Fit Club 🏋🏻‍♀️

Huuu bir döndü pir döndü

Ben varım

Kimse menu paylasmadigina gore tek kotu menüsü olan ben degilim demektir

Kizlar napansiniz, moraller motivasyonlar ne alemde.

Adimcilar kactasiniz?
Ben 8 bindeyim, actim bi playlist, kk da takilirken düşük tempoda tamamlicam adimlarimi.

Kacamak sayilir mi bilmiyorum.
Tum gun yattim. Arada kalktim turladim evde.
3200 adimim var
Grip miyim Corona mi bilmiyorum. Ustune aksama dogru regl agrisi. Mahvoldum.
Sali ve cuma test oluyorum her hafta. Yarine randevu aldim,fakat isi arayip gelemiyorum demekden nefret ediyorum.

Sabah 3 kucuk tavuk sosis

Aksam
3 adet patatesli sigara boregi
Bol zeytin ve domates

Tad alamiyorum Ama yedim
3 L su
2buyuk kupa cay

Yapcak bisi yok, enerji versin de toparla ins. Iyi etmissin yemekle.

Ya yeter ya, iyilesek artik

13:00
1 dl pırasalı börek
3-4 zeytin
0.5 dl beyaz peynir
1 ince dilim kaşar peyniri
1 çk bitter çikolata
1 çk fıstık ezmesi

20:00
1 minik rulo börek
1 ekler
1 minik nugget

20 dk koşu bandı
5 dk eliptik
50 sguat
59 mekik
1 dk plank

Kuchisabishii sedulu

Alys benim menü daha kötü bugün.
Kızkardeşim 5 çayı tarzı bir şeyler hazırlamıştı. Az az aldım tabağıma ama akşam planım bozuldu.
Ispanak ve brokoli vardı evde hazırda. Akşam yemeğine yetişebilseydik güzel bir gün olacaktı.

Geçmiş olsun Kuchisabishii koku alabiliyor musun?
İnşallah corona değildir.
Alys eve girdiğim gibi alt kata indim, oturursam spor yapamam bir daha diye. Şimdi dinlenme vakti, gerçi bitti hafta sonu
Az aliyorum.
Bugun Eve koku aldim. Boyle asiyorsun iste. Ismini bilmiyorum
Neyse onu alamiyorum. Esim camasir ilaci gibi koku diyor

Evet aksam soyle salata olaymis, eksik olmuş.
Olsun gezmissin stresini atmissin.
Yarin sana salata yaziyorum

İyi akşamlar...
Bu gün diyet yapmadım çok fazla sinirli stressli gün oldu sinirden kendimi tatlıya gömdüm şimdide başım çatlıyor

Merhabalar.
Herkes tatilde mi? Benim haberim yok
Bu ne sessizlik.

gunaydin ben buradayim.

dun dundur bugun bugundur diyoruz,
biraz daha rahat bir diyet yaparsan belki bu krizler daha az olur.
2 ogun beslenmeye gecmeni tavsiye ederim.

Günaydın kızlar, hastalar var galiba geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsiniz.
Bugün ilk doktor kontrolüm vardı çok şükür dikişlerim falan açılmamış sürekli öksürmeme rağmen, zaten belime sardıkları şey o kadar kalın ki, bir de bunu ben iki ay giyecekmişim.
Dün gece çok zor oldu uyuyamıyorum çünkü. Normalde sırtüstü yatan biri değilimdir yan yatarak uyurum bu aşamada da mutlaka sırtüstü yatmak gerekiyor dolayısıyla da uyuyamıyorum, üstelik biraz da oturma pozisyonunda uyumak gerektiği için hiç uyuyamadım, sabaha karşı biraz uyumuşum.
Çok sabır gerektiren bir işlem. Yani ameliyat oldum bitti gitti gibi değil ameliyat sonrası çok uzun bir dönem gerçekten dikkat etmek ve fedakarlık yapmak gerekiyor. Aranızda bu işlemi düşünenler varsa bana hiç söylenmeyen anlatılmayan şeyler yaşıyorum şu an. Ama bütün bu ayrıntıları bilsem muhtemelen yaptırmazdım zaten
Bugün doktorum yavaş yavaş dikleşmemi istedi benden ki buna çok sevindim. Eğilerek yürümeye çalışmak belime baskı yaptığı için belim ağrımaya başlamıştı. 1000 adımdan daha fazlada yürüme dedi, iyice dikleşene kadar ve kendimi toparlayana kadar 1000 adımı geçmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…