• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Çok geçmiş olsun. Peki sağlık açısından biraz zararı var mıymış sana
Tedavi süreci nasıl olacakmış
Saol canim.
Simdilik Agri kesici aliyorum. Sivi hala baski yaptigi icin agri oluyor
Simdilik tekrar ayni sanci olmadigi sure bisey yok. Tekrarlar ise,yatis yapildiginda jinekolog duruma bakacakmis 🤔
Birde normalmis bayanlarda kist olmasi.

Aa bayağı bir faydası varmış.Benim eşimin dizinde bir rahatsızlık olmuştu.Kayınvalidem de bamya tohumunu almış her sabah 10 tane yut , iyi geliyormuş dedi.Ama eşim yapmadı tabii😄
Madem böyle faydaları var ben kullanayım , o benden görünce başlar hemen.
Dün akşam çalışma odasından sesler geliyordu ha! hu! diye.Bir baktım kettlebelle spor yapıyor.Dedi yaa sen gerçekten zayıfladın , farkediliyor , hiç vaktim yok ama ben de artık mecburum😂 yaa âlim efendiii adamı böyle hizaya getirirleeer😂😂
Muhahaha hah soyle🤣
Bamya tohumu mutlaka kullan. Aynen dedigin gibi 10 tane sabah suyla yut♥️

Gunaydin♥️
Uyanip vitaminlerimi ve 10 bamya tohumumu ictim. Simdi bulletproof kahvemi icip crossfite gidecemm💃💃
Gelip keto kahvalti yapip ikea gezeyim. Aksam da dumbells hiit yaparsam benden iyisi yoktur😍
Kuchisabishii Kuchisabishii nasil oldun?
Laaaynnn kocayı boşayınca böyle mi oluyor canımı çektirmeee :KK70:

Rahim de kistim varmis. Dun biri patlamis,baya sancili sabah oldu

Dövme piliss

65e raziyim aralik sonuna 🥲
Evet birakmam lazim 😭 seni dinlicem artikin.
Ama hala bisey yemedim. Soyle bi soguk kahve iciyorum suan
1 saate evden cikacagim. Bubble Tea yerine baska bisey mi icsem. Karb i yuksek 🙊
Aksama kapuska yapacagim. Yanina tavuk mu haslasam? Birde yesillikli salata 🤔

Kapuskayi ben sade severim ama benim sipalar sevmez. O yüzden hep kiymali yapiyorum, yanina yoğurt olunca yetiyor.

Back