• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ciğer ye canım kansızlığa en iyisi o diyorlar
Kız kardeşim ciğer dürüm söyledi bana yağlı geldi yiyemedim kelle paça yedim. Yarın ciğer yiyeyim o zaman ☺️
Brokoli ve domates ikilisi . Bir yersen demiri daha iyi aliyor vucud. 100mg sabah 100mg aksam demir vitamini tavsiye etmisti benim doktorum.
Otelde kalıyorum brokoli zor ama multivitamine başladım bugün. Amerika’dan papaya getirdim o da iyiymiş ameliyat sonrası ama bıçak yoktu soyup doğramak için yarın resepsiyondan isticez. Allahtan Türkiye’deyim yemek işi kolay.

Kız kardeşim ciğer dürüm söyledi bana yağlı geldi yiyemedim kelle paça yedim. Yarın ciğer yiyeyim o zaman ☺️

Otelde kalıyorum brokoli zor ama multivitamine başladım bugün. Amerika’dan papaya getirdim o da iyiymiş ameliyat sonrası ama bıçak yoktu soyup doğramak için yarın resepsiyondan isticez. Allahtan Türkiye’deyim yemek işi kolay.
İyileşene kadar diyet düşünme istersen toparlayinca devam edersin geçmiş olsun 😊

Back