- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #12.521
Masallah QueenAlys
Bende günü kapatacagim herhal
10.30 da
1haslanmis yumurta
1dilim ekmek uzerine 2kasar
12.30
Kucuk kase soganli havuclu corba ictim
Bugünlerde en çok yaptığım spor
Kızkardeşim silikon takdırdıktan sonra bu kadar canımın yanacağını bilseydim yaptırmazdım demişti.Sanki hep şikayet ederek başınızı şişiriyormuşum gibi hissettim ama aranızda bu ameliyatı düşünenler olduğunu biliyorum o yüzden bunları söylemek istiyorum çünkü kimse bana bunları söylemedi hatta bir hafta sonra köpek gezdirmeye gittim üç gün sonra kendi işimi kendim gördüm yemek yaptım diyenler vardı, ya ben böyleyim beceremedim ya da gerçekte zor bir işlem, en azından psikolojik olarak kendinizi hazırlayın diye söylüyorum bunları, yani internette dolaşırken gördüğünüz gibi kolay bir şey değil. Kaldıki ben üç kez normal doğum yaptım acıyı ağrıyı bilen biriyim başka ameliyatlar da oldum ameliyat olayını da bilen biriyim yani böyle nazlı biri de değilimdır göğüslerimden ameliyat olduğumda ikinci gün boğaza gezmeye gitmiştim mesela ama bu bana çok değişik çok farklı çok zor geldi. En azından aranızda yaptıracak olanlar varsa kendinizi en zor şartta göre hazırlayın psikolojik olarak, kolay olursa da sizin için şans ve süpriz olur diyelim. Ama ben kendim kolay olacağını düşünerek psikolojik olarak yeterince kendimi hazırlamadığımı düşünüyorum çünkü şu an zorlanıyorum, maalesef hazırlıksız yakalandım.
Bana sezeryan daha ağrılı dediler. Çok şükür öksürmediğim sürece ağrım sızım yok. Eğik yürümekten belim ağrıyo biraz o kadarOlurmu yaz tabi.
Ben acil sezeryan gibi dusunuyorum. Belki daha zordur. Onda bile 1hafta filan surdu ilk toparlanmam
Tekrar gecmis olsun. Zor kismi atlattin
Evet bugün 4. GünümMerhaba geçmiş olsun karın germemi yaptırdın
Egzersizin her türlüsü 2 ay yasak, dün 2000’den fazla adım attım diye doktorum o kadar zorlama kendini 1000’den fazla adım atma dedi Şu saat itibari ile 1000i geçmişim yine farkında olmadan.nefes egzersizi yap bari,
dicem de onda da karin kaslarin aciyabilir
Çok şükür halime her ne kadar negatif şeyler söylesemde pişman değilim. Her an ameliyat sonrası minimum komplikasyon oldu, ağrım sızım yok diye her halime şükrediyorum. Elbette bu 2 ay öyle ya da böyle geçecek unutulacak.Kızkardeşim silikon takdırdıktan sonra bu kadar canımın yanacağını bilseydim yaptırmazdım demişti.
Ama şimdi geçti gitti hepsi gerine gerine dekoltesini giyiyor :))
Evet şu anda en zor dönemlerini yaşıyorsun ama günden güne daha iyi hissedeceksin.
Sezeryan doğumu yapan kadınların hepsinin iyileşme süreci aynı olmuyor mesela.
Bu kadar istedin, bekledin bu ameliyatı. Bir kaç gün sonra sağlığına kavuşacak ve iyi ki diyeceksin.
Az daha sabır.
İyi tarafından bak akşama kadar yatıyorsun :)
Çok geçmiş olsun toparlarsin inşallah hemen nerde oldunBana sezeryan daha ağrılı dediler. Çok şükür öksürmediğim sürece ağrım sızım yok. Eğik yürümekten belim ağrıyo biraz o kadar
Benim Miami’de gördüğüm kadını boydan boya yanlarda dahil kesmişlerdi. Benim kesiğim baya içerde iç çamaşırımın içinde kalıyor o kadar geniş değil ve dikiş yerlerinde ağrım yok şükürler olsun. Hissettiğim şey yürürken gerginlik. Otururken kalkarken çok rahatım öyle gergin hissetmiyorum sadece yürürken tam dik duramıyorum haliyle de gergin hissediyorum gayette normalmiş zaten iki ay böyle hissedebilirmişim.
Evet bugün 4. Günüm
İzmir’deÇok geçmiş olsun toparlarsin inşallah hemen nerde oldun
Afiyet olsunAkşam yemeğim kelle paça çorba ve tereyağlı ciğer
Bilmiyorum, Amerika’dan özel vitaminler getirmiştim onları alıyorum her gün ve beslenmeme dikkat ediyorum enerjim biraz daha iyi. Korse çok sıktığı için kuş kadar yiyorum ama besleyici şeyler yiyorum. Her halukarda sonuç olarak ciddi bir ameliyat olduğu için çabuk yoruluyorum. Buda gayet normal. İlk haftayı doldurursam sonrasında hızlı iyileşirim diye düşünüyorum doktorda aynı şeyi söyledi. Şu an hala narkozun etkisi geçmedi çünkü. Boğazımı tahriş ettiği için öksürmem de o yüzden.Afiyet olsun
Kan degerine tekrar bakacaklar mi ?
Yaa bende izmirdeyim kime yaptırdınİzmir’de
Geçecek hepsi istediğin görüntüye de kavuşacaksın, her şey çok güzel olacakÇok şükür halime her ne kadar negatif şeyler söylesemde pişman değilim. Her an ameliyat sonrası minimum komplikasyon oldu, ağrım sızım yok diye her halime şükrediyorum. Elbette bu 2 ay öyle ya da böyle geçecek unutulacak.
Böyle hareketsizliğe alışık olmadığımdan aslında canım sıkılıyor, oturmaktan bir yerlerim ağrıyor
Televizyonda da hiçbir şey yok bu otelde akıllı televizyon da yok Netflix falan da izleyemiyorum
Ben şu cilt bakımı konusunda çok basiretsizim. Özenir alırım ama istikrarlı kullanamam. O kadar para veriyorum birde, oda etkilemiyor.Kizlar ben bu ara cilt bakimina fena kafayi taktim
Gozenekler ve burunda ki siyah noktalar en buyuk derdim.
Cildimin yagli oldugunuda es gecmeyim
Iyi geldi Ama bu rutin cilt bakimi. Sanki sayesinde yedigimde daha cok dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?