- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #12.501
Sen ve tatliİyi akşamlar...
Bu gün diyet yapmadım çok fazla sinirli stressli gün oldu sinirden kendimi tatlıya gömdüm şimdide başım çatlıyor
Teşekkürler ne yapmam lazım şimdiSelam
Obur takimlarda kapandi. Ve grup acmislardi. Sadece bizim ve 6. Takimin grubu aktif.
Katila bilirsin tabi
Tesekkur ederim. Iyiyim dune gore. Tum gun dinlenmek ise yaradi. Bugun is sonrasi da ,cocuklar ile esim izci kampinda iken 2saat dinlenecegim.birazcik daha iyi misin bari,
hadi kolay gelsin sana.
Carsamba kontrol tartisi var. Cumartesi tarti günümüz.Teşekkürler ne yapmam lazım şimdi
Olurmu yaz tabi.Sanki hep şikayet ederek başınızı şişiriyormuşum gibi hissettim ama aranızda bu ameliyatı düşünenler olduğunu biliyorum o yüzden bunları söylemek istiyorum çünkü kimse bana bunları söylemedi hatta bir hafta sonra köpek gezdirmeye gittim üç gün sonra kendi işimi kendim gördüm yemek yaptım diyenler vardı, ya ben böyleyim beceremedim ya da gerçekte zor bir işlem, en azından psikolojik olarak kendinizi hazırlayın diye söylüyorum bunları, yani internette dolaşırken gördüğünüz gibi kolay bir şey değil. Kaldıki ben üç kez normal doğum yaptım acıyı ağrıyı bilen biriyim başka ameliyatlar da oldum ameliyat olayını da bilen biriyim yani böyle nazlı biri de değilimdır göğüslerimden ameliyat olduğumda ikinci gün boğaza gezmeye gitmiştim mesela ama bu bana çok değişik çok farklı çok zor geldi. En azından aranızda yaptıracak olanlar varsa kendinizi en zor şartta göre hazırlayın psikolojik olarak, kolay olursa da sizin için şans ve süpriz olur diyelim. Ama ben kendim kolay olacağını düşünerek psikolojik olarak yeterince kendimi hazırlamadığımı düşünüyorum çünkü şu an zorlanıyorum, maalesef hazırlıksız yakalandım.
Diyetdeyim yine
Tatllya karşı zafım var tatlı yiye yiye bu kiloya geldim benSen ve tatli
Sanki hep şikayet ederek başınızı şişiriyormuşum gibi hissettim ama aranızda bu ameliyatı düşünenler olduğunu biliyorum o yüzden bunları söylemek istiyorum çünkü kimse bana bunları söylemedi hatta bir hafta sonra köpek gezdirmeye gittim üç gün sonra kendi işimi kendim gördüm yemek yaptım diyenler vardı, ya ben böyleyim beceremedim ya da gerçekte zor bir işlem, en azından psikolojik olarak kendinizi hazırlayın diye söylüyorum bunları, yani internette dolaşırken gördüğünüz gibi kolay bir şey değil. Kaldıki ben üç kez normal doğum yaptım acıyı ağrıyı bilen biriyim başka ameliyatlar da oldum ameliyat olayını da bilen biriyim yani böyle nazlı biri de değilimdır göğüslerimden ameliyat olduğumda ikinci gün boğaza gezmeye gitmiştim mesela ama bu bana çok değişik çok farklı çok zor geldi. En azından aranızda yaptıracak olanlar varsa kendinizi en zor şartta göre hazırlayın psikolojik olarak, kolay olursa da sizin için şans ve süpriz olur diyelim. Ama ben kendim kolay olacağını düşünerek psikolojik olarak yeterince kendimi hazırlamadığımı düşünüyorum çünkü şu an zorlanıyorum, maalesef hazırlıksız yakalandım.
Tesekkur ederim. Iyiyim dune gore. Tum gun dinlenmek ise yaradi. Bugun is sonrasi da ,cocuklar ile esim izci kampinda iken 2saat dinlenecegim.
Aksama cavdar ekmegi ustune yumurtaya talipler
Masallah ne guzel menuaksama bende yok yok,
buzluktan bir seyler cikardim, hep az az ama.
oyle olunca menu soyle bir sey, her seyden az az, goz doyuracak kadar:
- sebze corbasi
- fasulyeli piyaz
- kofte
- salata
Masallah ne guzel menu
Kamp da tatli ve sicak kakao var bugun menude. Pazartesi hafif geciriyoruz o yuzden evde
Anladım canım motivasyon grubu gibi devam ediyorsunuz Çarşamba tartimi atarım ozaman bugün menü bildirimine başlarımCarsamba kontrol tartisi var. Cumartesi tarti günümüz.
Fazla sIki degiliz. Menu bildirimi yapiyoruz,sohbet ediyoruz :) biraz daha free
Merhaba geçmiş olsun karın germemi yaptırdınSanki hep şikayet ederek başınızı şişiriyormuşum gibi hissettim ama aranızda bu ameliyatı düşünenler olduğunu biliyorum o yüzden bunları söylemek istiyorum çünkü kimse bana bunları söylemedi hatta bir hafta sonra köpek gezdirmeye gittim üç gün sonra kendi işimi kendim gördüm yemek yaptım diyenler vardı, ya ben böyleyim beceremedim ya da gerçekte zor bir işlem, en azından psikolojik olarak kendinizi hazırlayın diye söylüyorum bunları, yani internette dolaşırken gördüğünüz gibi kolay bir şey değil. Kaldıki ben üç kez normal doğum yaptım acıyı ağrıyı bilen biriyim başka ameliyatlar da oldum ameliyat olayını da bilen biriyim yani böyle nazlı biri de değilimdır göğüslerimden ameliyat olduğumda ikinci gün boğaza gezmeye gitmiştim mesela ama bu bana çok değişik çok farklı çok zor geldi. En azından aranızda yaptıracak olanlar varsa kendinizi en zor şartta göre hazırlayın psikolojik olarak, kolay olursa da sizin için şans ve süpriz olur diyelim. Ama ben kendim kolay olacağını düşünerek psikolojik olarak yeterince kendimi hazırlamadığımı düşünüyorum çünkü şu an zorlanıyorum, maalesef hazırlıksız yakalandım.
Masallah QueenBugun de tek ogun yapayim dedim, ogle yemeginde sutlu kremali kahve ictim sadece,
aksama sakliyorum kendimi
9 bin adimdayim. 15 hedefliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?