- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #12.561
Ya bir ara topikte gezerken birisi hamile misin diye soru sormuş hangi topik olduğunu unuttum.Suyumu içiyorum kuzu 2 litre
Hamile miii ben duymadım öe birşey yoksa bilirdimm kim dedi kızzz
Menü çok güzel bende mandalina delisiyim. Bir dönem ketojenik denedim. Mandalinadaki karbonhidratı görünce korkarak yiyorum artıkSlm kızlar 2 gün hastalığın arkasından tekrardan herkese merhaba
Bugün daha iyiyim şükür.
Diyetime de dikkat ettim neler yedim içtim hemen paylaşayım
Sabah 9 : soğanlı yumurta iki dilim ekmek ve 1 bardak çay
Öğle : bol.salatali kısır
Bitki çayı
Akşam : terbiyeli kabak çorbası ve salata
Su çok az içtim
3 bardak falan sanırım yatana kadar 3 bardak daha içmeliyim en azından.
4 tane mandalina.
7000 adım
Haaa yok kızz belki de haberim yoohhhYa bir ara topikte gezerken birisi hamile misin diye soru sormuş hangi topik olduğunu unuttum.
Sonra cevabını okuyamadım topik de unutulunca bir daha bakamadim
Anlıyorum hayırlı zamanda gelsin inşallah babysiHaaa yok kızz belki de haberim yoohhh
Düşünüyorr bebiş için
Yaaa ne kadar varmış kiMenü çok güzel bende mandalina delisiyim. Bir dönem ketojenik denedim. Mandalinadaki karbonhidratı görünce korkarak yiyorum artık
Ohh maşallahBen baya iyiyim, dondurmalar saka maka ise yaradi
Inşallahh inşaallahh nurcummAnlıyorum hayırlı zamanda gelsin inşallah babysi
Ohh maşallahkapışıyoruz yani bu hafta
Benim yaptığım keto diyetinde günlük 30 gr karbo hakkı vardı. Bir mandalina ile 20 gr lık hakkım gidince ağlayasım gelmiştiYaaa ne kadar varmış ki
Hosbuldum biz geldiğimizde sen yoktun sen de Hoşgeldin
Benimde çoğunluk adım sayılır koşu bandından ötürü. Adım sayarı hala bulamadım saymak daha motive edici oluyor aslında.Sen spor yaptin ama ben de adim
16 bindeyim, devamke
Tuaf bir gün ..yemek öncesi ilaç aldım baş ağrısı için uyudum kaldım ,şimdi uyandım sersem gibiyim kahve içiyorum duble ayilirsam nasıl uyurum
Tuaf bir gün ..yemek öncesi ilaç aldım baş ağrısı için uyudum kaldım ,şimdi uyandım sersem gibiyim kahve içiyorum duble ayilirsam nasıl uyurum
bilmiyorum gece
Benim yaptığım keto diyetinde günlük 30 gr karbo hakkı vardı. Bir mandalina ile 20 gr lık hakkım gidince ağlayasım gelmişti
Diyet modundan sıkılınca biraz mola vereyim dedim. Bir hafta dayanabildim tartı sonucunu görünce.
Geçmiş olsun canım.Tuaf bir gün ..yemek öncesi ilaç aldım baş ağrısı için uyudum kaldım ,şimdi uyandım sersem gibiyim kahve içiyorum duble ayilirsam nasıl uyurum
bilmiyorum gece
Uyudum uyandım kuzu 8 de uyumuşum Allah kabul etsin kuzum bende gelirim inşaallah arkandanKac kilosun? Ya da kaç kilo fazlam mi var demeliyim ?
Geçmiş olsun canım.
Keşke ilaç üstüne kahve içmek yerine uyumayi deneseydin kuzu
Gece baş ağrısına en iyi ilaç uyku,
Gündüz ise kahve.
Ben de birazdan uykuya geçerim .
Sahura kalkacağım .
Oruca başlıyorum tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?