- 3 Mart 2020
- 992
- 3.910
- 63
- 36
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #12.321
Meydan okuyorum kim katılacak kızlar Alys beni pert etti ama aramızdan biri iyi vermiş oldu sonuç iyi ...güncel kg 75.3kg hedef gelecek cumartrsıte 73 rakamını bir arada görmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun ne yicen Alys Queen
ŞükürHastaneden taburcu oldum otele geldim bugün.
şimdi tartılsam yine eksiyimdir eminimHep Boyle oluyor sana sana sabah tartilmak yaramiyor.
Su benimde sorunum. Duzenli 2,5 veya 3 icsem guzel gidiyor.
Haftada 500gr da cok iyi bir rakam. Daha ne kiz
Hadi geçmiş olsun, atlattın çok şükür.Hastaneden taburcu oldum otele geldim bugün.
Merak ile bekliyorumşimdi tartılsam yine eksiyimdir eminim
ahanda üşenmicem gidip tartılıcam
Afiyet olsun canım menün ve sabrın yine muhteşemİyi geceler..
17:00 1küçük kase mercimek çorbası, 1 bardak yoğurt, sezar salata.
3,5 litre su
2kupa sade kahve
2 kupa yeşil çay
3mil leslie
Geçen pazar bende aynısını yapmıştım kaç adimdasin şuanKahve __Kokusu telefonumu evde unuttum iyi mi
Esim e geri dönelim adim yarisindayim diyemedim kizi aldikdan sonra yuruyuse cikacagim
Saka gibi Ama 3500 havada oyle soguk kii.Geçen pazar bende aynısını yapmıştım kaç adimdasin şuan
Bizim buradaki yokuslardan nefret ettigim icin ozellikle araba iatiyordum ben de. Merdiven ve yokus cikmayi hic sevmiyorum. 1 saat beni yurutebilirsiniz ama 3 dk yokus cik demeyinbir komsum vardi, 2 sokak otedeki markete bile arabayla giderdi, yokus var diye,
ay ne tembel derdim,
biz araba aldiktan sonra ozellikle kisin ben de oyle yapmaya baslamistim
15 435 adimdayim yorma istersen çok kendini adil olmaz yarın yarışalımSaka gibi Ama 3500 havada oyle soguk kii.
Evde stepper ile adimliyacagim
Paylasimi boyle mi yapacaktim. Ayy ne bileyim. Ben foto cekmedimEki Görüntüle 2968102
Geçen hafta 60.55
Bu hafta 60.60
Fark +50 gr
Hedef 59
Kuchisabishii @sedulu
Ben gece şişiyorum sanırım kızlar. Geçen hafta da aynısı oldu.
Sabah 61.20 çıktım, kahvaltı yapmış 3 fincan çay içmiş olmama rağmen 600 gr eksiyim şu saatte.
Yok yok devam. 15bin hedefim gunluk15 435 adimdayim yorma istersen çok kendini adil olmaz yarın yarışalım
Cok gecmis olsun. Once iyilesmeye bakin.Kusura bakmayin. hasta oldugumdan hic paylasim yapamadim. Dunku menuyu ancak yazabiliyorum.
Sabah: ihlamur ve bir onceki gunden kalan yulaf lapasindan yedim
Ogle: haslanmis yumurta, salatalik, peynir. (Kahvalti ile kahve saatinin yerini degistirdigimden boyle oldu. Hasta hissedince ihlamur icmek istedim)
Aksam: haslanmis tavuk, salata, mercimek corbasi, gece de cay ictim malesef.
Spor yapamadim dun.
Sabah tarti 78.1 gosterdi. Carsambadan bu yana verememisim
Insallah duzelirim yaa. Korona olmadigimdan eminim ama ben soguk alginligini da agir atlatanlardanim. Bir de kis ayini surekli hasta gecirenlerdenim diyebiliriz.