Fit Club 🏋🏻‍♀️

İyi akşamlar...
Bu gün hiç bir şey yemedim şimdi yiyeceğim.
Spanaklı yumurta ve salata.
2 litre su.
Kahve filanda içmedim bu gün.
Ölüyorum uykusuzluktan. Bebeğim hasta grip olmuş dünden beri uyumuyor sadece ağlıyor tüm gün kuçağımda eşimede gitmiyor bırakıncada kendini yerden yere vurup ağlıyor napıcam bilemiyorum. Umarım yarın daha iyi olur.

Suyumu içiyorum kuzu 2 litre
Hamile miii ben duymadım öe birşey yoksa bilirdimm kim dedi kızzz
Ya bir ara topikte gezerken birisi hamile misin diye soru sormuş hangi topik olduğunu unuttum.
Sonra cevabını okuyamadım topik de unutulunca bir daha bakamadim

Reactions: Jou
Menü çok güzel bende mandalina delisiyim. Bir dönem ketojenik denedim. Mandalinadaki karbonhidratı görünce korkarak yiyorum artık

Menü çok güzel bende mandalina delisiyim. Bir dönem ketojenik denedim. Mandalinadaki karbonhidratı görünce korkarak yiyorum artık
Yaaa ne kadar varmış ki
Yeni arkadaşlar hoşgelmişler. Hasta olanlara şifa dilerim.
Alys sen nasıl oldun, geçtimi öksürük.

Hosbuldum biz geldiğimizde sen yoktun sen de Hoşgeldin

Yaaa ne kadar varmış ki

Hosbuldum biz geldiğimizde sen yoktun sen de Hoşgeldin
Benim yaptığım keto diyetinde günlük 30 gr karbo hakkı vardı. Bir mandalina ile 20 gr lık hakkım gidince ağlayasım gelmişti

Diyet modundan sıkılınca biraz mola vereyim dedim. Bir hafta dayanabildim tartı sonucunu görünce.

Kac kilosun? Ya da kaç kilo fazlam mi var demeliyim ?

Tuaf bir gün ..yemek öncesi ilaç aldım baş ağrısı için uyudum kaldım ,şimdi uyandım sersem gibiyim kahve içiyorum duble ayilirsam nasıl uyurum
bilmiyorum gece
Geçmiş olsun canım.
Keşke ilaç üstüne kahve içmek yerine uyumayi deneseydin kuzu
Gece baş ağrısına en iyi ilaç uyku,
Gündüz ise kahve.

Ben de birazdan uykuya geçerim .
Sahura kalkacağım .
Oruca başlıyorum tekrardan.

Uyudum uyandım kuzu 8 de uyumuşum Allah kabul etsin kuzum bende gelirim inşaallah arkandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…