Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adım kaç5 bardak su içildi.
1 saattir hareket halindeyim evin işi gücü bitmiyor popom kanepe görmedi![]()
Normal ev yemeği pilav makarna falan yemiyorum çoğu zamanda fırında ve ya izgara yapıyorum yemekleri.Peki ne yiyip içiyorsun?
Regl ödemi olsada cok guzel vermissinGünaydın kızlar
GEçen pazar: 67.4
Bu hafta: 66.6
F: -800
Arrietty_
Dün regl oldum büyük ihtimal ödemim var dün 1- 1,5lt su anca içmişimdir bugün hemen tekrar arttırıyorum
Saymadım tlf da sarjdaydi o yüzden sürpriz olacak bana bileAdım kaç
Bencede çözmüş ben bir haftada 30o Gr zor veriyorum kilon az ondan diyorlar onunda az nasıl bir kilo verebiliyor
Cozdu cunku bu isi :)Bencede çözmüş ben bir haftada 30o Gr zor veriyorum kilon az ondan diyorlar onunda az nasıl bir kilo verebiliyor![]()
Yürüme konusunda beni biliyonCozdu cunku bu isi :)
Hergun 30dk yoga ve en az 10bin adimi var. Masa basi calisiyor tum gun. Yinede harika seyler yapiyor![]()
biz ortada buluşacağız hehalde seninle
Bencede çözmüş ben bir haftada 30o Gr zor veriyorum kilon az ondan diyorlar onunda az nasıl bir kilo verebiliyor![]()
Cozdu cunku bu isi :)
Hergun 30dk yoga ve en az 10bin adimi var. Masa basi calisiyor tum gun. Yinede harika seyler yapiyor![]()
Hep Boyle oluyor sanaEki Görüntüle 2968102
Geçen hafta 60.55
Bu hafta 60.60
Fark +50 gr
Hedef 59
Arrietty_
sedulu
Ben gece şişiyorum sanırım kızlar. Geçen hafta da aynısı oldu.
Sabah 61.20 çıktım, kahvaltı yapmış 3 fincan çay içmiş olmama rağmen 600 gr eksiyim şu saatte.
Su benimde sorunum. Duzenli 2,5 veya 3 icsem guzel gidiyor.Yürüme konusunda beni biliyon20 binin altına dusmedigim hafta bile en çok 500 Gr gitti ama şunu farkettim gerçekten su içmiyorum içtiğim zaman daha çok veriyorum ama yine unutuyorum
![]()
Bugun ne yicenSisirin siririn beni
Gecen hafta fazladan artiydim, o yuzden vermesi kolay oldu. Kahve kokusu bu kilolarda 300-500 haftalik iyidir, fazlasina gerek yok.
Almıştım aslında cok iyi vermiş hak etti ☺