- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #12.381
Alys gercek ismin mi goha?
Yok, ama gohayi kullaniyorum. Gercek ismimi sadece evraklarda cok gizli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alys gercek ismin mi goha?
Sayar hareket ettikce telin adımına güvenmiyorum ben zaten oturdugun yerden elinde salla oda sayıyorKahve seni kandırıyor
Saymaz ki adim, sayiyor mu?
Bende dedim nicki degil miydiYok, ama gohayi kullaniyorum. Gercek ismimi sadece evraklarda cok gizli
Sayar hareket ettikce telin adımına güvenmiyorum ben zaten oturdugun yerden elinde salla oda sayıyor
Bende dedim nicki degil miydi
At arada cebineBenim cocuklara versem amma sayar var ya, cocuk wc ye bile koltuklardan ziplayarak gidiyor
Zor is oSayar hareket ettikce telin adımına güvenmiyorum ben zaten oturdugun yerden elinde salla oda sayıyor
Ciğer ye canım kansızlığa en iyisi o diyorlarÇok kan kaybetmişim hemoglobinim 14 ten 10 a düşmüş
Sürekli yiyip içiyorum toparlanmak için. Var mı bir tavsiyeniz?
Evet onun içinde bilek sallamak lazım yürümekten kolaydır amaZor is o
Sarmiyor cebimde. Corabima koyayim
Brokoli ve domates ikilisi . Bir yersen demiri daha iyi aliyor vucud. 100mg sabah 100mg aksam demir vitamini tavsiye etmisti benim doktorum.Çok kan kaybetmişim hemoglobinim 14 ten 10 a düşmüş
Sürekli yiyip içiyorum toparlanmak için. Var mı bir tavsiyeniz?
Aldim elime. 200saydi ahahEvet onun içinde bilek sallamak lazım yürümekten kolaydır ama
Aldim elime. 200saydi ahah
Sallayarak mi 3 bin bile sayarAldim elime. 200saydi ahah
Ne demek. Her zaman. Maksat motive etmek. Farkinda olmadan da..bak Kahve __Kokusu sayesinde buz gibi havada ciktim..firsatim var ,Ama tembelim..Ben de sizs laf yetiştirirken 11 bini gecmisim sagolun he he
Kiz step tahtasina in cik yaparim daha iyiSallayarak mi 3 bin bile sayar
Kız kardeşim ciğer dürüm söyledi bana yağlı geldi yiyemedim kelle paça yedim. Yarın ciğer yiyeyim o zamanCiğer ye canım kansızlığa en iyisi o diyorlar
Otelde kalıyorum brokoli zor ama multivitamine başladım bugün. Amerika’dan papaya getirdim o da iyiymiş ameliyat sonrası ama bıçak yoktu soyup doğramak için yarın resepsiyondan isticez. Allahtan Türkiye’deyim yemek işi kolay.Brokoli ve domates ikilisi . Bir yersen demiri daha iyi aliyor vucud. 100mg sabah 100mg aksam demir vitamini tavsiye etmisti benim doktorum.
Sendeki de akıl mis gibi bisiklet var bacı kullansanNe demek. Her zaman. Maksat motive etmek. Farkinda olmadan da..bak Kahve __Kokusu sayesinde buz gibi havada ciktim..firsatim var ,Ama tembelim..
İyileşene kadar diyet düşünme istersen toparlayinca devam edersin geçmiş olsunKız kardeşim ciğer dürüm söyledi bana yağlı geldi yiyemedim kelle paça yedim. Yarın ciğer yiyeyim o zaman
Otelde kalıyorum brokoli zor ama multivitamine başladım bugün. Amerika’dan papaya getirdim o da iyiymiş ameliyat sonrası ama bıçak yoktu soyup doğramak için yarın resepsiyondan isticez. Allahtan Türkiye’deyim yemek işi kolay.
Sorun orda ya. Süs gibi duruyorSendeki de akıl mis gibi bisiklet var bacı kullansan