Fit Club 🏋🏻‍♀️

İyi akşamlar kızlar bugün aralıklı oruca başladım bakalım vücut nasıl tepki verecek?
9:00
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve

12:30
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 1 dilim ekmek ve 1 tane wasa( ekmek yetmedi), domates, kıl biber, salatalık, dere otu, maydanoz, 4tane zeytin

15:00
1 yeşil elma, 1 kase keten tohumlu yoğurt

18:00
Tavuklu karnabahar graten ( 7-8kaşık kadar), yeşil salata

Su: 2,5lt
Spor: 1 saat yürüyüş
Birazdan bir de Leslie boosted 30dk yapacagim
Kuchisabishii

Ay cok güzel bur gün olmus

Kuchisabishii zeynepcim sen nasılsın nasıl gidiyor diyet? Biraz önce kitap kulübüne yazdığını gördüm oblomov okuyormuşsun. Bende geçen gün bitirdim ama Ocak ayında başlamıştım bir türlü bitirememiştim arada kaç tane kitap okudum dedim tam benim ki de oblomovluk oldu sene bitmeden bitirdim şükür

Saol canim Bende mutluyum bugün insallah Artik düzene girerim Benim Kilo azalacagina artiyor cünkü Senin nasil gidiyor cok takip edemedim burayi

Benim gayet iyi, ama diyet mantalitesinden cikip biraz serbestlesmek istiyorum. Denemeler yapiyorum ama cok tutmuyor yine de umudum bu yonde. Az az her seyden yiyebileyim. Gerci daha verilecek 1 2 kilom var.

Benim gayet iyi, ama diyet mantalitesinden cikip biraz serbestlesmek istiyorum. Denemeler yapiyorum ama cok tutmuyor yine de umudum bu yonde. Az az her seyden yiyebileyim. Gerci daha verilecek 1 2 kilom var.
Verilecek çok kalmamış kasmadan verebilirsin. Ama gerçekten tam salmayacaksın rahatlayabilirsin biraz ben direk diyet kafasından çıkıyorum yaa geçen Ocak ayında Aralık’ta 55 olacağım diye hedef belirmemiştim temmuzda 58oldum ama geri tekrar aldım acaba hedefi kısmen tutuşturmuş oluyor muyum

Yapacak bir sey yok tatile gittin, yilda bir gidiyoruz zaten, deger

Kızlar bu ara dikişe merak sardım. Evde kendımce dıkıs oğrenmeye calısıyorjm. Kurs falan yok burda mecbur evde youtube dan falan bakarak denıyorum. İlk yaptıgım seyı atayım size gülmeyın ama

Eklentiler

• E9A470C7-F068-413E-8FC6-12A9A4846431.jpeg
    125,9 KB · Görüntüleme: 27

Ben ancak yama dikiyorum

Cocuklar küçükken denemistim, zok zor oldu çalışması, vazgeçtim. Belki biraz daha buyuduklerinde yeniden denerim.

Menüm
Kahvaltı 12.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Hemen peşine 1 tane tadelle çikolata

Öğle 14.30
1 sk pırasa yemeği
1 sk makarna

Akşam 18.00
Hayaller nohut salatasıydı ama
Yarım lavaş tantuni
Bolca acı biber
200 ml pepsi

Su 1 lt
Spor 5000adım

Yazarken utandım ancak bukadar oluyor benim diyetlerim. Keşke sağlıklı beslensem ama eşim kızım gözümün önünde yiyince irademe hakim olamıyorum.. Kısıtlama yapsam mide ağrısına tatlı isteğinden dolayı baş ağrısıda ekleniyor.. Bahanem sağlam şu sıralar kreş alıştırmalarında sakin sbırlı olmalıyım açken ben ben değilim her ihtiyacım giderilmeli. Yarında bi alışverişe çıkayım pamuk gibi olurum m bedende candır almasam yeterli aslında okul hayatım başlayınca tempom artar ve şubatta daha titiz diyet yapabilirim ertelemek kolay geliyor..bazende erteleme bunu yemesen ölmezsin diyebiliyorum kendimle acayip çelişirim hep :) dün akşam mesela film saati yaptık ve ben hiç abur cubur yemedim cipse bi elim gitmedi desem yalan olur bugünde akşam tatlı kısmından feragat ettim yani buraya yazdığım için biçokşeyide normalde yiyecekken yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…