• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Meydan okuyorum kim katılacak kızlar Alys Alys beni pert etti ama aramızdan biri iyi vermiş oldu sonuç iyi ...güncel kg 75.3kg hedef gelecek cumartrsıte 73 rakamını bir arada görmek ✌️✌️

bir komsum vardi, 2 sokak otedeki markete bile arabayla giderdi, yokus var diye,

ay ne tembel derdim,

biz araba aldiktan sonra ozellikle kisin ben de oyle yapmaya baslamistim :olamaz:
Bizim buradaki yokuslardan nefret ettigim icin ozellikle araba iatiyordum ben de. Merdiven ve yokus cikmayi hic sevmiyorum. 1 saat beni yurutebilirsiniz ama 3 dk yokus cik demeyin😣

Kusura bakmayin. hasta oldugumdan hic paylasim yapamadim. Dunku menuyu ancak yazabiliyorum.
Sabah: ihlamur ve bir onceki gunden kalan yulaf lapasindan yedim
Ogle: haslanmis yumurta, salatalik, peynir. (Kahvalti ile kahve saatinin yerini degistirdigimden boyle oldu. Hasta hissedince ihlamur icmek istedim)
Aksam: haslanmis tavuk, salata, mercimek corbasi, gece de cay ictim malesef.
Spor yapamadim dun.
Sabah tarti 78.1 gosterdi. Carsambadan bu yana verememisim😕

Insallah duzelirim yaa. Korona olmadigimdan eminim ama ben soguk alginligini da agir atlatanlardanim. Bir de kis ayini surekli hasta gecirenlerdenim diyebiliriz.

Kusura bakmayin. hasta oldugumdan hic paylasim yapamadim. Dunku menuyu ancak yazabiliyorum.
Sabah: ihlamur ve bir onceki gunden kalan yulaf lapasindan yedim
Ogle: haslanmis yumurta, salatalik, peynir. (Kahvalti ile kahve saatinin yerini degistirdigimden boyle oldu. Hasta hissedince ihlamur icmek istedim)
Aksam: haslanmis tavuk, salata, mercimek corbasi, gece de cay ictim malesef.
Spor yapamadim dun.
Sabah tarti 78.1 gosterdi. Carsambadan bu yana verememisim😕

Insallah duzelirim yaa. Korona olmadigimdan eminim ama ben soguk alginligini da agir atlatanlardanim. Bir de kis ayini surekli hasta gecirenlerdenim diyebiliriz.
Cok gecmis olsun. Once iyilesmeye bakin.

Back