- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 30
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.701
Burası da tam tersi bugün yaz günü gibi sıcaktı şortla gezdim
Geçmiş olsun soguk algınlığı gibi miAletlerim bana bakıyor ben onlara bakıyorum, bugün bir türlü spora başlayamadım. Şimdi büyük kızım aradı hastaymış gidip okuldan almam gerekiyor.
Bugun biraz karisik olmus beni porsiyonalr iyiyken aralara fazla eklememek daha iyi olabilir ,yarini cok hafif gecirerek dengeeyebilirsin :)İyi akşamlar arkadaşlar
Kuchisabishii
H3RA_
11 Ekim
Kahvaltı
Yarım lavaş
Üč tatlı kaşığı kadar lor
2 çatal tereyağ
Öğle
15:00 sularında
Yarım lavaş
1 tabak mercimek çorbası
Tere
3 turşu (kırmızılardan)
1 tabak bulgur pilavı
Aralarda/ az fındık, az çekirdek, (az diyip geçilmez ama bi dahakine daha sıkı hesaplayayım
Üzüm, elma, sade türk kahvesi, az petibor tipi bisküvi
erken kapadım günü
maalesef 2 hosbesim var, inceliğini bilen bilir diyomusum
su** 10-12 bardak
spor 50 saniye yerimde saydım
Kahvaltiyi sıkı yapamayınca güzel olmadı maalesef, (iki gündür iştahım yoktu kahvaltıda, zorla yiyemedim, sonra da acıktigim için kötü geçti ,ondan.Yediklerin az gözüken ama masum olmayan şeyler
Sabah lavaş tamam ama yumurta yok tok tutacakti halbuki seni
Öğlen hem lavaş hem mercimek çorbası hem bulgur pilavı karbonhidrat dolu menü yine protein eksik.
Aralarda yediklerin elma karbonhidrat üzüm şeker ve karb bisküvi zaten öyle. Hosbes ondan farklı yanı yok.
Bugünkü yedigin menüde lor dışında protein yok. Neden böyle ?
Tamam canım
Benim ilk hedefim 65 canim
Yarindan itibaren daha düzenli inşallah canımGunaydin kizceler nabansiniz?
Metaverse @kasim_pati Rokoko_ nasil gidiyor ilk haftalar, zorlanma var mi, motivasyonlar ne alemde ?
Yok canım , ağırlık daha fazla sisirmezmi kolumu kaslı kasli olmasın heptenEvde 2kglik dumbell filan var mi ? Veya direnc bandi?
Aha aciktimBugünlük menüm bu şekilde 3litre su 1 saat fitnees.. (görüntü için özür:))
Yok canım , ağırlık daha fazla sisirmezmi kolumu kaslı kasli olmasın hepten
Yok yaw oyle olmaz. Inanma ogle seylereYok canım , ağırlık daha fazla sisirmezmi kolumu kaslı kasli olmasın hepten
Bugünlük menüm bu şekilde 3litre su 1 saat fitnees.. (görüntü için özür:))
Ağırlıkla inceliyor daha güzel test ettim onayladımYok canım , ağırlık daha fazla sisirmezmi kolumu kaslı kasli olmasın hepten
Menum ,
Sabah
1yulafli bar (hurma ve elmali sekersiz) ,filtre kahve, 2 mini mozarella
Ara
1muz
Aksam
yarim kase yayla corbasi ,2yk patates yemegi , 1 aci biber ,2yk suzme yogurt
1lt su + 6double cay
20dk leslie
6300adim sayili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?