- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #11.801
Bende bazen yanlış algılıyorumYaaa bende laf sokan kilo aldın diyen komşun zannetmiştim:)) benim kızla okuyup yorum yazabildiğime şükrediyorum dikkatim 1500 yere dağılınca algılamam güç oluyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bazen yanlış algılıyorumYaaa bende laf sokan kilo aldın diyen komşun zannetmiştim:)) benim kızla okuyup yorum yazabildiğime şükrediyorum dikkatim 1500 yere dağılınca algılamam güç oluyor..
İyi akşamlar kızlar bugün aralıklı oruca başladım bakalım vücut nasıl tepki verecek?
9:00
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
12:30
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 1 dilim ekmek ve 1 tane wasa( ekmek yetmedi), domates, kıl biber, salatalık, dere otu, maydanoz, 4tane zeytin
15:00
1 yeşil elma, 1 kase keten tohumlu yoğurt
18:00
Tavuklu karnabahar graten ( 7-8kaşık kadar), yeşil salata
Su: 2,5lt
Spor: 1 saat yürüyüş
Birazdan bir de Leslie boosted 30dk yapacagim
Kuchisabishii
Gunduz 1 kupa kahve ictim. Malesef bugun su tuketimim cok azdi. Aksam: Tavuk haslama, salata.
30 dk yuruyus
Eve 7den sonra geldim. Yemek yoktu. Hemen hazirlayip yedim.bana 24 saat az geliyor yaa
Saol canim Bende mutluyum bugün insallah Artik düzene girerim Benim Kilo azalacagina artiyor cünkü Senin nasil gidiyor cok takip edemedim burayiAy cok güzel bur gün olmus
Saol canim Bende mutluyum bugün insallah Artik düzene girerim Benim Kilo azalacagina artiyor cünkü Senin nasil gidiyor cok takip edemedim burayi
Verilecek çok kalmamış kasmadan verebilirsin. Ama gerçekten tam salmayacaksın rahatlayabilirsin biraz ben direk diyet kafasından çıkıyorum yaa geçen Ocak ayında Aralık’ta 55 olacağım diye hedef belirmemiştim temmuzda 58oldum ama geri tekrar aldım acaba hedefi kısmen tutuşturmuş oluyor muyumBenim gayet iyi, ama diyet mantalitesinden cikip biraz serbestlesmek istiyorum. Denemeler yapiyorum ama cok tutmuyor yine de umudum bu yonde. Az az her seyden yiyebileyim. Gerci daha verilecek 1 2 kilom var.
Verilecek çok kalmamış kasmadan verebilirsin. Ama gerçekten tam salmayacaksın rahatlayabilirsin biraz ben direk diyet kafasından çıkıyorum yaa geçen Ocak ayında Aralık’ta 55 olacağım diye hedef belirmemiştim temmuzda 58oldum ama geri tekrar aldım acaba hedefi kısmen tutuşturmuş oluyor muyum
Ne vermesı kız boyle durumlrda tek yedıgım için aldıgı sey tatlı oluyor, kılo alıyorum ben ne zaman hastalansan canım tatlı ısterboyle numaralarla kilo vermeye calisma
saka bir yana, gecmis olsun, off yaaa, kislari hic sevmiyorum.
Kızlar bu ara dikişe merak sardım. Evde kendımce dıkıs oğrenmeye calısıyorjm. Kurs falan yok burda mecbur evde youtube dan falan bakarak denıyorum. İlk yaptıgım seyı atayım size gülmeyın ama
Ya bıkac kumas aldım. Ilk denemem bu. Yarın kendıme trıko esofman yapıcam bakalım becerebılcemmi. Daha makına kullanmayı bıle bılmıyom rastgele denıyorum. Ama olacak.Mükemmel bence
Ben de ogrenicem, kiskandim
Ya bıkac kumas aldım. Ilk denemem bu. Yarın kendıme trıko esofman yapıcam bakalım becerebılcemmi. Daha makına kullanmayı bıle bılmıyom rastgele denıyorum. Ama olacak.
Dene bence hevesın varsa. Üretmek cok deşarj edici bıseymış ya