• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

sporunu kahvaltidan sonra yapmiyor musun?
cok acikirsin ama sonrasinda hic bir sey yemezsen.

ben sporu once yaptigimda tek ogunle idare ediyorum da.
Spor belki yapmam bugün sabahtan beri yoruldum. Buzdolabının temperli cami kırıldı onu temizlemekle geçti bir saatim. Hala yerlerde ince cam kırıntısı vardır diye bakınıyorum o yüzden kahvaltım epey gecikti. Saglam bi kahvaltı tok tutar belki acıkırsam en fazla yeşil elma yoğurt yaparım diye düşünüyorum.

Spor belki yapmam bugün sabahtan beri yoruldum. Buzdolabının temperli cami kırıldı onu temizlemekle geçti bir saatim. Hala yerlerde ince cam kırıntısı vardır diye bakınıyorum o yüzden kahvaltım epey gecikti. Saglam bi kahvaltı tok tutar belki acıkırsam en fazla yeşil elma yoğurt yaparım diye düşünüyorum.

o zaman guzel olur.

dolap kotu olmus, tuh :(

merhabalar, bende bugun omad yapmaya basladim. (calisacagim en azindan). Gecen sene spor ve diyetle 14 kilo verdim ama malesef cogunu geri aldim. simdi guzel bir motivasyon olsun diye 2 hafta challenge baslayacagim. Ama motivasyon cok onemliki bende su an 0 :(

merhabalar, bende bugun omad yapmaya basladim. (calisacagim en azindan). Gecen sene spor ve diyetle 14 kilo verdim ama malesef cogunu geri aldim. simdi guzel bir motivasyon olsun diye 2 hafta challenge baslayacagim. Ama motivasyon cok onemliki bende su an 0 :KK43:

hosgeldin,

motivasyonun tam oturmadi ise omad gibi uc bir diyet yapmasan daha iyi degil mi? bir kac hafta alistiktan sonra denesen daha iyi olur diye dusunuyorum. Ben bazen omad yapiyorum ama neredeyse 1 yili askindir da if yapiyorum.

uzun zaman sonra ilk kez baslayacaksan cabuk bikabilirsin.

bize katilmak ister misin? yoksa sadece selam verip kacmak mi istemistin :anneadayı:

hosgeldin,

motivasyonun tam oturmadi ise omad gibi uc bir diyet yapmasan daha iyi degil mi? bir kac hafta alistiktan sonra denesen daha iyi olur diye dusunuyorum. Ben bazen omad yapiyorum ama neredeyse 1 yili askindir da if yapiyorum.

uzun zaman sonra ilk kez baslayacaksan cabuk bikabilirsin.

bize katilmak ister misin? yoksa sadece selam verip kacmak mi istemistin :anneadayı:
gecen seferde birden siki bir programa baslamistim, biraz kendimle yarismam lazim aslinda benim olayim hirs yapmakla alakali. Ya tam ciddiye alicam yada yapamiyorum malesef. En azindan baslangic icin boyle basliycam 2 hafta uzun bir sure degil yapabilirim. Kesinlikle size katilmak istiyorum. Burdan yazisarak bile insan ciddi motive oluyor.

gecen seferde birden siki bir programa baslamistim, biraz kendimle yarismam lazim aslinda benim olayim hirs yapmakla alakali. Ya tam ciddiye alicam yada yapamiyorum malesef. En azindan baslangic icin boyle basliycam 2 hafta uzun bir sure degil yapabilirim. Kesinlikle size katilmak istiyorum. Burdan yazisarak bile insan ciddi motive oluyor.

hosgeldin o zaman,
ilk sayfadaki ilk mesaji okuyup, eger sana uyuyorsa, Kuchisabishii Kuchisabishii yi etiketleyerek katilabilirsin.

Alfa RR Alfa RR duzenli omad yapiyor,

ben de ara ara omad yapiyorum, onun disinda haftaici 18 saat, haftasonu da duruma gore bazen hic if yapmadan geciriyorum.

ramazan orucu tutan arkadaslar da var,

yani tek ogun icin bolca ornegimiz var, bakalim herkeste farkli calisiyor sistem, deneye yanila ogreniyoruz.

Herkese sahur soframdan merhaba

H3RA_ H3RA_ dediğin gibi bir sofra kurdum.
Ekmeklerin acil kepeğe donmesi lazım .
Salata yumurtam hazır.
Bardakta olanlar

Kekik çayı ve pekmez şerbeti.
.bunları yedikten 10 dakika sonra 2 bardak da suyum var içilecek.Eki Görüntüle 2969543
Kadin üşenmeyip sahur yapıyo ya bravo valla 👏🏻😘

AC5A940D-387F-47DA-B28C-2C94040F6504.jpeg

Cicilerim geldi 🤩
Akşama bölgesel hareketler arası 100 er ip atlama yapacağım.
500 bile atlasam süper olur.

Back