Fit Club 🏋🏻‍♀️

Yani kızmayın bana bu nasıl menü diyet yapıyosan yap yapmıyorsan git demeyin :) bu yapmış halim zamanla dahada iyi olacak inşalalh

Aa ben cok begendim aksam menünü.

Sabahki tadelleyi bittere çevirirsen cok daha guzel olur.
Bence ya hep ya hic dememek lazim. O yüzden birakma ve erteleme, bu sekilde devam et bence.

Benim gayet iyi, ama diyet mantalitesinden cikip biraz serbestlesmek istiyorum. Denemeler yapiyorum ama cok tutmuyor yine de umudum bu yonde. Az az her seyden yiyebileyim. Gerci daha verilecek 1 2 kilom var.
Kaçla başlayıp kaç kilo verdin acaba bi diyet öykünü okumak isterim..

Yok kizmayiz,
Durumun üstünden biraz sure gectiyse azicik yuruyus falan yap yatmadan ya da bir ev isini aradan cikar
Akşam 6 da yemiştim erimişki acıktım. Yarım yedim ama ilk defa denedik farklı yapıyorlarmış beğendimde biraz kızarmış çıtır lavaşla, 60 cm uzunluğunda ben 30 cmlik kısmını yedim

Kaçla başlayıp kaç kilo verdin acaba bi diyet öykünü okumak isterim..

Benim neredeyse 1 yil dolacak, ocak sonunda girmistim takima 68 ile, gecen cumartesi 56 idim.

Yazin 54u görmüştüm.

Hedefim 53.

If yapiyorum genel olarak. Arada tatil haftalarim oldu. Regl haftamda da biraz daha rahat takiliyorum. Sonraki haftalar daha uyuyorum plana.

En büyük fark, cok ciddi hareketliyim eskiye nazaran. Kalori cok dusmuyorum ama dengeli beslenmeye onem veriyorum. Muhakkak sebze/salata bulunur menulerimde.

Tek ogun mu yaptin?
Sabah kahvaltiyi yazdim diye yazmamistim. Soyle duzelteyim:

12:00 Kahvalti
Mantarli omlet, salatalik, domates peynir

15:30 Ara
Kahve

19:30 Aksam
Haslanmis tavuk, salata

30 dk yuruyus. (sporu artiracagim, kaslar alissin diye ilk gunler kisa tutmak istiyorum).

Maaşallah diyeyim. Hedefe çok az kalmış darısı takımdaki kalanların başına. Hareketli olmak çok önemli ben şuara ittirgeçli kaldırgaç tadındayım ağırvasıtaya döndüm.

Hep bir kosturmaca icindeyim aksam yemegi sonrasi sakinlesiyor durum. Ozamanda koltuga yigiliyorum elimde kitap ile.
Diyet hala dengesizce
Tam Oblomovluk olmus cidden nasil Ama, guzel degil mi kitap

Sen nasilsin ?

Gunaydin kizlar.
Tam kacak hissediyorum kendimi

LadyMiami hayirli yolculuklar

kiz dedin ya misafirim var diye, beklemedik biz seni zaten

ben bugun de omad yapicam,
yarin cocuklar evde, normal ogun yaparim, persembe cuma da omad yapabilirsem toparlarim.
bu haftalik ama, hep ayni performansi beklemeyin he he
regl sonrasi haftamda cok modumda oluyorum, degerlendirmem lazim.
Ama spor zor ya, cunku cok soguk hava

Yinede kacak hissediyorum
Menu yazmadim detox yapiyorum diye. Bugun yazarim. Haftasonu ile ayni. Cumartesi yazdim galiba
Ya pazar hastaneye kaldirilan hastam vefat etmis 1saat once. Esinin yanina girecegim. Iyiki maske takiyoruz yine. Oglu bilgilendirmeden bisey soylemek istemiyorum cok uzulecek Adam.

Evet cok soguk hava
Omad ile kolay gelsin canim OMAD

o yaptigin sporlara, sabah aksam pizza yedim yazsan gikimi cikarmam ben

hosgeldin.
bana menu paylasmayabilirsin dedi kaptaniskom
Sabah akşam pizza değil ama artık kahvaltıda ekmek yiyorum 2 dilim. Akşam yine yok. Karbonhidrat oranını ayarlamaya çalışıyorum gr hesabı yapmıyorum artık. Sürdürülebilir bir sağlıklı beslenme için mutfak terazisini kaldırdım. Yoksa her şeyi gram gram ölçüyorum bana iyi gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…