- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #12.121
Günaydın nasılsınız?Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın nasılsınız?Günaydın
Şekersiz kahveyle başladım bakalım diyete.
Daha az kalorili beslenmeye başlayalım artık.
Sabah kahvaltısı:
1 bardak çay orta şekerli.
Menemen ve bir parça ekmek ( gün geçtikçe azalacak)
2 sürüm tereyağı.
Üzerine bir fincan kahve ( yanında abur cubur çikolata yok)
Mutlu başladım bakalım.
Öğle ve akşam ekmeksiz geçecek Allah in izniyle porsiyon küçültmeye gideceğim yavaşça midemi urkutmeden gün gün 1 kaşık daha az
Göğüs altındaki şişlik ve ağrı dışında iyiyim. İnşallah şişlik geçer orası çok ağrıyorGünaydın nasılsınız?
Gecmis olsun. Ameliyattan sonra bir sure sislik ollmasi normal, gecer merak etmeGöğüs altındaki şişlik ve ağrı dışında iyiyim. İnşallah şişlik geçer orası çok ağrıyor
İnşallah tez zamanda geçerGöğüs altındaki şişlik ve ağrı dışında iyiyim. İnşallah şişlik geçer orası çok ağrıyor
3152Günde kaç adım atalım kızlar?
Ben de artık takip edeceğim adımlarımı.
Alys
Kuchisabishii
Kahve __Kokusu
Wilma11
D u t
Alfa RR
LadyMiami
ASSOSyal
10 bin yeterli miEn fazla 5000 olsun evde daha fazla adım atamam
En az 10 bin adım olmalı
En fazla 5000 olsun evde daha fazla adım atamam
Bu farklı bir şiş göbeğimin tam üstünde patates gibi. Dün geceki nöbetçi doktor stajyerdi sanırım korseyi iyi yapamadı kaydı yamuldu ondan olmuş olabilir çok ağrıyor. İnşallah kendiliğinden geçer yoksa doktorumun müdahale etmesi gerekecekGecmis olsun. Ameliyattan sonra bir sure sislik ollmasi normal, gecer merak etme
Ben 500 adım yapabilirsem mutlu olcam
Ayaklarım alıştı 10 bin rahatça yaparım10.000 hoşuma gitti. Ben de hedefimi 10.000 yapıyorum o zaman.
Birazcık yorulacaz ama ben atabilirim.
Herkes gücü yettiği kadar artık.
Ben iskelet olsam aman adam bana sarılınca kuru olmuşsun didiHadi bakalım benimde 50 kim daha önce ulaşacak
Aksama kadar 10 bin olur senindeŞu ana kadar bu kadar olmuş Eki Görüntüle 2967632
Kac yaşında?Adım sayarım yok ama olsa kesin 15binden fazladır oğlum sağolsun