Fit Club 🏋🏻‍♀️

Yaris bitince cogumuz oyle olduk bence. Takima karsi sorumluluk kalmadi. Kendinize karsi var. Maalesef deger vermiyoruz kendimize

Donulen zimpirti dedigin denge saglamak icin yuvarlak birsey. O mu?

Aslinda senin ergin kirbac yapma zamanin gelmis. Fark ettiyseniz hep 60kg alti ile calisiyor. Before after fotolarinida da yagdan gittigi bariz gorunuyor.
YouTube da var bolca videosu
Evet ondan online paket almamak için zor tuttum kendimi. Rahat harcayamıyorum bu sene. Kişisel gelişimle ilgili eğitimlere yatırım yapmak istiyorum. Şu koçluk sertifikamı alayım hepinize ücretsiz motivasyon yapıcam
Ergin Kırbaç’ın youtube sayfasını karıştırayım ben biraz.

Ergin kirbacin yorumunu okumustum insta profilinde. Orda biri sormustu ozel video mu hazirliyorsun seninle calissnlar icin diye. Hayir demisti. YouTube da ki videolari ile calisiyormus. O sadece ipleri elinde tutuyor. O yuzden bosa para verme :)

sedulu nerdesin kiz,
Bak Kuchisabishii bir abla kesfetti, senden fazla kasli benden soylemesi kislandin mi?

Hadi gel bugün bacak günü

Aaa biliyorum ben bu kadını bacaklar on numara yahu.
Bugün ben cardio yaptım 50 dk 20 dk upper body dumbell ile üzerine de 10 dk love handle çalıştım.

Yarına karın bacak günü planım var yorgun olmazsam. Bu videoyu attım cebe yarın eklerim planıma

Ben denicem bugün bakalim.

Ama genelde ben bu kadinin hareketleri tam yapamıyorum, daha basit versiyonlarini yapiyorum. Gecen tum vucut calistim, hala omuzlarim falan aciyor, her turlu pushupi yaptirdi zalim.

Ben denicem bugün bakalim.

Ama genelde ben bu kadinin hareketleri tam yapamıyorum, daha basit versiyonlarini yapiyorum. Gecen tum vucut calistim, hala omuzlarim falan aciyor, her turlu pushupi yaptirdi zalim.
Kneel to squat çok yoruyor dizleri o hareketi zorlamadan yapıyorum bende bacak gününde. Benim takip ettiğim adam da güzel bacak çalıştırıyor.
Push up çok önemli üst vücut için onu anladım. Göğüs bölgesini inanılmaz güçlendiriyor.

Kızkardeşime gidiyoruz bizde, kahvaltıda misafirim vardı anca toparladım ortalığı. Dönüşte yatmadan cardio ve bölgesel çalışacağım.
Bu hafta kilo verme yüzdelerini yarıştıralım. Haftaya tablo yapıp birinciyi açıklayacağım.
Eskisi gibi takımlar arası yarış olmadığı için ödülde yok. Birinci geleni abartılı övüp, sonuncuyu yuhalayalım bari İtici gücümüz olsun

Bence harika fikir

Hedef kilom 56 canim

Ne ameliyatiydi sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…