- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #12.301
5 bardak su içildi.
1 saattir hareket halindeyim evin işi gücü bitmiyor popom kanepe görmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adım kaç5 bardak su içildi.
Normal ev yemeği pilav makarna falan yemiyorum çoğu zamanda fırında ve ya izgara yapıyorum yemekleri.Peki ne yiyip içiyorsun?
Bencede o yuzden
Regl ödemi olsada cok guzel vermissinGünaydın kızlar
GEçen pazar: 67.4
Bu hafta: 66.6
F: -800
Kuchisabishii
Dün regl oldum büyük ihtimal ödemim var dün 1- 1,5lt su anca içmişimdir bugün hemen tekrar arttırıyorum
Saymadım tlf da sarjdaydi o yüzden sürpriz olacak bana bileAdım kaç
Bencede çözmüş ben bir haftada 30o Gr zor veriyorum kilon az ondan diyorlar onunda az nasıl bir kilo verebiliyor
Cozdu cunku bu isi :)Bencede çözmüş ben bir haftada 30o Gr zor veriyorum kilon az ondan diyorlar onunda az nasıl bir kilo verebiliyor
Yürüme konusunda beni biliyon 20 binin altına dusmedigim hafta bile en çok 500 Gr gitti ama şunu farkettim gerçekten su içmiyorum içtiğim zaman daha çok veriyorum ama yine unutuyorumCozdu cunku bu isi :)
Hergun 30dk yoga ve en az 10bin adimi var. Masa basi calisiyor tum gun. Yinede harika seyler yapiyor
biz ortada buluşacağız hehalde seninle
Bencede çözmüş ben bir haftada 30o Gr zor veriyorum kilon az ondan diyorlar onunda az nasıl bir kilo verebiliyor
Cozdu cunku bu isi :)
Hergun 30dk yoga ve en az 10bin adimi var. Masa basi calisiyor tum gun. Yinede harika seyler yapiyor
Hep Boyle oluyor sana sana sabah tartilmak yaramiyor.Eki Görüntüle 2968102
Geçen hafta 60.55
Bu hafta 60.60
Fark +50 gr
Hedef 59
Kuchisabishii sedulu
Ben gece şişiyorum sanırım kızlar. Geçen hafta da aynısı oldu.
Sabah 61.20 çıktım, kahvaltı yapmış 3 fincan çay içmiş olmama rağmen 600 gr eksiyim şu saatte.
Su benimde sorunum. Duzenli 2,5 veya 3 icsem guzel gidiyor.Yürüme konusunda beni biliyon 20 binin altına dusmedigim hafta bile en çok 500 Gr gitti ama şunu farkettim gerçekten su içmiyorum içtiğim zaman daha çok veriyorum ama yine unutuyorum
Bugun ne yicen Alys QueenSisirin siririn beni
Gecen hafta fazladan artiydim, o yuzden vermesi kolay oldu. Kahve kokusu bu kilolarda 300-500 haftalik iyidir, fazlasina gerek yok.
Almıştım aslında cok iyi vermiş hak etti ☺ Alys tebrıkler haftaya yine böyle güzel bir haber ver ...hala verdiğimi olanın ödem olduğunu düşünüyorum ayakkabı vuruyor ondan biliyorum haftaya hedef koydum 73 olacak