Fit Club 🏋🏻‍♀️

İçimde çok kalın bir korse ve bir sürü sargı bezi var ve şu an böyle görünüyor. Ödem çok az oluşmuş sadece iki bölgede oluşmuş genel itibari ile ödem çok fazla oluşmadı şimdilik, inşallah daha da olmaz.

Eklentiler

• A6EB9F43-7534-488D-A28F-CE1B4E9F439B.jpeg
    76,4 KB · Görüntüleme: 27
Gerçekten çok sabır gerektiren çok zor bir süreç kızlar. Hareketlerim çok kısıtlı, canım yanmıyor ama yürüyememek ve özellikle dik yürüyememek çok çok zor, dikişleri açılacak korkusu kabus gibi, az önce hapşırdım inanılmaz bir acıydı inşallah dikişlerim açılmamıştır diye de dua ettim, çok uzun süren bir iyileşme süreci var, yani başka ameliyatlar da 1-2 hafta süren bu ameliyatta en az altı ila sekiz hafta sürüyor, yatış şekli çok kötü hiç uyuyamıyorum, büyük bir sabır ve özveri gerekiyor bu ameliyattan sonuç almak için. küçük çocuklarım olsaydı muhtemelen olamazdım çünkü kendimle bile çok ilgilenemiyorum şu an bırakın çocuklarla ilgilenmeyi yürüyemiyorum bile. Bir de aşırı derecede canım sıkılıyor çünkü alışık değilim böyle sürekli yatmaya ve hareketsiz olmaya, şu anda mastır şef Türkiye’yi seyrediyorum.

Sanki hep şikayet ederek başınızı şişiriyormuşum gibi hissettim ama aranızda bu ameliyatı düşünenler olduğunu biliyorum o yüzden bunları söylemek istiyorum çünkü kimse bana bunları söylemedi hatta bir hafta sonra köpek gezdirmeye gittim üç gün sonra kendi işimi kendim gördüm yemek yaptım diyenler vardı, ya ben böyleyim beceremedim ya da gerçekte zor bir işlem, en azından psikolojik olarak kendinizi hazırlayın diye söylüyorum bunları, yani internette dolaşırken gördüğünüz gibi kolay bir şey değil. Kaldıki ben üç kez normal doğum yaptım acıyı ağrıyı bilen biriyim başka ameliyatlar da oldum ameliyat olayını da bilen biriyim yani böyle nazlı biri de değilimdır göğüslerimden ameliyat olduğumda ikinci gün boğaza gezmeye gitmiştim mesela ama bu bana çok değişik çok farklı çok zor geldi. En azından aranızda yaptıracak olanlar varsa kendinizi en zor şartta göre hazırlayın psikolojik olarak, kolay olursa da sizin için şans ve süpriz olur diyelim. Ama ben kendim kolay olacağını düşünerek psikolojik olarak yeterince kendimi hazırlamadığımı düşünüyorum çünkü şu an zorlanıyorum, maalesef hazırlıksız yakalandım.

Olurmu yaz tabi.
Ben acil sezeryan gibi dusunuyorum. Belki daha zordur. Onda bile 1hafta filan surdu ilk toparlanmam
Tekrar gecmis olsun. Zor kismi atlattin

aksine, biz hem operasyonu hem de en cok seni merak ediyoruz.
Umarim her gun daha iyiye gidersin.,
yaz sen bize bolca.

Tesekkur ederim. Iyiyim dune gore. Tum gun dinlenmek ise yaradi. Bugun is sonrasi da ,cocuklar ile esim izci kampinda iken 2saat dinlenecegim.
Aksama cavdar ekmegi ustune yumurtaya talipler

aksama bende yok yok ,

buzluktan bir seyler cikardim, hep az az ama.

oyle olunca menu soyle bir sey, her seyden az az, goz doyuracak kadar:

- sebze corbasi
- fasulyeli piyaz
- kofte
- salata

aksama bende yok yok ,

buzluktan bir seyler cikardim, hep az az ama.

oyle olunca menu soyle bir sey, her seyden az az, goz doyuracak kadar:

- sebze corbasi
- fasulyeli piyaz
- kofte
- salata
Masallah ne guzel menu
Kamp da tatli ve sicak kakao var bugun menude. Pazartesi hafif geciriyoruz o yuzden evde

Carsamba kontrol tartisi var. Cumartesi tarti günümüz.
Fazla sIki degiliz. Menu bildirimi yapiyoruz,sohbet ediyoruz :) biraz daha free
Anladım canım motivasyon grubu gibi devam ediyorsunuz Çarşamba tartimi atarım ozaman bugün menü bildirimine başlarım
Geçmiş olsun bu ara herkes hasta oğlumda iki gündür boğaz ağrısı çekiyor

Merhaba geçmiş olsun karın germemi yaptırdın

Bugun de tek ogun yapayim dedim, ogle yemeginde sutlu kremali kahve ictim sadece,
aksama sakliyorum kendimi

9 bin adimdayim. 15 hedefliyorum
Masallah Queen Alys
Bende günü kapatacagim herhal

10.30 da
1haslanmis yumurta
1dilim ekmek uzerine 2kasar

12.30
Kucuk kase soganli havuclu corba ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…