Fit Club 🏋🏻‍♀️

Masallah Queen Alys
Bende günü kapatacagim herhal

10.30 da
1haslanmis yumurta
1dilim ekmek uzerine 2kasar

12.30
Kucuk kase soganli havuclu corba ictim

sen cok zorlama ama kendini, iyilesmeye odaklan.
ben bu aralar maasallahim var, iyi hissediyorum. Yarin da belki tek ogun yaparim, carsamba cocuklar evde olmuyor, persembe ve cuma icin de artik moduma gore bakalim.

gecen hafta aksamlari atlamistim, bu hafta da oglenleri mi atlasam aksam yemegi yesem acaba diyorum, denisiklik
bir de bu hafta buzdolabini bosaltmaya niyetliyim bakalim, tatil oncesi bir temizlik olur.

su corbalarinizin yaninda da salata yiyin aaaaaa kizicam ama artik

Selam kızlar bugün canım bir şey istemedi.
Şu saate kadar muz ve yağ yakan kahve tükettim sadece.
Akşamda brokoli var evde onu yerim.
Belki sıcak bir çorba yaparım en fazla.
Alys adım sayarımı bulamıyorum, akşam çantalarımı kurcalayacağım.
Çanta değiştirirken birinde kalmıştır belki de.
Adım sayamıyorum ama spor konusunda ok im.

Kızkardeşim silikon takdırdıktan sonra bu kadar canımın yanacağını bilseydim yaptırmazdım demişti.
Ama şimdi geçti gitti hepsi gerine gerine dekoltesini giyiyor :))
Evet şu anda en zor dönemlerini yaşıyorsun ama günden güne daha iyi hissedeceksin.
Sezeryan doğumu yapan kadınların hepsinin iyileşme süreci aynı olmuyor mesela.
Bu kadar istedin, bekledin bu ameliyatı. Bir kaç gün sonra sağlığına kavuşacak ve iyi ki diyeceksin.
Az daha sabır.
İyi tarafından bak akşama kadar yatıyorsun :)

Olurmu yaz tabi.
Ben acil sezeryan gibi dusunuyorum. Belki daha zordur. Onda bile 1hafta filan surdu ilk toparlanmam
Tekrar gecmis olsun. Zor kismi atlattin
Bana sezeryan daha ağrılı dediler. Çok şükür öksürmediğim sürece ağrım sızım yok. Eğik yürümekten belim ağrıyo biraz o kadar
Benim Miami’de gördüğüm kadını boydan boya yanlarda dahil kesmişlerdi. Benim kesiğim baya içerde iç çamaşırımın içinde kalıyor o kadar geniş değil ve dikiş yerlerinde ağrım yok şükürler olsun. Hissettiğim şey yürürken gerginlik. Otururken kalkarken çok rahatım öyle gergin hissetmiyorum sadece yürürken tam dik duramıyorum haliyle de gergin hissediyorum gayette normalmiş zaten iki ay böyle hissedebilirmişim.
Merhaba geçmiş olsun karın germemi yaptırdın
Evet bugün 4. Günüm

Çok şükür halime her ne kadar negatif şeyler söylesemde pişman değilim. Her an ameliyat sonrası minimum komplikasyon oldu, ağrım sızım yok diye her halime şükrediyorum. Elbette bu 2 ay öyle ya da böyle geçecek unutulacak.
Böyle hareketsizliğe alışık olmadığımdan aslında canım sıkılıyor, oturmaktan bir yerlerim ağrıyor
Televizyonda da hiçbir şey yok bu otelde akıllı televizyon da yok Netflix falan da izleyemiyorum

Çok geçmiş olsun toparlarsin inşallah hemen nerde oldun

Kizlar ben bu ara cilt bakimina fena kafayi taktim
Gozenekler ve burunda ki siyah noktalar en buyuk derdim.
Cildimin yagli oldugunuda es gecmeyim
Iyi geldi Ama bu rutin cilt bakimi. Sanki sayesinde yedigimde daha cok dikkat ediyorum

Afiyet olsun
Kan degerine tekrar bakacaklar mi ?
Bilmiyorum, Amerika’dan özel vitaminler getirmiştim onları alıyorum her gün ve beslenmeme dikkat ediyorum enerjim biraz daha iyi. Korse çok sıktığı için kuş kadar yiyorum ama besleyici şeyler yiyorum. Her halukarda sonuç olarak ciddi bir ameliyat olduğu için çabuk yoruluyorum. Buda gayet normal. İlk haftayı doldurursam sonrasında hızlı iyileşirim diye düşünüyorum doktorda aynı şeyi söyledi. Şu an hala narkozun etkisi geçmedi çünkü. Boğazımı tahriş ettiği için öksürmem de o yüzden.

Ac karnına detoks çayı
Sabah 1 dilim peynir 2 kaşık lor çeri domates salatalık biber 1 yumurta çay
Ara 1 avuç ici çerez 2 yk. Hindistancevizi cipsi
Akşam 200 Gr tavuk sote brokoli haşlama salata 2 yk süzme yoğurt
Su 2.5

Geçecek hepsi istediğin görüntüye de kavuşacaksın, her şey çok güzel olacak

Otel tvlerinde vakit geçmez. Ben geçende bir diziye başlayacaktım, baktım tv bana kalmıyor. Yatak odasındaki tvde de internet yok. Telefondan izledim tüm seriyi. Yükle telefonuna netflixi güzel bir diziye başla. Otel çalışanlarına sipariş ver, bir iki güzel kitap aldır.

Selam güzel hatunlar.
Gün içinde
1 adet muz
1 kupa yağ yakan kahve (kakao, tarçın, süt, türk kahvesi)
1 avuç kaju

Akşam 19:00
1 pors. ıspanak yemeği
1 pors. yoğurtlu brokoli

1 lt su

Çay keyfi yapıyorum, bitsin spora geçeceğim.
Bugün sadece koşu bandı ve eliptik yapayım diyorum. Yarın kargolarım gelince bölgesel çalışırım.
Kuchisabishii sedulu

Kizlar ben bu ara cilt bakimina fena kafayi taktim
Gozenekler ve burunda ki siyah noktalar en buyuk derdim.
Cildimin yagli oldugunuda es gecmeyim
Iyi geldi Ama bu rutin cilt bakimi. Sanki sayesinde yedigimde daha cok dikkat ediyorum
Ben şu cilt bakımı konusunda çok basiretsizim. Özenir alırım ama istikrarlı kullanamam. O kadar para veriyorum birde, oda etkilemiyor.
Şu ara tek yaptığım akşamları jel ile yüzümü yıkamak. Arada bir nemlendirici sürerim birde.
Arada dediğimde haftada bir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…