Fit Club 🏋🏻‍♀️

tb ekmegi yiyorsundur zaten.
ben sirf bu ekmegi tamamen kesemedigim icin karatayi birakmistim he he.

ama simdilerde ben de tamamen kesmek yerine, hem gun icinde yedigin saate onem veriyorum, hem de abartmadan yiyorum tabi ki.

tb ekmegi yiyorsundur zaten.
ben sirf bu ekmegi tamamen kesemedigim icin karatayi birakmistim he he.

ama simdilerde ben de tamamen kesmek yerine, hem gun icinde yedigin saate onem veriyorum, hem de abartmadan yiyorum tabi ki.
Ben yemesem de olur aramıyorum ekmek ama sabah yiyince daha iyi geliyor gibi gözlemledim. Daha uzun süre tokluk hissim oluyor enerjim daha yüksek oluyor.

Evet son görüntülerimi de aldım bakalım bir aylık performanstan ne çıkacak. Önden hala karında istediğim görüntüye sahip değilim.

Merhaba kizlar.
Aile boyu oldukça stresli ve yoğun günler geçiriyoruz. Yürüyüş bile yapmaya fırsatım olmuyor. Ama yarın inşallah salona baslayacagiz.
Yediklerime elimden geldiğince dikkat ediyorum. Menü paylaşımı yapmaya mecalim kalmıyor. Bu günler de geçer...

zor gunlerden aydinlik bir sekilde cikacaksiniz,
kizin cok sansli senin gibi bir annesi oldugu icin, torunun da.
sukur

Eklentiler

• 259CE46B-98E8-4E4B-ACBB-42092EACB192.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 27
Kahvalti ve öglen tek ögun 1 tane pizza yedim aksam yememeliyim sadece meyve ile gecirneliyim o 74 gelecek bana

supersin

karin da belki artik agirlikla toparlanir diyorum ben acikcasi.
Bende öyle düşünüyorum artık bu defa 5 kg dumbell ile çalışıyorum 2 kg artık hafif geliyor. Sonuçta toplam 10 kg dumbell ile kol göğüs çalışırken core bölgesi illa hareketli oluyor geriliyor esniyor falan bi etkisi olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…