- 4 Kasım 2018
- 26.201
- 108.680
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #12.541
Deli gibi alisver yaptim. K beauty tarzi 10 asamasdan olusanBen şu cilt bakımı konusunda çok basiretsizim. Özenir alırım ama istikrarlı kullanamam. O kadar para veriyorum birde, oda etkilemiyor.
Şu ara tek yaptığım akşamları jel ile yüzümü yıkamak. Arada bir nemlendirici sürerim birde.
Arada dediğimde haftada bir belki
Yarin birlikte calisalimmSelam güzel hatunlar.
Gün içinde
1 adet muz
1 kupa yağ yakan kahve (kakao, tarçın, süt, türk kahvesi)
1 avuç kaju
Akşam 19:00
1 pors. ıspanak yemeği
1 pors. yoğurtlu brokoli
1 lt su
Çay keyfi yapıyorum, bitsin spora geçeceğim.
Bugün sadece koşu bandı ve eliptik yapayım diyorum. Yarın kargolarım gelince bölgesel çalışırım.
Kuchisabishii sedulu
Spora geçerken matarımı doldururum bende tamamlarım 2 lt ye.Yarin birlikte calisalimm
Simdiden bakalim egzersiz bakalim
Menu guzel. Senin su benimki gibi az. Yatmadan 2l tamamlarim ben
Türker ÜstünYaa bende izmirdeyim kime yaptırdın
Telefondan bir şey seyretmeyi hiç sevmiyorum.Geçecek hepsi istediğin görüntüye de kavuşacaksın, her şey çok güzel olacak
Otel tvlerinde vakit geçmez. Ben geçende bir diziye başlayacaktım, baktım tv bana kalmıyor. Yatak odasındaki tvde de internet yok. Telefondan izledim tüm seriyi. Yükle telefonuna netflixi güzel bir diziye başla. Otel çalışanlarına sipariş ver, bir iki güzel kitap aldır.
Ben yüzümü sadece yıkıyorum.Ben şu cilt bakımı konusunda çok basiretsizim. Özenir alırım ama istikrarlı kullanamam. O kadar para veriyorum birde, oda etkilemiyor.
Şu ara tek yaptığım akşamları jel ile yüzümü yıkamak. Arada bir nemlendirici sürerim birde.
Arada dediğimde haftada bir belki
Bende sevmezdim ama izleyince gözün alışıyor, şu an senin durumunda hiç yoktan iyidir gözüyle bak.Telefondan bir şey seyretmeyi hiç sevmiyorum.
Ben yüzümü sadece yıkıyorum.
Telefonda Netflix var aslındaGeçecek hepsi istediğin görüntüye de kavuşacaksın, her şey çok güzel olacak
Otel tvlerinde vakit geçmez. Ben geçende bir diziye başlayacaktım, baktım tv bana kalmıyor. Yatak odasındaki tvde de internet yok. Telefondan izledim tüm seriyi. Yükle telefonuna netflixi güzel bir diziye başla. Otel çalışanlarına sipariş ver, bir iki güzel kitap aldır.
Ay aynen boyle. Kore dizilerini telde izlerim. Arada tv bana kalinca TV e atiyorum,fakat ayni zevkle izleyemiyor kapatiyorum. Telefondan devam ediyorumBende sevmezdim ama izleyince gözün alışıyor, şu an senin durumunda hiç yoktan iyidir gözüyle bak.
Burda paylasir misin hosuna giden birsey bulunca ?Yatmadan Ergin Kırbaç videolarını karıştırırım biraz. Hafif egzersizlerle başlamam lazım, hamlamışımdır kesinKuchisabishii
Yorganın altına girip sıcak sıcak kahveyle birlikteAy aynen boyle. Kore dizilerini telde izlerim. Arada tv bana kalinca TV e atiyorum,fakat ayni zevkle izleyemiyor kapatiyorum. Telefondan devam ediyorum
Bırak yatmadan toplarsın, nasıl olsa yine dağılacakBu ev neden hep daginiyor ?
Temizlik sonra spor a gececegim. Ama kitapda okumak istiyorum.
ben bacakcıyım biliyorsunBurda paylasir misin hosuna giden birsey bulunca ?
Olsun yapalim bacak.Yorganın altına girip sıcak sıcak kahveyle birlikte
Bırak yatmadan toplarsın, nasıl olsa yine dağılacak
ben bacakcıyım biliyorsun
Jou
D u t
ASSOSyal
Kahve __Kokusu
clara
Kızlar gelin bakim suyunuzu için .
Sporunuzu yapın.
Fit zayıf güzel kalalım.
Nasıl gidiyor bakalım?
Minnosprenses ( hamile olduğun duyumu aldım doğru mu ?)
Daha iyiyim o gün ölüyorum sandım gözümü açmaya korkuyordum Azrail bana el sallayıp " baby hadi son duani et " diyecek diye korktumOoo iyilesmissin demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?