra kg yerine ölçülere taktım.

Bugün spor ortaya karışık yaptım. Karın ve bacak çalıştım yine sonra sirt çalıştım. Upper body yaptım 20 dk. 10 dk da ip atlama yaptım. 45 sn atla 15 sn dinlen şeklinde.

Günü kahvaltıyla kapatamadım ama erken kapattım. Akşam için fırında mucver yapmıştım ondan 2 dilim yedim. Kek gibi dilimler. Akşam 6 da yemek işim bitti. Yarına ölçüm alicam bir haftada ne olmuş bi bakayım. Bu sıra kg yerine ölçülere taktım.

Bugün spor ortaya karışık yaptım. Karın ve bacak çalıştım yine sonra sirt çalıştım. Upper body yaptım 20 dk. 10 dk da ip atlama yaptım. 45 sn atla 15 sn dinlen şeklinde.

Duramıyon dimi,
Spor yapmicam deyip de 😃

Gecmis olsun,

Ben de tatil bekliyom, yoruldum iyicene.
Tatil sonrasi gel bekleriz.

Back