- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
- 498
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.741
9152 adimMenumu yazayim. Aksam yemegi degistim. Salca amma carbliymis yaw
Sabah: 2 parca keto ekmegi,1 dlm kasar 2 dlm tavuk
10.00: 2 kimyonlu kasar dilimi ve 3 yumurta beyazi
12.30: 3 kucuk parca tavuk
15.30: ~10 tatsiz, tuzsuz, carbsiz, cekirdeksiz siyah zeytin.
Aksam: 300 gram ispanak, 100 gram somon baligi ve 100 gram yogurt
Total carb: 15,37
Aralarda: cay, bulletproof kahve ve yesil cay
Spor daha sonra yazacam. Sadece challenge zaten heryerim tutulmus
Benim menum bukadar uzun olurmuydu yaw
Kuchisabishii sedulu H3RA_
Yok canım sabah 5 dk da şipşak hazırlıyorumSupermis, geceden bekletme falan yok dimi?
Aaa ben wallsit yazmayı unuttum 3 dk 3 set toplam 9 dk
hemen arkadasa bir maydonoz kuru yazalim.
yanliz gecikmenin sebebi ne olabilir, asi falan degil dimi senin?
Ben bir kere yapmaya çalışmıştım hiç lapa gibi olmadı bilmiyorum neden kokusu filan da kötü oldu. Yarın sabah denicem inşallah olursa sonra senin dediğin gibi blendırdan geçirip denerimAlys ve kasim_pati ben bi de yulafı blenderdan geçiriyorum alınca. Daha ince hale getiriyorum. İnce öğütülmüş yulafta var ama çok ince geliyor bana. Blenderdan geçirince arada bir yerde oluyor lapada daha çok hoşuma gidiyor
Aynen benim de canım çok yanıyor ama no pain no gainBende spor aletlerinde 15-20-30kg çalışıyorum ama dumbell de 1 kg ancaomuzlarım göğsüm çok güçsüzzzz
Evet ben bunu unuttum, 1 aydır aynı ağırlıklardayım 14 kg yi arttırmaya çalışmam lazım. Youtube da bir hocayı dinlemiştim misal 10 tekrar yapıyorsak o hareketi artık son tekrarda tüm gücümüzü harcıyor olmamız gerekmiş. 11.ye gücümüz yetmeyecek kadar yani, o şekilde gelişirmiş kaslar. Kendini zorlamak lazım yoksa indir kaldır bir şey değişmiyorEvet yavas yavas artirmak lazim, düzenli bir agirlikla yapinca insan 1 2 hafta sonra artiriyor, pes etme yani
Teşekkür ederim, inşaallahSporun iyimis
Yemeklerine cok yorum yapmicam, zamanla dengeyi kuracaksin bence.
Ama potibormus, hosbesmis olmamis. Sadece ödül gunlerinde izin ver böyle seylere.
Aslinda ben çok karsi degilim ödüle falan, ama diyetin basinda, su incecik yiyeyim, aman arkadas ikram etti bir tane alayim denilince aliskanliklar bozulmuyor. Sonra da bir bakmissin ipin ucu kacmis. Ipin ucu kacmasin diye, kotu aliskanliklari birakalim diye böyle seyleri ilk zamanlar yasaklamak iyidir bence. Sonra yeni aliskanliklar kazanip kötüleri birakilinca belki biraz daha esnek olunabilir.
Kendim icin böyle düşünüyorum, sana da naçizane önerimdir. Yoksa benim de oncesinde kac kez diyeti 2. Haftasından birakmisligim var.
Hayırlı gecelerHayırlı geceler
Sürekli bir yerlere uzanmaktan telefonu elime alamıyorum kaç gündür
Napıyorsunuz, nasılsınız??
Hayırlı geceler4 gündür evdeydim çok güzeldiii Yarın çalışmaya devam. Senin nasıl gidiyor?
Tek doktorla sınırlı kalmayın canım istanbulda kaliteli doktor secenegi bol.Kızlar canım sıkkın, oğluşu doktora götürdüm bugün. Haşimatodan şüphelendi doktor. Boğazında bir kaç nodül gördü. Bir dolu tahlil istedi.
Nette okudum biraz ömür boyu kalıcı bir hastalıkmış ve ilaç kullanması gerekiyormuş. Kötüyüm inşallah yanılmıştır doktor
Şu testler yapılsın başka doktorada gideceğiz.Tek doktorla sınırlı kalmayın canım istanbulda kaliteli doktor secenegi bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?